03 / 05 / 2024

narlıdere smyrna evleri

narlıdere smyrna evleri

İzmir Narlıdere Smyrna Park'ta fiyatlar 400 bin liradan başlıyor, projedeki konutlar hemen teslim ediliyor...

Narlıdere BulutOrman Evleri'nde satışların yüzde 90'ı tamamlandı!

Tanyer Yapı, Narlıdere’de sıra dışı mimarisiyle ödüller alan Asma Bahçeler projesinin ardından BulutOrman projesiyle de ilgi çekmeyi başardı. Narlıdere BulutOrman Evleri'nde satışların yüzde 90'ı tamamlandı.

Narlıdere metro ihalesine görülmemiş ilgi!

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin 7.2 kilometrelik F.Altay-Narlıdere Metro hattının yapımı için 20 Aralık'ta yapacağı uluslararası ihale için yerli ve yabancı 17 firma ihale dosyası aldı.

Çekmeköy Narlı Bahçe Evleri satış ofisi!

EYG Grup tarafından hayata geçirilen Çekmeköy Narlı Bahçe projesi 5 blok şeklinde yükseliyor. Narlı Bahçe Evleri "Her adımda bin mutluluk" sloganıyla basına tanıtılıyor. 

Narlıbahçe Evleri ön talep topluyor!

5 blok şeklinde yükselen Narlıbahçe Evleri "Her adımda bin mutluluk" sloganıyla basına tanıtılıyor. Ön talep toplanan Narlıbahçe Evleri EYG Grup tarafından inşa ediliyor.

Narlıdere Metrosu 20 Aralık'ta ihaleye çıkıyor!

İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından projelendirilen, 7.2 kilometrelik F.Altay-Narlıdere Metro hattının yapımı için ihale tarihi belirlendi. 

Narlıdere Metrosu ihaleye çıkıyor!

Muhtarlar buluşması kapsamında Narlıdere ile Balçova’yı ziyaret eden İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, Narlıdere Metrosu’nun yapımı için kısa süre sonra ihaleye çıkacaklarını belirtti.

Narlıdere metrosu için 110 milyon Euro'luk kredi verilecek mi?

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu. Kocaoğlu, Narlıdere metrosu için kullanacakları 110 milyon Euroluk kredinin hala verilmediğini ifade etti.

Narlıdere metrosu İller Bankası'nı bekliyor!

İzmir Büyükşehir, Fahrettin Altay-Narlıdere İstihkam Okulu metro hattının ihalesine çıkmak için üç aydır İller Bankası'nı bekliyor.

İzmir Narlıdere'de kentsel dönüşüm başlıyor!

Narlıdere Belediye Başkanı Abdül Batur, 2. İnönü, Narlı ve Çatalkaya mahallelerinin kentsel dönüşüm ile ilgili hazırlanan taslak planların detaylarını anlattı.

İzmir Narlıdere'de 12 milyon TL'ye satılık 13 arsa!

İzmir Narlıdere Belediyesi tarafından Narlı Mahallesi'ndeki 13 işyeri imarlı arsa satılıyor. Arsalar için ihale 30 Mayıs'ta yapılacak..

İzmir Narlıdere cami alanı imar planı askıda!

İzmir Narlıdere İlçesi, 2. İnönü Mahallesi, 8137 ada, 1 parselin batısında Cami Alanı belirlenmesine yönelik imar planı değişikliği askıda...

Narlıdere'de uzun süren inşaat çalışmaları tepki görüyor!

Narlıdere'de geçtiğimiz aylarda çöken Narbel Yolu'ndaki inşaat çalışmalarının uzun sürmesine çevre sakinleri tepki gösterdi.

İzmir Narlıdere'de 12 milyon TL'ye satılık 13 işyeri!

Narlıdere Belediye Başkanlığı, İzmir Narlıdere'de bulunan 13 iş yerini satışa çıkardı. İhalesi 28 Mart'ta yapılacak gayrimenkullerin toplam bedeli 12 milyon 50 bin TL olarak belirlendi.

narlıdere smyrna evleri Haberi

narlıdere smyrna evleri

İdea Yapı tarafından İzmir Narlıdere'de 55 bin metrekarelik alan üzerinde yaşama geçen Smyrna Park 6 blokta 120 daireden oluşuyor. Smyrna Park'ta konut tipleri 1+1, 2+1, 4+1 ve 5+1 olarak tasarlandı.


İzmir Smyrna Park''ta;


1 oda 1 salon daireler 400 bin lira ile 450 bin lira arasında,


2 oda 1 salon daireler 500 bin lira,


4 oda 1 salon daireler 1 milyon lira ile 1 milyon 400 bin lira arasında,


5 oda  1 salon daireler ise 1 milyon 300 bin lira ile 1 milyon 500 bin lira arasında değişen fiyatlarla alıcılarını bekliyor. Smyrna Park Evleri'nde banka kredisi ile konut sahibi olunabiliyor. 


Narlıdere Smyrna Park'ta 1+1 daireler 80 ila 100 metrekare arasında, 2+1 daireler 110 metrekare, 4+1 daireler 320 ila 380 metrekare arasında, 5+1 daireler ise 330...