04 / 05 / 2024

Nazilli Yol Tamirat Bakım ekibi

Nazilli Yol Tamirat Bakım ekibi

ASKİ tarafından su patlağı nedeni ile parke taşları, kaldırım bordürleri ve kaldırım taşları sökülen yolun tamiratını Nazilli Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı Yol Tamirat Bakım ekibi yaptı.

Nazilli Kanal Yolu Projesi’nde sona gelindi!

Kanal Yolu olarak bilinen ve Nazilli’nin en geniş kapsamlı yol çalışması yapılan Yıldıztepe Mahallesi Mehmet Yüzügüler Sokak’ta kaldırım döşeme çalışmalarına başlandı.

Nazilli İslambeyli'de 171 sokakta yollar yenileniyor!

Nazilli Belediyesi İsabeyli Mahallesindeki yol çalışmalarına devam ediyor. Tahir Serbest ile 171 sokakta yapılan yol yenileme çalışmalarında sona gelindi.

Nazilli'de yeni yol çalışmaları devam ediyor!

Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, Arslanlı Mahallesinde yapım çalışmaları devam eden yeni yolda incelemelerde bulundu.

Nazilli kentsel dönüşüm evlerinin yolları yapılıyor!

Nazilli Belediyesi tarafından Birinci Etap Kentsel dönüşüm evleri çevresinde yol düzenleme çalışmalarına başlandı. Fen İşleri Müdürlüğü Ekiplerince ilk olarak 1.Etap Kentsel dönüşüm evlerinin güney kısmında kalan yola kilitli parke taşı döşemesi yapılıyor.

Nazilli İsabeyli'de imara uygun yollar açılıyor!

Nazilli Belediyesi İsabeyli mahallesinde imar planına uygun olarak yeni yol açma ve alt yapı oluşturma çalışmalarına devam ediyor.

Nazilli'de Dört Yol Kavşağı yeniden düzenleniyor!

19 adet limon çamı, 8500 adet Çuha çiçeğinin dikildiği kavşak üzerine, Nazilli Belediyesinin kendi fidanlığında ürettiği bin adet menekşe ve 80 kilogram çim tohumu ekilerek yeni motifler ve figürler oluşturulacak.

Silifke'de asfalt ve yol çalışmaları sürüyor!

Silifke Belediyesi şehir genelinde sürdürdüğü asfalt, parke ve yol yama çalışmalarının yanı sıra, tahrip olan sokaklarda da asfalt tamiratını sürdürüyor.

Nazilli'de Yol Tamirat Bakım ekibi çalışmalarını sürdürüyor!

ASKİ tarafından su patlağı nedeni ile parke taşları, kaldırım bordürleri ve kaldırım taşları sökülen yolun tamiratını Nazilli Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı Yol Tamirat Bakım ekibi yaptı.

Nazilli'nin çehresi değişiyor!

Nazilli Belediyesi yeni yol açma çalışmalarıyla ilçenin çehresini değiştirmeye devam ediyor. Nazilli Belediyesi tarafından Mehmet Özalp Bulvarı ile 77 sokak arasında kalan 61 sokağın devamında 250 metrelik bölümde yeni yol açma çalışmaları yapıldı.

Kuşadası, Söke, Nazilli ve Didim'deki otopark kararı iptal!

Aydın 2. idare Mahkemesi, Aydın Belediyesine ait AYBEL İnş. Org. Büyükşehir Belediye Meclisi kararıyla AYBEL şirketi tarafından işletilen Aydın'nın Kuşadası, Söke, nazilli ve Didim ilçelerindeki yol kenarındaki otopark kararını iptal etti.

Turgutlu'da yol yapım çalışmaları devam ediyor!

Turgutlu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından gerçekleştirilmekte olan yol yapım, tamirat ve yenileme çalışmalarına Turgutlu ilçesinin Özyurt ve Selvilitepe Mahallesi'nde devam ediliyor.

Nazilli'de altyapı çalışmaları devam ediyor!

Nazilli Belediyesi yeni yol açma çalışmalarına devam ediyor, nazilli Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, Çapahasan Mahallesinde 189 ve 240 sokaklar arasında yeni yol açma çalışmaları gerçekleştiriyor.

Nazilli Belediyesi köy yollarını yeniliyor!

Nazilli Belediyesi Hamzallı köyü girişinden köy merkezine kadar deforme olan yolu yeniledi. Alıcık, Hamzallı Köyü sakinlerine verdikleri sözü yerine getirdiklerini, köylerin de üst yapısında ekonomik ve kalıcı yol çalışmaları yaptıklarını söyledi...

Nazilli Yol Tamirat Bakım ekibi Haberi

Nazilli Yol Tamirat Bakım ekibi

Nazilli Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı Yol Tamirat Bakım ekibi çalışmalarını sürdürüyor. Yeni Sanayi 420 sokakta ASKİ tarafından su patlağı nedeni ile parke taşları, kaldırım bordürleri ve kaldırım taşları sökülen yolun tamiratını Nazilli Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı Yol Tamirat Bakım ekibi yaptı. Ekip patlak nedeni ile kazılmış olan 6 metrelik bölümün önce dolgusunu yaptı. Dolgusu yapılan alan stabilize edildikten sonra parke taşları döşendi. 20 metrelik bordür taşlarının döşenmesinden sonra dükkânların önündeki kaldırımlar yeniden düzenlendi. Yeni Sanayi mahallesinde farklı sokaklar içerisinde ve Yeşilyurt mahallesinde oluşan su patlağı tamiratları nedeni ile bozulan yolların bakımlarının devam ettiğini belirten Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık kış mevsimi gelmeden ve yağışlar başlamadan sokaklardaki bu tür sorunların giderilmesi için aralıksız çalışmaların devam ettiğini...