30 / 04 / 2024

Nata Anteres Avm

Nata Anteres Avm

ENR tarafından açıklanan dünyanın en büyük 250 inşaat firması sıralamasında, Ankara kökenli Nata Holding bu yıl da yine dünya devlerinin arasına girmeye hak kazandı.

AVM'lerin sayısı artıyor: Yatırımlar hız kesmiyor!

Türkiye'de toplamda 441 AVM bulunuyor. Ancak AVM yatırımları da hızlandı, bu rakam artıyor. Hali hazırda Qamar Group tarafından hayata geçirilen Malkara AVM'nin inşaatı sürerken; Nata Holding tarafından İstanbul’da inşa edilen Tem Point AVM'de sona gelindi.

9. Vega AVM Ankara'da açılacak! 

Türkiye'nin yüzde 100 yerli sermayeli alışveriş merkezi zincirini oluşturan Nata Holding, 9’uncu AVM’sini 26 Mart tarihinde Ankara'da açıyor.

Nata Holding Vega AVM sayısını 12'ye yükseltecek!

AVM inşaatlarıyla adından söz ettiren Nata Holding Türkiye'de yatırımlarına devam ediyor. Ülke genelinde mevcut 8 AVM'si olan Nata Holding bu sayıyı 12'ye çıkarmayı hedefliyor. 

Nata Holding AVM ve konut projelerine yoğunlaştı!

Nata Holding Yönetim Kurulu Üyesi Yusuf Tanık, yaptığı açıklamada, "Türkiye'deki yatırımlarımıza konsantre olduk, bilindiği gibi dünya çapında bir virüsle mücadele ediyoruz. Özellikle istihdam açısından geri adım atmamak adına bu kararı aldık, AVM ve konut projelerine yoğunlaştık" dedi.

Vega Subayevleri AVM'de sona gelindi!

Nata Holding imzalı Vega Subayevleri AVM projesinde sona yaklaşıldı. Ankara Keçiören'de yükselen alışveriş merkezinin kısa süre içerisinde tamamlanarak hizmete açılması planlanıyor.

Eskişehir Vega Outlet AVM hizmete açıldı!

Nata Holding, AVM yatırımlarına hız verdi. Firma, Alman Resolute Asset Management’ten satın aldığı Eskişehir’deki NeoPlus Outlet AVM’yi 50 milyon dolara yenileyerek Vega Outlet AVM adıyla hizmete açtı.

Nata Holding AVM yatırımında gaza bastı!

Son dönemde perakende sektöründe yaşanan sıkıntılı sürece rağmen Nata Holding yeni yatırımlara imza atıyor. Nata Holding Yönetim Kurulu Başkanı Tanık yeni bir AVM alımı için yine yabancı bir fonla masada olduklarını belirtti...

NeoPlus AVM, Nata Holding'in oldu!

Eskişehir'de yer alan NeoPlus AVM, Resolute Asset Management mülkiyetinden Nata Holding’in yer aldığı ortaklığın bünyesine geçti. 

Nata Holding’den Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın AVM çağrısına destek!

Nata Holding Yönetim Kurulu Başkanı Tanık, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın AVM yatırımcılarına yaptığı çağrıya destek vermek amacıyla dövizle yapılan kira sözleşmelerini Türk lirasına dönüştürme kararı aldıklarını bildirdi.

Nata-Gül Proje Tem Point fiyatları!

Nata-Gül Proje Tem Point fiyatları 278 bin liradan başlayarak değişiyor. İstanbul Sultangazi'de inşa edilen TEM Point projesinde konut, otel, AVM, hastane alanları yer alıyor...

Ankalux Konutları teslimleri!

Toplam 16 bin metrekare alan üzerine inşa edilen proje Hit Yapı imzasıyla inşa ediliyor. Proje Nata Delta AVM'nin yanıbaşında bulunuyor. Ankalux Konutları teslimleri Haziran 2016'da yapılması planlanıyor.

Ankalux Konutları fiyat!

Nata Delta AVM' nin yanıbaşında yer alan proje Hit Yapı imzasıyla inşa ediliyor. Ankalux Konutları fiyat listesi kapsamında 1+1 dairelerin 150 bin TL 'den başlıyor.

Ankara'ya 3 yeni AVM geliyor!

Sektörde 50.yılını dolduran ve bünyesinde birçok AVM'yi barındıran Alman Ece Türkiye firmasında 8 yıl yöneticilik yapan Nata Vega Outlet AVM Müdürü Tahir Çelik, Ankara'ya 3 yeni AVM yapıldığını açıkladı.

Nata Anteres Avm Haberi

Nata Anteres Avm

En gözde yerleşim bölgelerinden olan încek'te yapmış olduğumuz konut Nata İncek projemizi de satışa sunduk. İstanbul ve Adana'da yine AVM ve konut projelerimizin temellerini attık. NATA Holding olarak iddialı işler yapmayı seviyoruz. Türkmenistan da bizim göz bebeğimiz. 500 günde 180 köprü yaparak Türk firmalarının becerisini kanıtladık" dedi. 


İDDİALI İŞLER YAPMAYI SEVİYORUZ

 Tanık, en büyük yurtdışı müteahhitlik kategorisinde 250 firma arasından 116. sırada yer alan Nata înşaat'ın, 2015 hedeflerinin ilk yüzde olmak olduğunun altını çizdi. Tanık. "Son dönemde özellikle Türkmenistan'da ve Ankara'da başarılı projelere imza attık. Halkın takdirini kazandık. Başkent bizim doğuşumuz olduğu için önemliydi. Antares ve NataVega Alışveriş merkezleriyle yüz binlerce giriş sayılarına ulaştık. 151 metre yüksekliğiyle Başkentin en yüksek konut projesi NataVega Konut Kuleleri ile yine bir ilke imza attık....