15 / 05 / 2024

Naser Anwar Ahmad Abed

Naser Anwar Ahmad Abed

Arizona Yatırım Yapı Anonim Şirketi, Yusuf Durna, Münir Şahin, Naser Anwar Ahmad Abed tarafından 102 bin TL'lik sermaye ile 19 Ocak'ta Eyüp, Emniyettepe Mahallesi'nde kuruldu.

Ahmad Brothers Group İnşaat Gayrimenkul Gıda Turizm İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Ahmad Brothers Group İnşaat Gayrimenkul Gıda Turizm İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. bugün Esenyurt'ta Nasar Ahmad tarafından kuruldu.

Naser For Medikal Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Naser For Medikal Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Naser S H S F Saydhashaım tarafından kuruldu.

Ahmad Zakkar Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ahmad Zakkar Dış Ticaret Limited Şirketi Gaziosmanpaşa’da  300 bin TL sermaye bedeli ile Ahmad Zakkar tarafından kuruldu.

Naser Hashemi ve Shikeb Anwary İnşaat Gayrimenkul İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Naser Hashemi ve Shikeb Anwary İnşaat Gayrimenkul İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 3 milyon TL sermaye bedeli ile bugün Mohammad Shikeb Anwary ve Said Naser Meer Haidar tarafından kuruldu.

Anwar Alfatih İnşaat İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Anwar Alfatih İnşaat İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ali A. Owayez Al-Juboori tarafından kuruldu.

Atma Geri Dönüşüm Yazılım Ve Akıllı Ev Donanımları İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Atma Geri Dönüşüm Yazılım Ve Akıllı Ev Donanımları İthalat İhracat Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Abdul Naser  Albasha, Abdulatıf Alsawadı, Abdullah Albasha, Ahmad Alsawadı ve Faısal Borgolah ortaklığında kuruldu. 

Ahmadı Group İnşaat İthalat Ve İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ahmadı Group İnşaat İthalat Ve İhracat Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 150 bin TL sermaye bedeli ile Gamıl Alı Salem Al-Ahmadı tarafından kuruldu. 

Anwar Group İnşaat Sanayi İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Anwar Group İnşaat Sanayi İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Hayder Agha tarafından kuruldu.

Ahmad Dabboul Otomotiv İnşaat Gıda İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ahmad Dabboul Otomotiv İnşaat Gıda İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmad Dabboul tarafından kuruldu.

Ams Global Emlak İnşaat Danışmanlık İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ams Global Emlak İnşaat Danışmanlık İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 300 bin TL sermaye bedeli ile Ahmad Zafer Sammam ve Mohammad Maher Sammar ortaklığında kuruldu. 

Anwar Al Khalıg Gayrimenkul İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Anwar Al Khalıg Gayrimenkul İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi  bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Hazım M. Majeed Moora ve Mohammad Allala ortaklığında kuruldu.

571 Eğitim Danışmanlık Gayrimenkul İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

571 Eğitim Danışmanlık Gayrimenkul İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 300 bin TL sermaye bedeli ile Ahmad Aldallal, M. Chadı Alıkaj ve Mohammad Maen Almalla Husseın ortaklığında kuruldu.

Batta Gayrimenkul Tarım Gıda Ürünleri İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Batta Gayrimenkul Tarım Gıda Ürünleri İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Ahmad Batta tarafından kuruldu. 

Naser Anwar Ahmad Abed Haberi

Naser Anwar Ahmad Abed

Arizona Yatırım Yapı Anonim Şirketi, Yusuf Durna, Münir Şahin, Naser Anwar Ahmad Abed tarafından 102 bin TL'lik sermaye ile 19 Ocak'ta kuruldu. 


Arizona Yatırım Yapı Anonim Şirketi iş konusu; 1-      Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri ,,alış veriş merkezleri,okul,hastane,otel,hava meydanları ,limanlar ve tesisleri,rıhtımlar,demiryolları,sulama kanalları,yol , her türlü sinai ve ticari tesis taahhütlerine iştirak etmek ,taahhüt etmek, yapmak,yaptırmak, inşa etmek,inşa ettirmek ve bu işlerin projelerini yapmak, yaptırmak,işletmek , kiraya vermek , kat karşılığı bina yapmak, yaptırmak,mimarlık ve mühendislik hizmetlerini yapmak 2-      Yurtiçinde ve dışında arazi gelişim...