04 / 05 / 2024

Nasser Albalkhi

Nasser Albalkhi

07 E Mühendislik İnşaat Emlak Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Nasser Albalkhi tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 12 Şubat'ta Küçükçekmece, Atakent 1. Etap'ta kuruldu.

Jacques Albert Nasser kimdir? Jacques A. Nasser kaç dil biliyor?

Ford Motor Company'deki yönetim kariyeri ile tanınan ve Koç Holding yönetim kurulunda aktif görev alan Jacques A. Nasser kaç dil biliyor, evli mi, çocuğu var mı, kaç yaşında, nereli, kimdir? İşte ayrıntılar...

Golden İstanbul Emlak İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Golden İstanbul Emlak İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta Mahmoud N.D.A. ve Nasser Khader ortaklığında kuruldu.

Tekafül Emlak Danışmanlık İnşaat İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tekafül Emlak Danışmanlık İnşaat İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi Fatih’te  100 bin TL sermaye bedeli  ile Abdülhadi Zaferoğlu ve Eyad Nasser tarafından kuruldu.

Qm Farming Ziraat Anonim Şirketi kuruldu!

Qm Farming Ziraat Anonim Şirketi Esenyurt’ta 2 milyon 200 bin TL sermaye bedeli ile Nasser Mohammed Al-Matarı tarafından kuruldu.

Esan İnşaat Tekstil Gıda Ve Tarım Makinaları Sanayi Ve Dış Ticaret Pazarlama Limited Şirketi kuruldu! 

Esan İnşaat Tekstil Gıda Ve Tarım Makinaları Sanayi Ve Dış Ticaret Pazarlama Limited Şirketi Kadıköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Nedayi Kaplaner ve S. Ahmed Nasser Al-Aamrı ortaklığında kuruldu.

Wıkıhome Gayrimenkul Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Wıkıhome Gayrimenkul Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 400 bin TL sermaye bedeli ile Nasser Sajedı Alması, Pouya Mansourı ve Vahıd Sajedı ortaklığında kuruldu.

Bright House Emlak Limited Şirketi kuruldu!

Bright House Emlak Limited Şirketi Şişli'de 120 bin TL sermaye bedeli ile Khashayat Mohsenı, Nastaran Nasserı ve Seyed Iman Tabatabaeı Nejad ortaklığında kuruldu.

Sadkim İnşaat ve Kimya Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sadkim İnşaat ve Kimya Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Nasser Darvishi tarafından kuruldu.

Ta100 Gayrimenkul Danışmanlık ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ta100 Gayrimenkul Danışmanlık ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ghazi Abdullah Nasser tarafından kuruldu.

Yeşil Vadi Group Limited Şirketi kuruldu!    

Yeşil Vadi Group Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Abdala Taha A. Mohamed Wahdan, Ali Gasim Ali Elyaharri ve Yaser A. Nasser Gümaan ortaklığında kuruldu.

Naaas Gayrimenkul Yatırımları ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!    

Naaas Gayrimenkul Yatırımları ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Nasser Hassan J. Al-Jaber tarafından kuruldu. 

5 yıldızlı Munamar Beach Otel kaderine terk edildi!

Marmaris'in turistik İçmeler Mahallesi'nde bulunan, Katar Kraliyet Ailesi üyesi (Emir) Şeyh Nasser Ahmed Ali A. Al Thani'ye ait 5 yıldızlı Munamar Beach Otel kaderine terk edildi.

VIP Seyahat ve Turizm Limited Şirketi kuruldu!

VIP Seyahat ve Turizm Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Mohamad Kabbara ve Nasser Khelaif ortaklığıyla kuruldu... 

Nasser Albalkhi Haberi

Nasser Albalkhi

07 E Mühendislik İnşaat Emlak Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Nasser Albalkhi tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 12 Şubat'ta kuruldu. 


07 E Mühendislik İnşaat Emlak Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu; yurtiçinde ve yurt dışında her türlü mühendislik mimarlık müşavirlik mümessillik araştırma proje teknoloji transferi lisans ve benzeri araştırmalar yapmak.


07 E Mühendislik İnşaat Emlak Sanayi Ticaret Limited Şirketi adres: Küçükçekmece, Atakent 1. Etap 1. Bölge F5 İş Merkezi,...