07 / 05 / 2024

nart center açıldı

nart center açıldı

Modern dekorasyonu, organizasyon mükemmelliği, bilgi güvenliği ve pratik tasarımlarıyla farklılaşan yeni nesil iş merkezi “NART Business Center” açıldı...

İş 93 Danışmanlık Gayrimenkul Ve Yönetim Hizmetleri Limited Şirketi Maya Center Şubesi açıldı!

İş 93 Danışmanlık Gayrimenkul Ve Yönetim Hizmetleri Limited Şirketi Maya Center Şubesi bugün Şişli'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Furkan Parlak tarafından açıldı.

Mersin Mega Center açıldı!

Mersin ekonomisine ve ticaretine değer katacak gıda ve bakliyat ticaret kompleksi Mega Center’ın açılışı düzenlenen törenle yapıldı.

HOM Design Center açıldı!

Eroğlu Yapı’nın tasarım ve dekorasyon konseptli yeni alışveriş merkezi HOM Design Center kapılarını açtı.

Doha'da Türk Fashion Center AVM açıldı!

Katar Doha'daki Türk Fashion Center alışveriş merkezi (AVM) açıldı. AVM'de kadın, erkek, çocuk giyim, ayakkabı, çanta ve aksesuar kategorilerine ait 12 Türk markası bulunuyor...

12. Gayrimenkul Fuarı Arap Türk Zirvesi ziyarete açıldı!

Gayrimenkul Fuarı ve Arap – Türk Zirvesi, Hilton Convention Center’de ziyarete açıldı. Junior Fuarcılık tarafından 12. kez düzenlenen zirve yerli ve yabancı firmaların katılımıyla kapılarını açtı. 

Esenyurt City Center AVM açıldı!

Esenyurt'ta yer alan City Center AVM açıldı. 130 mağazanın yer aldığı AVM, 60 bin metrekare alan üzerinde yer alıyor.

Zorlu Tesis Yönetim Anonim Şirketi Zorlu Center Ofis Şubesi açıldı!

Zorlu Tesis Yönetim Anonim Şirketi Zorlu Center Ofis Şubesi 500 bin TL sermaye ile bugün açıldı.

Zorlu Tesis Yönetim Anonim Şirketi Zorlu Center Konut Şubesi açıldı!

Zorlu Tesis Yönetim Anonim Şirketi Zorlu Center Konut Şubesi 500 bin TL sermaye ile bugün açıldı.

Ataşehir Vogue Business Center’a büyük ilgi!

Vogue Business Center’a ilgi büyük oldu. Yüzde 70’i tamamlanan ve Aralık 2016’da teslimlerin yapılması planan projenin yüzde 50’si 10 gün gibi kısa bir sürede satıldı.

Zanzibar, Zorlu Center'da açıldı!

Seçkin mutfağı, sıcak atmosferi, tematik dekorasyonu ve yıllardır sürdürdüğü hizmet kalitesiyle oldukça iddialı Zanzibar, İstanbul’ un kalbinde yer alan Zorlu Center’da açıldı.

Nanan, Aqua Florya’da açıldı!

Türkiye’ye İlkiz İş Geliştirme ve Yatırım Şirketi tarafından getirilen ve anne-bebek-çocuk pazarına Zorlu Center’da açtığı mağazası ile hızlı bir giriş yapan İtalyan markası Nanan’ın ikinci mağazası Aqua Florya’da açıldı.

Çanakkale Müzesi Kocaeli'de açıldı!

1915 Çanakkale Saddulbahir Savaş Malzemeleri Özel Müzesi, İzmit Outlet Center'da açıldı, 29 Mart'a kadar ücretsiz gezilebilecek Müze sahibi Ahmet Uslu, katılımcılara tüm eserlerle ilgili bilgilendirmede bulundu.

Bilkent Station Ankara'da açıldı!

Ankara’nın ilk alışveriş merkezlerinden olan ve açıldığı günden bu yana başkentlilerin gözdesi olmayı başaran, Bilkent Center, yenilenen yüzü Bilkent Station'ı Ankaralılarla tanıştırdı.

nart center açıldı Haberi

nart center açıldı

“NART Business Center” Çok sayıda saygın davetlinin katıldığı kokteyl sonrası kapılarını hizmete açtı. Nart Grup iştiraki olan MLN Gayrimenkul Geliştirme ve Danışmanlık A.Ş. NART business Center’ı iş dünyasına kazandırdı. Açılışta yapılan kokteyle iş dünyasından pek çok kişi katılırken sanatçılar Selahattin Yıldırım, Yiğit Dündar, Deniz Sağdıç, Günay Demir, Birce Yıldız Birdinç’de kokteylde bulundular.


Konuyla ilgili olarak konuşan Nart Grup CEO’su Levent NART şunları söyledi: “Ülkemizde ki çok sayıda girişimcinin sorunu, ofis ve çalışma alanı ve pahalılaşan insan kaynağını yalın yönetimi ve şirketlerin itibarlarına uygun adreste faaliyet gösterme isteği. Günümüze kadar iş girişimciler maliyet ve tedarikteki zorlukları nedeni ile iş merkezlerinden uzak, bakımsız, bina ve sokaklarda konumlanan bürolarla çözümbuluyordu. Bu çözüm ise pek çok sorunu da beraberinde getiriyordu. Özellikle


genç girişimciler, Kobiler ve...