19 / 05 / 2024

Nazilli engelliler parkı ne zaman açılacak

Nazilli engelliler parkı ne zaman açılacak

Nazilli'de bir ilke daha imza atan Nazilli Belediyesi Yıldıztepe Mahallesi 61 sokak üzerinde Engelliler için park yapım çalışmalarına başladı. Toplamda 1420 metre kare alandan oluşacak parkın en kısa süreçte tamamlanacak.

Eyüpsultan'daki Osmanlı Parkı bedelsiz olarak ilçe belediyesine tahsis edildi!

İstanbul Büyükşehir Belediye  Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun rekreasyon ve engelliler merkezi inşa etmeyi planladığı Eyüpsultan’daki İSKİ mülkiyetinde bulunan Osmanlı Parkı, Eyüpsultan Belediyesi’ne bedelsiz olarak 10 yıllığına tahsis edildi. 

Kartal'da fiziksel engelliler parkına cami planı iptal edildi!

Kartal sahilinde fiziksel engellilerin kullanması için park olarak düzenlenen alana cami yapmak için yapılan imar planı değişikliği mahkeme tarafından iptal edildi. 

Ankara Büyükşehir'den görme engellilere özel park!

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin Çukurambar'da yaptığı Görme Engelliler Parkı, hizmete açıldı. Parktaki futbol sahasında, görme engelliler futbol müsabakaları yapabilecek.

Aydın Nazilli Tarihi Sinan Dede Türbesi törenle açıldı!

Nazilli Belediyesi tarafından restore edilen tarihi Sinan Dede Türbesi ve düzenlemesi yapılan Şehit Mehmet Koyuncuoğlu Parkı’nın açılışı gerçekleştirildi.

Nazilli'deki Engelsiz Yaşam Parkı'nın inşaatı tamamlandı!

Nazilli Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan “Engelsiz Yaşam Parkı”, düzenlenen açılış töreni ile hizmete sunuldu.

Tarsus'taki Engelsiz Park hizmete açıldı!

3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nde Tarsus Belediyesi tarafından yapılan Engelsiz Park vatandaşların hizmetine açıldı. 3000 metrekarelik alana sahip olan Engelsiz Park’ın açılışına, MHP Mersin Milletvekili Baki Şimşek de katıldı...

Nazilli'ye engelsiz park inşa edilecek!

Nazilli Belediyesi, engelli kullanıma uygun pergole, özel tasarımlı çeşmeler ve oturma grupları, kayganlığı önleyici kauçuk zemin üzerinde engelli fitness aletleri ve engelli oyun grubunun yer alacağı park için belediye kolları sıvadı.

Nazilli Yıldıztepe'ye yeni engelliler parkı!

Nazilli Belediyesi, Yıldıztepe Mahallesi 61 sokak üzerinde engelliler için park yapım çalışmalarına başladı. Başkan Haluk Alıcık parkın en kısa sürede engellilerin hizmetine sunulacağını dile getirdi.

Nazilli'ye engelliler parkı yapılacak!

Nazilli'de bir ilke daha imza atan Nazilli Belediyesi Yıldıztepe Mahallesi 61 sokak üzerinde Engelliler için park yapım çalışmalarına başladı. Toplamda 1420 metre kare alandan oluşacak parkın en kısa süreçte tamamlanacak.

Şevket Can: Yapımı devam eden çalışmalar bir an önce bitmeli!

Ergenekon Mahallesi'nde yaptırılan Park ve spor alanı, Kırklarsırtı Mahallesi'ndeki Engelliler parkı, Yeşil Mahalle ve Gazipaşa Mahallesi'ndeki taziye evi inşaatını inceleyen Belediye Başkanı Şevket Can, çalışmaların bir an önce bitmesi için talimat verdi

Nazilli Sinan Dede Türbesi restore edilecek!

Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, Pınarbaşı Mahallesi'nde Şehit Mehmet Koyuncuoğlu Parkı içinde bulunan Sinan Dede Türbesi ve çevresini restore edip yeniden düzenleyecekleri müjdesi verdi.

Mersin Tarsus'ta engelliler için park yapılıyor!

Mersin'in Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can, Tarsus’un ilk engelliler parkı için çalışmalara başladıklarını söyledi. “Her kesime hizmet veriyoruz.” diyen Can, Kırklarsırtı mahallesinde parkın inşaat çalışmasının başladığını ifade etti.

Bursa Orhangazi'de engelliler için park ve spor alanı açıldı!

Bölgede ilk defa Orhangazi Belediyesi tarafından yaptırılan ‘Engelliler Çocuk Parkı ve Spor Alanı’ düzenlenen törene hizmete açıldı.

Nazilli engelliler parkı ne zaman açılacak Haberi

Nazilli engelliler parkı ne zaman açılacak

Nazilli'de bir ilke daha imza atan Nazilli Belediyesi Yıldıztepe Mahallesi 61 sokak üzerinde Engelliler için park yapım çalışmalarına başladı. Çift şeritli tekerlekli sandalye yolu, engelli kullanıma uygun pergole, özel tasarımlı çeşmeler ve oturma grupları, kayganlığı önleyici kauçuk zemin üzerinde engelli fitness aletleri, engelli oyun gurubunun yer alacağı engelliler parkı için Nazilli Belediyesi kolları sıvadı.


Engelsiz Engelli Parkı kapsamında yapılan oyun parkında engellilerin güvenli bir şekilde oyuncaklardan faydalanacağını, oyuncaklara tekerli sandalye ile rahatça ulaşabileceklerini ifade eden Başkan Alıcık Engelliler Parkı'nın örnek ve özel bir proje olduğunu belirtti. Yeşil alanın 440 metre kare, kauçuk kaplı alanın 149 metre kare, sert zemin yani taş kaplı alanın 832 metrekare ve toplamda 1420 metre kare alandan oluşacak parkın en kısa süreçte tamamlanarak engellilerin hizmetine sunulacağını...