27 / 04 / 2024

Nawaf Alı A Alsharıf

Nawaf Alı A Alsharıf

New Sılk Road Gayrimenkul Yatırım İnşaat Gıda İlaç İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi, Nawaf Alı A Alsharıf ve Khalıd Saud F Alshareef ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 6 Eylül'de Esenyurt'ta kuruldu.

Viridis Gardens Gayrimenkul İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Viridis Gardens Gayrimenkul İnşaat Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Yousef Abdullatıf H Jameel ve Zaıd Al Aıfarı ortaklığında kuruldu.

Alesayı Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Alesayı Gayrimenkul Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Mohammed Alı A Alesayı tarafından kuruldu.

Borsada ‘sınırlı’ yükseliş! Hangi hisseler prim yaptı? İşte 7 Nisan’da en çok işlem gören hisseler!

Borsa İstanbul haftayı artıda kapattı. Alış ağırlıklı seans sonunda Borsa İstanbul BIST 100 endeksi yüzde 0,24 oranındaki sınırlı yükseliş ile haftayı 4 bin 924 puandan tamamladı.

Küresel piyasalarda Fed heyecanı!

Küresel pay piyasaları, açıklanan üçüncü çeyrek bilançoları ve enflasyon endişeleri arasında Asya borsaları dışında alış ağırlıklı bir seyir izlerken, önümüzdeki hafta gözler merkez bankalarının faiz kararları ilk sıralarda olmak üzere yoğun veri gündemine çevrildi. İşte detaylar…

Gamba Group Danışmanlık Emlak Limited Şirketi kuruldu!

Gamba Group Danışmanlık Emlak Limited Şirketi Fatih'te Mustafa Alı A. Mohamed ve Qaasım Alı Mohamed ortaklığında kuruldu.

Green Gate Emlak İnşaat Turizm Sağlık Gıda İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Green Gate Emlak İnşaat Turizm Sağlık Gıda İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Sultangazi'de Cihat Eskimiş ve Mohd S.H Al-A. ortaklığında kuruldu.

Viridis Riva Gayrimenkul İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Viridis Riva Gayrimenkul İnşaat  Limited Şirketi  Ümraniye’de  100 bin TL sermaye bedeli  ile  Ali Beyatlı, Rahmah Jameel , Zaıd Al Aıfarı tarafından kuruldu.

Alfalahi Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Alfalahi Gayrimenkul Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Mohammed Alı a Alesayı tarafından kuruldu.

RE/MAX Türkiye’de kadın istihdamı yüzde 50’ye yaklaştı!

Önde gelen gayrimenkul danışmanlık şirketleri arasında yer alan RE/MAX Türkiye, kadın çalışan sayısını 1.900'ün üzerine çıkardı ve kadın çalışa sayısını toplam istihdamın yüzde 50’sine ulaştırdı.

Fly Merhaba Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Fly Merhaba Turizm Limited Şirketi Beyoğlu'nda 10 bin TL sermaye bedeli ile Mohamad Khır Marrawı ve Mohammed Alı A Nahas ortaklığında kuruldu.

Alçağ Otomotiv İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alçağ Otomotiv İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Alican Kaya ve Çağdaş Çiftçi ortaklığında kuruldu.

Alça Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alça Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da 250 bin TL sermaye bedeli ile Cumali Çatlakkaya tarafından kuruldu.

Haffar Oğulları Turizm Gıda İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Haffar Oğulları Turizm Gıda İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Obada Almavardialhaffar, Ibrahım Alı A A Abel ve Abıer Tawahrı ortaklığında kuruldu.

Nawaf Alı A Alsharıf Haberi

Nawaf Alı A Alsharıf

New Sılk Road Gayrimenkul Yatırım İnşaat Gıda İlaç İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi, Nawaf Alı A Alsharıf ve Khalıd Saud F Alshareef ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 6 Eylül'de Esenyurt, Koza Mahallesi'nde kuruldu.


New Sılk Road Gayrimenkul Yatırım İnşaat Gıda İlaç İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1. Yabancıların mal edinme yasalarından faydalanarak edinecekleri gayrimenkuller üzerinde gerekli araştırmalar yapmak ve bunları satın almaları sonucunda gerekli ve kamu kurum ve kuruluşlarındaki işlemleri takip etmek. 2. Her türlü arazi, arsa, daire,ev, dükkan, işyeri ve diğer emlak alımı, satımı ve kiralanmasına aracılık etmek.  3. Emlak konusu ile ilgili hizmetlerde bulunmak ve sözleşmeler düzenlemek. 4. Her nevi gayrimenkul malların şirket veya başkası namına alımı, satımı, pazarlamasını yapmak. 5. Komisyon mukabilinde yurt içinde...