05 / 05 / 2024

Nazilli İsabeyli yol 2016

Nazilli İsabeyli yol 2016

Nazilli Belediyesi İsabeyli mahallesinde imar planına uygun olarak yeni yol açma ve alt yapı oluşturma çalışmalarına devam ediyor.

Nazilli Kanal Yolu Projesi’nde sona gelindi!

Kanal Yolu olarak bilinen ve Nazilli’nin en geniş kapsamlı yol çalışması yapılan Yıldıztepe Mahallesi Mehmet Yüzügüler Sokak’ta kaldırım döşeme çalışmalarına başlandı.

Aydın Nazilli'de satılık 2 bina! 3,7 milyon TL'ye!

Aydın Nazilli'de İsabeyli Mahallesi'nde yer alan 2 bina 3 milyon 732 bin 120 TL bedelle satışa sunuluyor. T.C. Nazilli 2. İcra Dairesi tarafından satışa sunulan binaların ihalesi 23 Temmuz 2018 tarihinde yapılacak. 

Nazilli Belediye Meclisi'nde imar planı konuşuldu!

Nazilli Belediye Meclisi Nisan ayı toplantısı gerçekleştirildi.Toplantıda İsabeyli Mahallesi Karahayıt Mevkii 115 nolu parselin imar planı değişikliği görüşüldü ve son madde oy birliği ile karara bağlandı.

Nazilli İslambeyli'de 171 sokakta yollar yenileniyor!

Nazilli Belediyesi İsabeyli Mahallesindeki yol çalışmalarına devam ediyor. Tahir Serbest ile 171 sokakta yapılan yol yenileme çalışmalarında sona gelindi.

Nazilli'de yeni yol çalışmaları devam ediyor!

Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, Arslanlı Mahallesinde yapım çalışmaları devam eden yeni yolda incelemelerde bulundu.

Nazilli kentsel dönüşüm evlerinin yolları yapılıyor!

Nazilli Belediyesi tarafından Birinci Etap Kentsel dönüşüm evleri çevresinde yol düzenleme çalışmalarına başlandı. Fen İşleri Müdürlüğü Ekiplerince ilk olarak 1.Etap Kentsel dönüşüm evlerinin güney kısmında kalan yola kilitli parke taşı döşemesi yapılıyor.

Nazilli İsabeyli'de kaldırım çalışmaları devam ediyor!

Nazilli Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri İsabeyli Mahallesi'nde bulunan mevcut toprak yolların alt yapı düzenlemesini gerçekleştirerek yolların kaldırım ve zeminlerini parke taşı ile kaplıyor.

Nazilli İsabeyli'de imara uygun yollar açılıyor!

Nazilli Belediyesi İsabeyli mahallesinde imar planına uygun olarak yeni yol açma ve alt yapı oluşturma çalışmalarına devam ediyor.

Nazilli'de Dört Yol Kavşağı yeniden düzenleniyor!

19 adet limon çamı, 8500 adet Çuha çiçeğinin dikildiği kavşak üzerine, Nazilli Belediyesinin kendi fidanlığında ürettiği bin adet menekşe ve 80 kilogram çim tohumu ekilerek yeni motifler ve figürler oluşturulacak.

Nazilli'de Yol Tamirat Bakım ekibi çalışmalarını sürdürüyor!

ASKİ tarafından su patlağı nedeni ile parke taşları, kaldırım bordürleri ve kaldırım taşları sökülen yolun tamiratını Nazilli Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı Yol Tamirat Bakım ekibi yaptı.

Nazilli'nin çehresi değişiyor!

Nazilli Belediyesi yeni yol açma çalışmalarıyla ilçenin çehresini değiştirmeye devam ediyor. Nazilli Belediyesi tarafından Mehmet Özalp Bulvarı ile 77 sokak arasında kalan 61 sokağın devamında 250 metrelik bölümde yeni yol açma çalışmaları yapıldı.

Kuşadası, Söke, Nazilli ve Didim'deki otopark kararı iptal!

Aydın 2. idare Mahkemesi, Aydın Belediyesine ait AYBEL İnş. Org. Büyükşehir Belediye Meclisi kararıyla AYBEL şirketi tarafından işletilen Aydın'nın Kuşadası, Söke, nazilli ve Didim ilçelerindeki yol kenarındaki otopark kararını iptal etti.

Nazilli'de altyapı çalışmaları devam ediyor!

Nazilli Belediyesi yeni yol açma çalışmalarına devam ediyor, nazilli Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, Çapahasan Mahallesinde 189 ve 240 sokaklar arasında yeni yol açma çalışmaları gerçekleştiriyor.

Nazilli İsabeyli yol 2016 Haberi

Nazilli İsabeyli yol 2016

Nazilli Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri daha önce imar planına uygun olarak açılan 1200.1202.1204, 1206 ve 10. cadde ile bağlantıları gerçekleştirilecek olan Mehmet Akif Ersoy Caddesinin açılması için çalışmalarını başlattı. 240 metre uzunluğunda 10 metre genişliğinde açılacak olan yolda çalışmalarına devam eden Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri daha önceden stabilize edilmiş yolun bordürleri döşeniyor. Yolun gerekli altyapı sisteminin de oluşturulması işlemlerinden sonra Mehmet Akif Ersoy Caddesinin kilitli beton parke taşı döşeme işlemi gerçekleştirilecek. Atatürk Caddesine Paralel konumda bulunan Mehmet Akif Ersoy Caddesinin açılması ile çevre sokakların iki cadde arasındaki bağlantıları gerçekleştirilmiş olacak.


Nazilli Belediyesinin İsabeyli Mahallesinde gerçekleştirmiş olduğu yol açma ve parke taşı kaplama çalışmaları ile İsabeyli mahallesinin İmar ve Şehircilik açısından planlı ve modern bir şekilde yapılandığını ifade eden Belediye...