04 / 10 / 2024

Nazan Çapoğlu Çedbik Yeşil Binalar Zirvesi

Nazan Çapoğlu Çedbik Yeşil Binalar Zirvesi

Mimar Nazan Çapoğlu, ÇEDBİK tarafından Swissotel The Bosphorus'ta 20-21 Şubat 2014 tarihlerinde düzenlenen 3. Uluslararası Yeşil Binalar Zirvesi'nin konuşmacılarından. Hatırlı Mimarlık çalışanı Mimar Nazan Çapoğlu kimdir? İşte biyografisi...

Dikta Yapı Limited Şirketi kuruldu!

Dikta Yapı Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Tarık Ahmet Çapoğlu ve Teoman Dikmen ortaklığında kuruldu.

Maxwell Emlak Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Maxwell Emlak Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Serdar Yaşar Şapoğlu tarafından kuruldu. 

Mtn Çap Yapı İnşaat Mimarlık Limited  Şirketi kuruldu!

Mtn Çap Yapı İnşaat Mimarlık Limited Şirketi Üsküdar’da  200 bin TL sermaye bedeli ile Emre Çapoğlu kuruldu.

Akçam Mimarlık Gıda Anonim Şirketi kuruldu!

Akçam Mimarlık Gıda Anonim Şirketi Avcılar’da 200 bin TL sermaye bedeli ile Şevki Çapoğlu tarafından kuruldu.

Milli Saraylardan Topkapı Sarayı restorasyon açıklaması!

Milli Saraylar İdaresi Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Ahmet Çapoğlu, medyada gündeme gelen Topkapı Sarayı Valide Sultan Dairesi'ndeki restorasyon ile ilgili açıklama yaptı.

Nazan Öncel'e açılan miras davası sonuçlandı!

İşinsanı Akşit Togay'ın 2017 yılında hayatını kaybetmesinden sonra Amerika’da yaşayan oğlu Berdan Togay, üvey annesi Nazan Öncel’e açtığı haksız işgal tazminatı davasını kazandı...

Çapoğlu Kocabey Yapı İnşaat Turizm Gıda Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çapoğlu Kocabey Yapı İnşaat Turizm Gıda Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Güngören'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Bilal Çapoğlu ve İsmail Çapoğlu tarafından kuruldu. 

Şapoğlu Konut İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şapoğlu Konut İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Azem Şapoğlu tarafından kuruldu. 

Nazan Öncel’in miras davasından borç çıktı!

Akşit Togay’ın Amerika’da yaşayan oğlu Berdan Togay, mirastan düşen payını alabilmek için üvey annesi Nazan Öncel’e dava açtı. Bilirkişi raporuna göre Akşit Togay’ın 1 milyon 50 bin lira vergi ve SGK borcu olduğunu ortaya çıktı.

Nazan Öncel'in Kemerburgaz'daki villasında keşif yapılacak!

Akşit Togay’ın ABD’de yaşayan oğlu Berdan Togay, mirastan düşen payını almak için üvey annesi Nazan Öncel’e dava açtı. Mahkeme, Öncel’in oturduğu Kemerburgaz’daki villada keşif yapılıp evin değerinin tespit edilmesine karar verdi...

Nazan Öncel'e miras davası!

Türk şarkıcı, söz yazarı ve besteci Nazan Öncel'in 2 yıl önce hayatını kaybeden eşi Akşit Togay'ın ABD'de yaşayan oğlu Berdan Togay, hakkına düşen miras payını alabilmek için dava açtı.

Çap Gayrimenkul Ve İnşaat Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Çap Gayrimenkul Ve İnşaat Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Kenan Çapoğlu tarafından kuruldu. 

Çapoğlu Grup Yapı Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çapoğlu Grup Yapı Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece’de 120 bin TL sermaye bedeli ile Hakan Oğuz tarafından kuruldu. 

Nazan Çapoğlu Çedbik Yeşil Binalar Zirvesi Haberi

Nazan Çapoğlu Çedbik Yeşil Binalar Zirvesi

Nazan Çapoğlu kimdir?


1984 Ankara doğumlu olan Nazan Çapoğlu, ilk ve orta öğrenimini sırasıyla TED Ankara Koleji ve Ankara Atatürk Lisesi'nde tamamlamıştır. 


2001-2005 yılları arasında Orta Doğu Teknik Üniversitesi Mimarlık Fakültesi Mimarlık Bölümü'nde lisans eğitimini alan Çapoğlu, Mimarlık Yüksek Lisans eğitimini ise, 2008 yılında Orta Doğu Teknik Üniversitesi Mimarlık Ana Bilim Dalı programında tamamlamıştır. 


Nazan Çapoğlu, 2005 yılının Ağustos ayından bu yana Hatırlı Mimarlık bünyesinde tasarımcı mimar- proje yöneticisi göreviyle çalışmalarını sürdürmektedir. TMMOB Mimarlar Odası Ankara Şubesi üyesidir. 



Nazan Çapoğlu ve Hatırlı Mimarlık!


Mimarlık, iç mekan tasarımı, proje geliştirme ve danışmanlık alanlarında hizmet veren bir mimarlık ofisi olarak 1987 yılında NCN Mimarlık ve Şehircilik adıyla profesyonel faaliyetlerine başlamıştır. 1993 yılında ortaklık yapısı değişen firma, çalışmalarını Yeşim Hatırlı ve Nami Hatırlı ortaklığı ile Hatırlı Mimarlık...