02 / 05 / 2024

Narven Termal Kasabanın tapu töreni Boluda gerçekleştirildi

Narven Termal Kasabanın tapu töreni Boluda gerçekleştirildi

Türkiye ve Bolu turizmine yeni bir soluk getirecek olan Narven Termal Kasaba tapularını dağıtmaya başladı.Doğa ile uyumlu bir şekilde projelendirilen Narven Termal Kasaba'nın tapu töreni Bolu'da gerçekleştirildi.

Safir Termal Turizm İnşaat Özel Eğitim Gıda Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Safir Termal Turizm İnşaat Özel Eğitim Gıda Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Safir Termal Turizm İnşaat Özel Eğitim Gıda Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkezi Sarıyer'de yapıldı.

Malatya Havalimanı'nın yeni termal binasının temeli atıldı!

Malatya Havalimanı Yeni Terminal Binası'nın temel atma töreni gerçekleşti. Törene Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu katılım sağladı. 

Bolu Narven Termal Kasaba’da daire sayısı 503'e ulaştı!

Bolu'nun önemli turizm tesislerinden biri olan Narven Termal Kasaba’da daire sayısı 408'den 503'e ulaştı.

İtalya’daki bu kasabaya taşınana büyük ikramiye veriliyor!

Yaşanan göçler nedeniyle nüfusu azalan Güney İtalya, bu durumu tersine çevirmek için teşvik programlarına başvurdu. Santo Stefano di Sessanio isimli bir kasabanın yerel yönetimi, bölgeye taşınacak kişilere 8 bin euro vereceğini duyurdu. 

Erzurum Aziziye'de Termal Aquapark'ın temeli atıldı!

Erzurum'un Aziziye ilçesinde inşa edilecek olan Termal Aquapark Projesi'nin temeli törenle atıldı.

Pamukkale’nin termal otelleri kapılarını açtı!

Pamukkale’nin şifalı kırmızı suyuyla büyük ün kazanan Karahayıt Mahallesi’nde bulunan termal oteller, kapılarını açtı. Turizm tesisleri, normalleşme süreciyle birlikte yeniden ziyaretçilerini ağırlıyor.

İtalyan kasabası çocuğuyla gelenin kirasını ödeyecek!

İtalya'da birçok küçük köy ve kasabanın uyguladığı '1 Avro'ya ev' projesi devam ediyor. Bölgeyi yazlıkçılardan korumak isteyen Teora kasabası, çocuğu olan ve üç yıl ikamet sözü veren ailelerin kirasını karşılayacak...

İtalya Taranto'da 1 Avro'ya ev satılacak!

İtalya'da birçok küçük köy ve kasabanın uyguladığı '1 Avro'ya ev' projesi ilk kez bir şehirde başlatılacak. Projeyle, tarihi kent merkezini yeniden canlandırmak hedefleniyor... 

Bu kasabaya taşınana ev bedava!

İtalya'nın güneyinde bulunan Cammarata kasabası bölgedeki diğer pek çok yerleşim gibi azalan nüfus sorunuyla karşı karşıya. Kasabanın yok olmasını önlemek için Cammarata'ya taşınacak herkese bedelsiz bir şekilde ev verilecek....

Türk mühendisleri dünyanın en iyisi olarak nitelendirilen termal dürbün geliştirdi!

Türk mühendisleri, teknolojinin en uç unsurlarını kullanarak sahip olduğu özellikler ile sınıfında 'dünyanın en iyisi' olarak nitelendirilen termal dürbün geliştirdi.

Uşak Banaz'a dev sağlık kompleksi yapılacak!

Uşak'ta en büyük termal kaynakların yer aldığı Banaz ilçesi Hamamboğazı bölgesinde sağlık kompleksi yapılması için ilk adım atıldı.

Doğatur Sağlık Termal Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Doğatur Sağlık Termal Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi bugün Gaziosmanpaşa'da 50 bin TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Doğatur Sağlık Termal Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul 2 Şubesi açıldı!

Doğatur Sağlık Termal Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul 2 Şubesi bugün Şişli'de açıldı. 

Narven Termal Kasabanın tapu töreni Boluda gerçekleştirildi Haberi

Narven Termal Kasabanın tapu töreni Boluda gerçekleştirildi

Bolu'ya gönül vermiş, Türkiye ekonomisine katma değer sağlayan, "Türkiye'nin En Büyük 500 Sanayi Kuruluşu" listesinde ilk 100 içinde yer alan Erpiliç, Çarıkçı Grup, GLS Genel Lojistik A.Ş., Nalçacılar A.Ş. 'nin yatırımı olan Narven Termal Kasaba konumu, evleri, termal havuzları ile dikkat çekiyor. 


Adını Anadolu'da bulunan karaağaçtan alan “Sağlık Kasabası” projesi olarak hayata geçirilen Narven Termal Kasaba, konumu, imkanları, hukuksal hakları, evleri, oteli, kongre merkezi, spor salonları, termal havuzları, seraları ve daha fazlası ile her ihtiyaca cevap verecek şekilde tasarlandı. 


Türkiye turizmine ve özellikle Bolu'nun kalkınmasına önemli ölçüde katkı sağlayacak olan projenin 140 milyon TL'lik ilk etabı Aralık 2015'te açacaklarını belirten İcra Kurulu Başkanı Halit Yıldız; “Projeyi söz verdiğimiz tarih olan Aralık 2015'te açarak, zamanında teslim etmenin gururunu yaşıyoruz. ” şeklinde konuştu.


Narven...