20 / 05 / 2024

nazar büyüm evi

nazar büyüm evi

Başrollerni Tolgahan Şayışman ile Türkiye Güzeli Amine Gülşe'nin paylaştığı, 13 Şubat'ta Show Tv'de başlayacak "Asla Vazgeçmem"in ilk bölümü yaklaşık 2 milyon TL'ye mal oldu..

Tunç Şatıroğlu'nun Açıklamasıyla Büyük Servet Vaat Eden O Yer: Ev Sahiplerine Müjde mi?

Burada evi olanlar çok şanslı çünkü oldukça değerli yerler. Ünlü ekonomist açıklama yaptı ve evi olanlara büyük müjde verdi. Ekonomist Tunç Şatıroğlu o yer hakkında açıklama yaparak gayrimenkul konusunda önemli tavsiyeler verdi. İşte ev sahiplerine büyük servet vadeden o yer…

TOKİ'den evi olmayanlara büyük müjde! Aylık 2 bin TL taksitle konut fırsatını sakın kaçırmayın!

TOKİ'den evi olmayanlara büyük müjde... Aylık 2 bin TL taksitle konut fırsatını sakın kaçırmayın... İşte TOKİ'nin merakla beklenen o projesi ile ilgili detaylar...

Artçı depremler büyük depremin şiddetini azaltır mı? Kaç şiddetinde deprem hissedilir?

Artçı depremlerin büyük depremlerin şiddetini azaltma özelliği var mı? Kaç şiddetindeki depremler evi yıkar? bu ve benzeri sorular vatandaşlar tarafından sık sık sorulmaktadır. İşte bu konuya dair detaylar!

İSKİ, Büyükçekmece'de kanunsuz şekilde inşa edilen evi yıktı!

İSKİ, Büyükçekmece'de inşa edilen yapıyı kanuna uygun bir şekilde inşa edilmediğini öne sürerek yıkımını gerçekleştirdi. Evi inşa eden  Ali Söylemez yıkıma tepki gösterdi. 

Büyükçekmece Atatürk Evi ve Müzesi’nin temeli yarın atılacak!

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün 1881 yılında Selanik’te doğduğu ev birebir ölçülerinde Büyükçekmece’de inşa ediliyor. Atatürk Evi ve Müzesi’nin temeli yarın atılacak.

Ediz Hun'un Büyükada'daki evi müze olacak!

Usta oyuncu Ediz Hun, Büyükada’daki evinin gelecekte müzeye dönüştürülmesi için gereken yasal prosedürleri tamamladı... 

Antalya Büyükşehir'den evi yanan aileye prefabrik ev!

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Kaş İlçesi Yeşilköy Mahallesi’nde önceki gün çıkan yangında evi kullanılamaz hale gelen Cengiz ailesine prefabrik ev ve eşya yardımı yaptı.

Büyükçekmece Belediyesi evi yanan aileye yardım eli uzattı!

Geçtiğimiz günlerde patlama sonucu kullanılamaz hale gelen apartman dairesi, Büyükçekmece Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından baştan aşağı yenileniyor.

Eminem'in Rochester Hills'teki büyüleyici evi!

Tüm dünyanın bildiği sahne adıyla Eminem ya da alter egosuyla Slim Shady, Michigan eyaletinde altı yatak odalı, dokuz banyolu muhteşem bir evde yaşıyor. İşte, Eminem'in Rochester Hills'teki büyüleyici evi.. 

Bursa Kebap Evi franchising yöntemiyle büyüyor!

Türkiye genelinde 95 şubesi bulunan restoran zinciri Bursa Kebap Evi, franchising yöntemiyle büyümeye devam ediyor. Bursa Kebap Evi şubesi açan bir girişimcinin yüzde 15 kâr marjıyla 24-36 ay arasında yatırımını finanse edebileceği ifade ediliyor.

Erzurum Büyükşehir'den sokak hayvanları için bakım evi!

Erzurum Büyükşehir Belediyesi, elverişsiz hava şartlarının hâkim olduğu bölgede sokak hayvanlarına yönelik oluşturduğu Hayvan Bakımevi ve Rehabilitasyon Merkezi’nde kış mevsimiyle ilgili gerekli tüm tedbirleri aldı.

Mardin Büyükşehir'den 41 sosyal yaşam evi!

Mardin Büyükşehir Belediyesi 2015 Haziran ayından bu yana sürdürdüğü “Her Mahalleye Bir Sosyal Yaşam Evi”’ projesi kapsamında 8 ilçeye bağlı mahallelerde 40 Sosyal Yaşam Evi’nin yapımı tamamlandı.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nden evi yarım kalan aileye destek!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Park, Bahçe ve Yeşil Alanlar Dairesi Başkanlığı Kırsal ve Tarımsal Alanlar Şube Müdürlüğü ekipleri, Başiskele ilçesinde yer alan Aksığın Köyü’nde yaşayan Şemsi Kaplan’a ev yapımında kullanmak üzere malzeme desteği sağladı.

nazar büyüm evi Haberi

nazar büyüm evi

Başrollerni Tolgahan Şayışman ile Türkiye Güzeli Amine Gülşe'nin paylaştığı, 13 Şubat'ta Show Tv'de başlayacak "Asla Vazgeçmem"in ilk bölümü yaklaşık 2 milyon TL'ye mal oldu. Dizinin ana mekanı; Şile'deki lüks makikane, ünlü reklamcı Nazar Büyüm'e ait. Yapım şirketi Gold Film, 4100 metrekare büyüklüğündeki müthiş eve 4 ay için 480 bin TL ödedi. İlk bölümlerde kullanılan ara ve teknelerin kirası da 500 bin TL'yi buldu. Yapımcı Fauk Turgut başrol oyuncusu Amine Gülşe için kesenin ağzını...