02 / 05 / 2024

National Geographic izmir kafe

National Geographic izmir kafe

Medya platformları, ürün ve etkinlikleri ile her ay 500 milyon kişiye ulaşan National Geographic, mağaza-cafe konseptiyle Türkiye’ye geliyor. Karma Grup, ilk National Geographic Store’u İzmir’de açacak. Sırada İstanbul ve Ankara var.

National Reklam Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirket kuruldu!

National Reklam Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirket Çekmeköy'de Soner Ateş tarafından kuruldu.

National Car Rental Turizm Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

National Car Rental Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü’nde Burak Yıldız tarafından kuruldu.

Bh National Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bh National Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Halımeh Safdarı tarafından kuruldu.

İstanbul İzmir Otoyolu geçiş ücreti 2019 ne kadar? 

İstanbul İzmir Otoyolu geçiş ücreti 2019 ne kadar? İstanbul izmir otoyolu Ağustos 2019 geçiş ücreti nedir? İstanbul İzmir Otoyolu geçiş ücreti kaç TL 2019? İşte tüm merak edilenler...

National Stylsh İnşaat Emlak İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

National Stylsh İnşaat Emlak İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 150 bin TL sermaye bedeli ile Zaher Chaban tarafından kuruldu.

THY'nin İstanbul Yeni Havalimanı'na taşınması belgesel olacak!

THY'nin İstanbul Yeni Havalimanı'na taşınması belgesel haline getirilecek. Dünyanın en büyük göçü için National Geographic ile görüşmelere başlandı.

Yenitepe İzmir daire fiyatları!

Yenitepe İzmir daire fiyatları 156 bin TL'den başlıyor. İzmir Karabağlar'da hayata geçirilen Yenitepe izmir projesi 20 bloktan oluşuyor...

Necip Nasır: Konutta en büyük talep İzmir'de olacak!

Müteahhitler Federasyonu (MÜFED) Başkanı Necip Nasır, önümüzdeki dönemde konut satışlarında Türkiye genelinde en hızlı yükselişin izmir'de yaşanmasını beklediklerini söyledi.

İzmir Doğanlar Stadı Temmuz'da açılacak!

İzmir yıkılan Alsancak Stadı ile yaşlı ve sorunlu Atatürk Stadı'nın yerine izmir Büyiıkşehir ve Bornova belediyeleri, Doğanlar Stadı'nı bitirdi.

Finansbank'ın Qatar National Bank'a devredilmesine onay verildi!

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurulu Finansbank hisselerinin Qatar National Bank'a devredilmesine onay verdi. Onay raporu Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yayınlandı.

İzmir Karşıyaka'da icradan 7 milyon TL'ye satılık fabrika!

İzmir Karşıyaka 4. İcra Müdürlüğü, izmir İli Çiğli İlçesi'nde yer alan fabrikayı satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkulün satış bedeli 7 milyon TL olarak belirlendi.

Aksa Enerji çocuklar için resim yarışması düzenliyor!

Türkiye’nin halka açık en büyük serbest elektrik üreticisi Aksa Enerji, gerçekleştirdiği projelerle yaşama değer katmaya devam ediyor. Aksa Enerji, National Geographic Kids işbirliğiyle çocuklara ‘‘enerji ve doğal konulu resim yarışması düzenliyor.

Romanya National Arena kapatıldı!

Romanya’nın UEFA standartlarındaki en büyük stadyumunun kapısına kilit vuruldu. National Arena'ya sonradan eklenen açılır kapanır çatının ruhsatı olmadığı için, İtfaiye Kurumu, stadyumu mühürledi.

National Geographic izmir kafe Haberi

National Geographic izmir kafe


Dünya genelinde medya platformları, ürün ve etkinlikleri ile her ay 500 milyon kişiye ulaşan National Geographic, Türkiye’ye mağaza-cafe konseptiyle giriyor. Karma Grup; National Geographic Society’yi temsilen National Geographic mağazalar zincirini yöneten Worldwide Retail Store S.L.’nin Türkiye temsilciliğini aldı. Bu çerçevede Madrid, Londra, Singapur, Sidney, Kuala Lumpur, Dublin, Roma ve Panama gibi şehirlerin ardından; İstanbul, Ankara ve İzmir’de National Geographic Store açılacak. Mağaza, cafe, sergi ve etkinlik gibi farklı konseptleri bir arada sunan National Geographic Store’ların daha sonra tüm Türkiye geneline yayılması planlanıyor. 


Karma Grup’un Genel Müdürü Fatma Şahin, “Keyifli, yaşayan mekanlar yaratmak istiyoruz. Bu çerçevede mağaza-cafe’lerimizin seyahat tutkunları ve gezginlerin dünyayı keşfederek çevreleriyle etkileşim kurmasında fırsatlar sağlamasını hedefliyoruz. Mağaza içeriğinde, geniş National Geographic ürün yelpazesinin yanı sıra, ödüllü dergi ve...