09 / 05 / 2024

narlıgöl turizm yatırımları

narlıgöl turizm yatırımları

Niğde Narlıgöl Turizm Bölgesi'ne günübirlik tesis yapılması için proje hazırlıkları tamamlandı.

Marakanda Proje Geliştirme Ve Turizm Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Marakanda Proje Geliştirme Ve Turizm Yatırımları Anonim Şirketi Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Gürel Aydın tarafından kuruldu.

Kızılbük Kuşgölü Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Kızılbük Kuşgölü Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Avni Çelik, Ahmet Çelik, Mahmut Sefa Çelik, Fatih Çelik, Mahmut Asmalı ve Hüseyin Dinçel ortaklığında kuruldu.

Borealismail Ayvalık Turizm Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Borealismail Ayvalık Turizm Yatırımları Anonim Şirketi Kadıköy'de 20 milyon TL sermaye bedeli ile Evrim Kaşlıoğlu tarafından kuruldu.

Danış Otelcilik Ve Turizm Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Danış Otelcilik Ve Turizm Yatırımları Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta 32 milyon 760 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Nevzat Pisak, Mehmet Levent Selamoğlu ve Mep Gıda ve Kimya Sanayi ve Ticaret ortaklığında kuruldu.

Franchaıs Turizm Yatırımları Gıda Anonim Şirketi Kuruldu!

Franchaıs Turizm Yatırımları Gıda Anonim Şirketi dün Şişli’de Adnan Cam tarafından kuruldu.

Kamu Taşınmazlarının Turizm Yatırımlarına Tahsisi Hakkında Yönetmelikte Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik 2022! 

Kamu Taşınmazlarının Turizm Yatırımlarına Tahsisi Hakkında Yönetmelikte Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik bugünkü 31835 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Saratoga Turizm Yatırımları Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Saratoga Turizm Yatırımları Ve Ticaret Anonim Şirketi Fatih'te Kemal Gülmez tarafından kuruldu.

Bkg Turizm Yatırımları Ve İşletmeciliği Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Bkg Turizm Yatırımları Ve İşletmeciliği Ticaret Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli iel Şeyh Şamil Çağlar, Nevhan Gündüz ve Mehmet Hazım Giray tarafından kuruldu.

Biz Cevahir İnşaat Turizm Ve Sağlık Yatırımları Anonim Şirketi Biz Cevahir Hotel Sultanahmet Şubesi açıldı!

Biz Cevahir İnşaat Turizm Ve Sağlık Yatırımları Anonim Şirketi Biz Cevahir Hotel Sultanahmet Şubesi 89 milyon TL sermaye bedeli ile Ayşe Cevahir Ersoy tarafından açıldı.

Simart Sağlık Yatırımları İnşaat Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Simart Sağlık Yatırımları İnşaat Turizm Ticaret Limited Şirketi Ataşehir’de   500 bin TL sermaye bedeli  ile Atilla Kangüleç, Ayhan Çevik, Ceyhun    Aracı, Mehmet Murat Sarısözen tarafından  kuruldu.

İgt Usta İnşaat Gayrimenkul Ve Turizm Yatırımları Limited Şirketi kuruldu!

İgt Usta İnşaat Gayrimenkul Ve Turizm Yatırımları Limited Şirketi Kadıköy’de   450 bin TL sermaye bedeli  ile Tülin Günay tarafından kuruldu.

Dali Turizm Yatırımları Ve İşletmeciliği Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Dali Turizm Yatırımları Ve İşletmeciliği Ticaret Anonim Şirketi Ataşehir’de  60 milyon  TL sermaye bedeli ile Atilla Kesler, Mehmet Hazım Giray,  Nevhan Gündüz,  Seçil Göktalay ve Şeyh ŞamilÇağlar  tarafından kuruldu.

Turizm yatırımlarında inşaat hakkının süresi uzatıldı!

Turizmi Teşvik Kanunu ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi'ne göre, 15 Mayıs 2008'den önce kesin tahsisi yapılmış turizm yatırımları için tahsis edildiği tarihte yürürlükteki yapılaşmaya esas inşaat hakkı, tahsis süresi sonuna kadar kullanılabilecek.

narlıgöl turizm yatırımları Haberi

narlıgöl turizm yatırımları

Niğde'nin doğal güzellikleri arasında bulunan Narlıgöl Turizm Bölgesi’nde yerli ve yabancı turistler ile bölgede yaşayan vatandaşların termal sudan daha fazla fayda sağlayabilmeleri ve turistik cazibesinin artırılması için Niğde İl Özel İdaresi tarafından hazırlanan tesis projesi NevşehirTabiat Varlıklarını Koruma Bölge Kurulu'na sunuldu

Milliyet'te yer alan habere göre; Vali Yılmaz Şimşek, birçok şehrin tanınırlığını artırmak ve kenti bir turizm şehri haline getirmek için çeşitli projelerin hayata geçeceğini belirtti. Şimşek, Nar Köyü yakınlarında bulunan Narlıgöl Krater Gölü'nün çevre düzenlemesi ve buraya yapılacak olan günübirlik tesis için projenin Nevşehir Tabiat Varlıkları'nı Koruma Bölge Kurulu'na sunulduğunu kaydetti.  

Narlıgöl termal suyunun, yerli ve yabancı turistler tarafından keşfedilmeyi beklediğini sözlerine ekleyen Vali Şimşek, şu açıklamalarda bulundu:

“Dört mevsim farklı doğal güzelliği ile ziyaretçilerini büyüleyen krater gölü...