29 / 04 / 2024

Narlife C Blok

Narlife C Blok

Tepe İnşaat tarafından Maltepe'de inşa edilen Narlife'ın C blokunda teslimler başladı. Projenin en az katlı yapısı olan C blok tamamı deniz ya da havuz manzaralı 4+1 dairelerden oluşuyor.

Adana'da depremde yıkılan binanın müteahhidi mühendisine dava!

İhsan Bayram Apartmanı'nın C Blok'unun yıkılmasına ilişkin soruşturma kapsamında tutuklanmış olan inşaat mühendisi Ferit Işık ve müteahhit Celal Gül hakkında 22 sene 6'şar aya kadar hapis istemiyle bir iddianame hazırlandı.

Kayseri Melikgazi Belediyesi kat karşılığı inşaat yaptıracak! 28.7 milyon TL'ye! 

Kayseri ili Melikgazi Belediyesi, Kayseri ili, Melikgazi ilçesi, 'Battalgazi Mah. Geçici 4. Ada C Blok 48 adet daire, 3 adet dükkan kentsel dönüşüm konutu yapılması işi'ni 28.7 milyon TL'ye ihale ediyor...

Kuzey Yakası'nın kısmi kesin kabulü yapıldı!

Emlak Konut GYO projelerinden Başakşehir Kayabaşı Rekreasyon Alanı, Ticaret ve Bölge Parkı İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenleme İşi (Kuzey Yakası) kapsamında, 982 Ada 3 Parsel (Eski 888 Ada 4 Parsel) C Blok Spor Alanının kısmi kesin kabulü yapıldı.

İzmir depreminde yıkılan Cumhuriyet Sitesi C Blok için sanıklara meslekten men talebi!

​​​​​​​Yıkılan Cumhuriyet Sitesi C Blok'la ilgili davanın ilk duruşmasında enkaz altından kurtarılan 4 kadın, ailelerinde travmanın devam ettiğini aktararak, sanıkların mesleklerinden men edilmesini talep etti.

İzmir depreminde yıkılan Cumhuriyet Sitesi C Blok için sanıklara 4.5 yıl hapis istemi!

İzmir depreminde yıkılan Bayraklı'daki Cumhuriyet Sitesi C Blok için hazırlanan iddianamede, sanıkların 8 aydan 4,5'er seneye kadar hapisle cezalandırılması istendi.

Avrasya GYO Metrocity'deki dairesini aylık 25 bin TL'ye kiraya verdi!

Avrasya GYO Metrocity C blok 5.katta konumlu 316 bağımsız bölüm numaralı daireyi aylık 25.000 TL+ KDV bedelle kiraya verdi.

Ankara-Çankaya projesinden 3.4 milyon TL'lik satış!

Yapı Kredi Koray GYO, Ankara-Çankaya projesinden, C Blok 23 no'lu bağımsız bölümün, satış bedelinin 1 milyon 100 bin TL'si peşin, kalan bedeli ise takip eden on ay içerisinde taksitler halinde tahsil edilmek üzere 3 milyon 474 bin 576 TL bedelle satılmasına karar verdi.

Özderici GYO Yapıkredi Plaza ekspertiz raporu!

Özderici GYO'nun İstanbul İli, Beşiktaş İlçesi, Rumelihisarı Mahallesi 1403 Ada, 648 no'lu parsel üzerine kayıtlı olan C Blok 25 no'lu bağımsız bölüme ait 2020 yılı ekspertiz raporu yayınlandı. 

Avrasya GYO İstanbul Şişli gayrimenkulü 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Avrasya GYO İstanbul İli, Şişli İlçesi, Mecidiyeköy Mahallesi, 1946 ada 132  parselde yer alan; A Blok 17. Normal katta konumlu 187 bağımsız bölüm  numaralı "OFİS" ve C Blok 5. Normal katta konumlu 316 bağımsız bölüm  numaralı "MESKEN" nitelikli taşınmazın yılsonu değerleme raporunu yayınladı .

Deniz GYO Metrokent Okul 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Deniz GYO'nun portföyünde yer alan "Ankara Etimesgut Eryaman Mah. 46480 Ada 1 Parselde "A blok eğitim tesisi ile C Blok"a ilişkin hazırlanan 2020 yıl sonu değerleme raporu yayınlandı. 

Ataşehir Modern Projesi A, B, C Blok konut, işyeri sosyal tesisleri 2022'de teslim!

“Ataşehir Modern Projesi A, B, C Blok konut, işyeri sosyal tesisler inşaatı” Mustafa Ekşi-İlkyapı İnşaat ortaklığında yapılacak... 

Ala Güneşli'ye yeni blok ilave edildi!

Mar Yapı tarafından hayata geçirilen Ala Güneşli projesinde kapasite artışına gidildi. A ve B blok olarak planlanan projeye C blok ilave edildi.

Nurol Residence Projesi değerleme raporu!

Nurol GYO, Ankara İli, Çankaya İlçesi, İmrahor-3 Mahallesi, 26238 ada, 3 no'lu parselde kayıtlı, A Blok'ta  6, 8, 10 ve 11 no'lu, B Blok'ta 1, 4 ve 5 no'lu, C Blok'ta 1, 4, 10, 14, 15, 21, 27, 30, 31, 32, ve 35 no'lu bağımsız bölümler ile 37 bağımsız bölüm numaralı büroya  ilişkin değerleme raporunu

Narlife C Blok Haberi

Narlife C Blok


Tepe İnşaat tarafından Maltepe'de inşa edilen Narlife'ın C blokunda teslimler başladı. Projenin en az katlı yapısı olan C blok tamamı deniz ya da havuz manzaralı 4+1 dairelerden oluşuyor. Bu bloktan ev alanlar 1 yıl süresince yakıt da dahil olmak üzere aidat ödememe avantajına sahip olacak. Yüzde 5 peşinatla konut sahibi olma imkânının sunulduğu projede, özel banka anlaşmalarından yararlanılabiliyor. 29 bin 500 metrekare alan üzerinde inşa edilen projede 2 bin metrekare büyüklüğünde kapalı sosyal tesis alanı...