03 / 05 / 2024

Narven Thermal Spa deneyim

Narven Thermal Spa deneyim

Türkiye’nin ilk termal sağlık kasabası olan Narven Thermal Spa; verimliliğin artırılması, ağ maliyetlerinin azaltılması ve müşteri deneyiminin geliştirilmesi için Avaya’nın iletişim ve ağ çözümlerini tercih etti.

BN Hotel Thermal Mersin'de açıldı!

BN Hotel Thermal Mersin'in İçmeler bölgesinde hizmete açıldı.  Otel Adana Havalimanı'na 45 dakika mesafede bulunuyor. 

Kızılbük Thermal Wellness Resort 2. Etap Mart 2022'de ön satışta!

Kızılbük GYO'nun Marmaris'teki Kızılbük Thermal Wellness Resort projesinin 72 bin metrekarelik inşaat alanına sahip 2. etabındaki 782 adet konut için inşaat çalışmalarına başlandı. Projedeki konutlar Mart 2022'de ön satışa sunulacak...

Seyithan Palace Spa Otel Davet Limited Şirketi kuruldu!

Seyithan Palace Spa Otel Davet Limited Şirketi Küçükçekmece’de 500 bin TL sermaye bedeli ile Taliha Kara tarafından kuruldu.

Kızılbük Thermal Wellness Resort'un tadilat ruhsatları alındı!

Sinpaş GYO'nun Marmaris'teki projesi Sinpaş Kızılbük Thermal Wellness Resort projesinin 1. etap ve 2. etabına ait tadilat ruhsatları alındı.

Sinpas Kızılbük Thermal Wellness Resort'da fiyat artışı öncesi son 3 gün!

Sinpas Kızılbük Thermal Wellness Resort projesinde fiyat artışı öncesi son 3 gün... Projede 1+0, 1+1, 2+1 ve 3+1 daire tiplerine yer veriliyor.

BYK Havuz Spa İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

BYK Havuz Spa İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Sadık Ahmet tarafından kuruldu.

Yeda Spa Desıng İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yeda Spa Desıng İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 10 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Kanbur tarafından kuruldu.

Castle Resort-Spa Hotel Sarıgerme icradan 21.3 milyon TL'ye satılıyor!

T.C. Ortaca İcra Dairesi, Muğla ili, Ortaca ilçesi, Serıgerme Mahalle/Köy, 238 ada 3 parselde yer alan Castle Resort-Spa Hotel Sarıgerme otelini 21 milyon 332 bin 250 TL'ye satıyor...

Bolu Narven Termal Kasaba’da daire sayısı 503'e ulaştı!

Bolu'nun önemli turizm tesislerinden biri olan Narven Termal Kasaba’da daire sayısı 408'den 503'e ulaştı.

Mersin BN Hotel Thermal & Spa 350 milyon TL’ye inşa ediliyor!

Turizm sektörünün en büyük yatırımlarından biri olacak 646 yatak kapasiteli BN Hotel Thermal & Spa, Mersin'de 350 milyon TL’ye inşa ediliyor.

Luxury Collection Resort & Spa 20 Haziran'da yeniden açılıyor!

Bodrum’da yer alan ilk resort oteli Caresse, a Luxury Collection Resort & Spa, Bodrum, eşzamanlı olarak 20 Haziran 2020 tarihinden sonra kapılarını açıyor.

Oruçoğlu Termal Otel Spa ve Resort İstanbul'da ofis açtı!

fyon'daki Oruçoğlu Termal Otel Spa ve Resort, Anadolu'daki hedef kitlesini İstanbul'la zenginleştirmek için Bağdat Caddesi'nde bir ofis açtı.

Thermal İstanbul satış ofisi!

Thermal İstanbul satış ofisi iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. 5 yıldız otel kalitesi ile hayata geçirilen proje 144 daireden meydana geliyor. 

Narven Thermal Spa deneyim Haberi

Narven Thermal Spa deneyim

Termal sağlık kasabası Narven Thermal Spa, Avaya’nın işbirliği, iletişim merkezi, video ve ağ çözümlerini tercih etti. Avaya’nın kablosuz çözümleri ile, Narven Thermal Spa konukları ve çalışanları, ortak kullanım alanları dahil olmak üzere; tüm alanlarda güvenli, hızlı ve sorunsuz bir şekilde kablosuz ağ kullanıyor. Avaya çözümleri tarafından sunulan uygulama kontrolü, yöneticilere ağ kullanımı üzerinde daha iyi kontrol sağlayarak bağlantı hızlarını sınırlandırma veya gerektiğinde bazı uygulamaları tamamen engelleme imkanı tanıyor. Ağ yöneticileri tam ağ kontrolü ve görünürlüğü sayesinde işletme kullanıcılarını konuklardan ayırt edebilecek.


Avaya’nın ağ teknolojisine eklenen sanallaştırma, ağ genelinde daha az anahtar ve kablo kullanılmasını sağlayarak, yönetimin yeni uygulamaları ve hizmetleri daha kolayca uygulamaya geçirmesine imkan tanıyor. BT ekibi yalnızca bir dizüstü bilgisayar kullanarak ayarları uzaktan değiştirebiliyor veya sorunları çözebiliyor. Narven...