05 / 05 / 2024

Narven Termal Sağlık Kasabası nerede

Narven Termal Sağlık Kasabası nerede

Türkiye’nin ilk termal sağlık kasabası Narven Bolu’da misafirlerini ağırlamaya başladı. Narven’in Bolu ekonomisine katkısı proje tamamlandığında yılda 100 milyon TL’ye ulaşacak.

Uygar Emet Termal Otel Sağlık Tesisleri İnşaat Anonim Şirketi’nin merkez nakli yapıldı!

Uygar Emet Termal Otel Sağlık Tesisleri İnşaat Turizm Ticaret Anonim Şirketi’nin merkez nakli yapıldı. Uygar Emet Termal Otel Sağlık Tesisleri İnşaat Turizm Ticaret Anonim Şirketi’nin merkez nakli Üsküdar’da yapıldı.

Lineer Termal Sağlık Turizm Ve Otelcilik Anonim Şirketi kuruldu!

Lineer Termal Sağlık Turizm Ve Otelcilik Anonim Şirketi Beşiktaş’da 50 bin TL sermaye bedeli  ile Fikret Baydarman tarafından kuruldu.

Hattuşa Lineer Termal Sağlık Turizm Ve Otelcilik Anonim Şirketi kuruldu!

Hattuşa Lineer Termal Sağlık Turizm Ve Otelcilik Anonim Şirketi Beylikdüzü’nde   50 bin TL sermaye bedeli ile Mohammed Humaykanı  Ve Mehmet Ali Doğan  tarafından kuruldu.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nden Başiskele'ye sağlık tesisi!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Başiskele Yeniköy’de termal suyun bulunduğu bölgeye sağlık turizmi için tesis inşa edecek. 

Jeo Termal Sağlık Turizm Otelcilik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Jeo Termal Sağlık Turizm Otelcilik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Esenler'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Gündoğdu Yılmaz tarafından kuruldu.

Çeşme Termal Sağlık Merkezi için imzalar atıldı!

İzmir Çeşme'de yılın 12 ayı boyunca turizmin canlı kalmasını sağlayacak "termal sağlık merkezi" projesi için imzalar atıldı.

Uşak Banaz'a dev sağlık kompleksi yapılacak!

Uşak'ta en büyük termal kaynakların yer aldığı Banaz ilçesi Hamamboğazı bölgesinde sağlık kompleksi yapılması için ilk adım atıldı.

Doğatur Sağlık Termal Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Doğatur Sağlık Termal Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi bugün Gaziosmanpaşa'da 50 bin TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Doğatur Sağlık Termal Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul 2 Şubesi açıldı!

Doğatur Sağlık Termal Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul 2 Şubesi bugün Şişli'de açıldı. 

Ekrem Demirtaş: İnciraltı sağlık ve turizm merkezi olmalı!

İzmir Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Demirtaş, "İzmir'in yılan hikayesine dönen Balçova İnciraltı planlarının artık yürürlüğe girerek bölgenin sağlık ve termal turizmine açılmasını umut ediyoruz" dedi.

Doğatur Sağlık Termal Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Doğatur Sağlık Termal Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Koray Öngen tarafından 50 bin TL sermaye ile 22 Nisan'da Bayrampaşa, Orta Mahallesi, Emin Efendi Sokak Apartman'da kuruldu.

Narven Termal Sağlık Kasabası açıldı!

Türkiye’nin ilk termal sağlık kasabası Narven Bolu’da misafirlerini ağırlamaya başladı. Narven’in Bolu ekonomisine katkısı proje tamamlandığında yılda 100 milyon TL’ye ulaşacak.

Bolu Narven Termal Sağlık Kasabası 2019'da tamamlanacak!

Kültür, Turizm ve Gelişim Bölgesi ilan edilen Bolu'da yatırımlar hızlanıyor. Narven Termal Sağlık Kasabası'nın ilk etabı 26 Ocak'ta açılacak. Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Ericek, 250 milyon dolarlık yatırımın bin kişiye iş sağlayacağını söylüyor.

Narven Termal Sağlık Kasabası nerede Haberi

Narven Termal Sağlık Kasabası nerede

Narven’in Bolu ekonomisine katkısı  proje tamamlandığında yılda 100 milyon TL’ye ulaşacak

Türkiye’nin ilk termal sağlık kasabası Narven Bolu’da misafirlerini ağırlamaya başladı. 2020 yılında 450 bin metrekarelik alanda hizmet vermesi planlanan Narven Termal Sağlık Kasabası, birinci etabın ilk bölümünün açılmasıyla şimdiden iç turizmi hareketlendirmeye başladı.

Türkiye’de termal turizm alanındaki en büyük yatırımlarından biri olan Narven Termal Sağlık Kasabası, aşamalı olarak açılacak. Narven projesinin tamamı için öngörülen rakam 250 milyon dolar, tamamlanan etabının maliyeti ise 45 milyon dolar.


Haber Dünya Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı


Türkiye'nin en büyük termal sağlık turizm yatırımlarından biri olan Bolu'daki Narven Termal Sağlık Kasabası birinci etabın ilk bölümünde hizmete başladı. 2020 yılına kadar 450 bin metrekarelik bir alana ulaşacak yatırımda, son aşamada Bolu'ya ek yıllık 100 milyon TL turizm geliri...