25 / 05 / 2024

narman pansiyon ve kapalı çarşı inşaatı

narman pansiyon ve kapalı çarşı inşaatı

Narman Belediyesi tarafından ilçe merkezinde yaptırılan pansiyon ve kapalı çarşı binası görenleri şaşırtıyor. Diğer binalardan değişik olarak Venedik mimarisi olarak inşa kapalı çarşı ve pansiyon mimari yapısı ve estetiğiyle göz kamaştırıyor....

Karlıca Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Karlıca Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Pendik'te 79 milyon TL sermaye bedeli ile Hacı Mustafa Narman tarafından kuruldu.

Bodrum’da 10 bine yakın tesis, konut ve rezidansa dönüştürüldü

Yüksek kira furyasından yararlanmak isteyen motel ve pansiyon tipi tesislerin konuta dönüştürüldüğü Bodrum'da, turizmciler, yükselen kiralar nedeniyle bu yıl personel bulmada da sıkıntı yaşıyor.

TOKİ, afet bölgelerine 38 binden fazla konut inşa ediyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) afet bölgelerinde  4 bin 120 köy evi, 269 iş yeri, 25 okul, 18 cami, 2 yurt/pansiyon ve 1737 ahır inşa ediyor.

Örnek Yurt Ve Pansiyon İşletmeciliği Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Örnek Yurt Ve Pansiyon İşletmeciliği Turizm Ticaret Limited Şirketi Bakırköy’de  200 bin TL sermaye bedeli ile Yusuf Özdemir tarafından kuruldu.

Galata Gayrimenkul Yatırımcılığı İnşaat Taah.Tur.Ve Tic.A.Ş.Ali Hoca Apartmanı Otel Pansiyon İşlet. Şubesi açıldı!

Galata Gayrimenkul Yatırımcılığı İnşaat Taah.Tur.Ve Tic.A.Ş.Ali Hoca Apartmanı Otel Pansiyon İşlet. Şubesi Beyoğlu’nda açıldı.

TOKİ Karabük'te okul ve pansiyon inşa edecek! İhalesi bugün!

Yeni yatırımları için start veren Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Karabük'te 2 yeni konut ve 100 kişilik pansiyon inşa edecek.

TOKİ Tekirdağ Süleymanpaşa okul ve pansiyon işi ihalesi bugün!

Kamu yatırımlarını son sürat sürdüren Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Tekirdağ ilinin Süleymanpaşa ilçesinde okul ve pansiyon inşa edecek.

TOKİ Tekirdağ'da okul ve pansiyon inşa edecek! İhalesi 31 Mayıs'ta!

Kamu yatırımlarını sürdüren Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Tekirdağ Süleymanpaşa'da okul ve pansiyon inşa edecek.

TOKİ'den Ordu'ya okul ve pansiyon!

Eğitim yatırımlarını son sürat sürdüren Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Ordu'da okul ve pansiyon inşa edecek.

TOKİ Giresun 100 kişilik pansiyon ihalesi yarın!

Giresun İli Alucra İlçesi Babapınar Mah (Halis Akmen Çok Programlı Anadolu Lisesi) 100 Kişilik Pansiyon ve 1 Adet Atölye Binası ve Bulancak İlçesi İhsaniye Mah (Gazi Ortaokulu) 16 Derslikli Eğitim Binası İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesi yarın gerçekleştirilecek.

TOKİ'den Giresun'a 100 kişilik pansiyon!

Giresun İli Alucra İlçesi Babapınar Mah (Halis Akmen Çok Programlı Anadolu Lisesi) 100 Kişilik Pansiyon ve 1 Adet Atölye Binası ve Bulancak İlçesi İhsaniye Mah (Gazi Ortaokulu) 16 Derslikli Eğitim Binası İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesi 27 Nisan'da yapılacak.

TOKİ'den Van'a 24 derslikli okul ve 200 kişilik pansiyon!

Van İli, Erciş İlçesi, Latifiye Mahallesi 24 Derslikli Eğitim Yapısı ve 200 Kişilik Pansiyon Binası ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesi 30 Kasım 2020 tarihinde saat 11:30'da yapılacak.

Tasarruf Organizasyon Ve Gayrimenkul Pazarlama Anonim Şirketi Sancaktepe Şubesi açıldı!

Tasarruf Organizasyon Ve Gayrimenkul Pazarlama Anonim Şirketi Sultanbeyli Şubesi bugün Sancaktepe'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Nimetullah Narman tarafından açıldı.

narman pansiyon ve kapalı çarşı inşaatı Haberi

narman pansiyon ve kapalı çarşı inşaatı

Erzurum Narman Belediyesi tarafından ilçe merkezinde yaptırılan pansiyon ve kapalı çarşı binası görenleri şaşırtıyor.


Diğer binalardan değişik olarak Venedik mimarisi olarak inşa kapalı çarşı ve pansiyon mimari yapısı ve estetiğiyle göz kamaştırıyor. Kapalı çarşı ve pansiyon olarak yapılan bina hakkında bilgi veren Narman Belediye Başkanı Yücel Ahmet İşleyen, “Yapımı devam eden kapalı çarşı ve pansiyon binamızda sona geldik en yakın zamanda hizmete açacağız. Bu mimarlık harikası binadan Erzurum'da hiç rastlamadım. İlkini biz yapıyoruz hizmete girdiği zaman yurt içi ve yurt dışından Peri Bacalarını ve ilçeyi gezmeye gelen turistlere önemli ölçüde hizmet vereceğini, bundan sonra ki yapılaşmalarda da Avrupa ve Amerika da olduğu gibi kullanışlı olmasının yanın da estetiğinin de göze hitap etmesi gerekir.” dedi.


İşleyen, pansiyonun 30 kişi kapasiteli olduğunu ve...