10 / 05 / 2024

Nasa ay arazi arayışları

Nasa ay arazi arayışları

NASA, Ay'da Artemis adını verdiği bir üs inşası için arazi arayışına girdi.

İki ildeki 38 adet arsa ve arazi 8 taksitle satılıyor! Milli Emlak'tan Nisan fırsatı!

Afyonkarahisar Çay'da ve Kırklareli Vize'de yer alan 38 adet arsa ve arazi 8 taksit fırsatıyla satılıyor. Peki arsa ve arazilerin fiyatları ne kadar? 

Milli Emlak'tan 4 bin TL'den başlayan fiyatlarla arsa ve arazi fırsatı! Bu tarihleri kaçırmayın!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü 4 bin TL'den başlayan fiyatlarla arsa ve arazi satacak. Satış ihaleleri Nisan ay içerisinde gerçekleştirilecek.

Milli Emlak'tan son dakika Nisan 2024 fırsatı! 3 ilde 6 bin TL'den başlayan fiyatlarla arsa ve arazi satacak!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü üç şehirde 6 bin TL'den başlayan fiyatlarla arsa ve arazi satacak. Arsa ve arazilerin satış ihaleleri Nisan ayı içerisinde yapılacak.

Milli Emlak'tan Nisan 2024 fırsatı: İki şehirde KDV'den muaf arsa ve arazi satacak!

Yeni bir yatırım yapmak isteyenlerin yakından takip ettiği Milli Emlak iki şehirde yine KDV'den muaf arsa ve arazi satacak. Satış ihaleleri Nisan ayı içerisinde yapılacak.

Ankara Büyükşehir Belediyesi 900 milyonluk arazi satıyor!

Yerel seçimlere son üç ay kala Ankara Büyükşehir Belediyesi 900 milyon liralık  arazi satışı ilanı verdi.

O ilde 3 arazi ve 2 arsa satılacak! 24 ay taksit ve peşine yüzde 20 indirim!

Bitlis’te 24 ay taksit ve peşine yüzde 20 indirim fırsatıyla 3 arazi ve 2 arsa satılacak. Açık teklif usulüyle satılacak taşınmazların ihalesi 21 Kasım’da düzenlenecek.

TOKİ Kocaeli'de 24 ay vadeyle arsa ve arazi satıyor! 39 gayrimenkul için geri sayım başladı! Arsa alacaklara müjde!

TOKİ Kocaeli'de 39 adet arsa ve araziyi 24 ay vadeyle satıyor. Peki KDV'den muaf arsaların fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

Bolu Göynük'te 7 adet arazi ile 1 adet arsa yüzde 20 indirimle satılıyor!

Bolu Göynük Milli Emlak, Bolu ili, Göynük ilçesinde yer alan 7 adet arazi ile 1 adet arsayı peşinde yüzde 20 indirim veya 8 ay taksit seçeneğiyle satıyor. Peki Bolu Göynük'te yer alan gayrimenkullerin fiyatları ne kadar? 

Milli Emlak 28 bin TL'ye imarlı arazi satacak! Bu tarihi aman kaçırmayın!

Merakla beklenen Aralık ayı ihale ilanlarını resmi web sitesi üzerinden peş peşe  yayımlayan Milli Emlak Genel Müdürlüğü şimdi de 28 bin TL'ye imarlı arazi satacak.

Milli Emlak'tan 20 bin 300 TL'ye imarlı arazi fırsatı! Bu tarihi sakın kaçırmayın!

Merakla beklenen Aralık ayı ihale ilanlarını resmi internet sitesi üzerinden tek tek yayımlayan Milli Emlak Genel Müdürlüğü şimdi de 20 bin 300 TL'ye imarlı arazi satacak.

Yeni Land Cruiser'ın kasım ayında fiyatı arttı! İşte Toyota Land Cruiser 28 Kasım 2022 fiyat listesi…

Toyota otomobil markasının 1951 yılından bu yana ürettiği ikonik arazi aracı olan Land Cruiser’in kasım ayı fiyat listesi belli oldu. Land Cruiser Prado'nın kasım ayında fiyatı arttı. İşte, Land Cruiser Prado’nun 28 Kasım 2022 fiyat listesi…

Jeep Renegade fiyatları bu ay ne kadar? Jeep Renegade zam geldi mı? İşte 16 Kasım 2022 fiyat listesi...

Arazi araçlarıyla tanıdığımız Jeep markasının yeni SUV’u Renegade fiyatları merakla araştırılıyor. Peki, Jeep Renegade fiyatları Kasım ayında kaç lira? İşte Jeep Renegade 16 Kasım 2022 fiyat listesi...

Jeep Renegade fiyatları bu ay kaç lira? Her şeyi sunan SUV! İşte 21 Ekim 2022 fiyat listesi...

Arazi araçlarıyla tanıdığımız Jeep markasının yeni SUV’u Renegade fiyatları merak ediliyor. Peki Jeep Renegade fiyatları bu ay kaç lira? İşte Jeep Renegade 21 Ekim 2022 fiyat listesi...

Nasa ay arazi arayışları Haberi

Nasa ay arazi arayışları

NASA Ay'da Artemis adını verdiği bir üs için arayi arayışına girdi. NASA Ay'da Artemis adını verdiği bir üs için arayi arayışına girdi.Independent Türkçe'de yer alan haberde Uzay ajansı, Ay'da Artemis adını verdiği bir üs kurmayı ve insanların gelecekte, aşırı ışık, aşırı karanlık ve donmuş sudan oluşan bu gök cisminde barınabilmesini sağlamak için çalışmalarına devam ediyor. 

Uzay ajansı uyduya yollayacağı astronotların varış noktası olarak Güney Kutup Bölgesi'ni seçmişti. Ancak kesin iniş noktasını hala saptayamadı. 

NASA'nın Güney Kutbu saha analizi ekibinde yer alan gezegen bilimcisi Daniel P. Moriarty, “Fikirlerden biri, aydınlatılan bir bölgede kamp kurmak ve son derece soğuk olan bu kraterlere oradan geçmek” şeklinde konuştu.

Güney kutbu bunun için iyi bir seçenektir, çünkü güneş ışığı ona düşük bir açıyla vurur, yani bölgede güneş...