29 / 04 / 2024

Nazım Çulha kim

Nazım Çulha kim

Dünyanın en büyük inşaat fuarlarından MIPIM’e bu yıl belediyeler damgasını vuruyor. Hatay’ın Arsuz ilçesi belediye başkanı Nazım Çulha bir şey öğrendi. İlçede termik santral kurulması için başvuruda bulunuldu.

Nazım Çulha, Hatay halkının konut sorununu dinledi!

Hatay'ın Arsuz Belediye Başkanı Nazım Çulha, Gözcüler Mahallesindeki toplu konut sakinleri ile bir araya geldi. Başkan yardımcıları ve birim müdürleri ile birlikte 550 konuttan konut sakinlerinin sorun ve sıkıntıları dinledi.

İmar, Arsuz'da kentleşmeyi etkileyen en önemli faktör!

Arsuz Belediyesi ve Mimarlar Odası İskenderun Temsilciliği işbirliğiyle düzenlenen Büyükşehir Yasası kapsamın da Arsuz ve kentleşme konulu panel oldukça yoğun ilgi gördü.

Nazım Çulha imar talebinde bulundu!

Hatay'ın Arsuz İlçesi Belediye Başkanı Nazım Çulha, ilçe trafiğini rahatlatmak adına Jandarmaya ait yapıların imar yoluna çekilmesi için talepte bulundu. Nazım Çulha konuyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Antalya Otogarı nazım plan revizyonu yargıya taşındı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi Meclisi'nin 14 Ekim 2016 tarihinde 1161 sayılı kararı ile onaylanan Antalya Otogarı nazım plan revizyonu Şehir Plancıları Odası tarafından yargıya taşındı.

Başakşehir Oyakkent nazım imar planı değişikliği askıda!

Oyakkent Nazım İmar Planı'nda Turizm Tesis Alanları plan notu değişikliğine ilişkin 1/5000 ölçekli imar planı tadilatı askıya çıkarıldı...

Dolmabahçe - Ortaköy Koruma Amaçlı Nazım İmar Planı askıda!

İstanbul Beşiktaş ilçesi Dolmabahçe - Ortaköy koruma amaçlı nazım imar planı bugün askıya çıkarıldı...

Fatsa'nın nazım imar planı sürecinde sona gelindi!

Ordu’nun büyükşehir statüsüne geçmesiyle birlikte vizyonuna uygun planlama çalışmaları yürüten Büyükşehir Belediyesi, Fatsa'nın nazım imar planı çalışmalarında sona geldi.

Nazım Kalkavan konutta KDV düzenlemesini değerlendirdi!

Kalkavan Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Nazım Kalkavan, ‘yabancılara konut ve iş yeri satışında KDV istisnası düzenlemeleri’ni de içeren ‘Gelir Vergisi Kanunu ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi’ni değerlendirdi.

Büyükçekmece Tepecik ve E-5 arası nazım imar planı askıda!

İstanbul Büyükçekmece İlçesi, Tepecik Havza ve E - 5 arası Nazım İmar Planı'nda (Plan Notuna ) ilişkin 1/5000 ölçekli imar planı askıda...

Alanya Avsallar'da nazım imar revizyonu onaylandı!

Alanya Avsallar Mahallesi’nde 1/5000'lik nazım imar planı revizyonu mecliste onaylandı. Onaylanan nazım imar planı ile Avsallar’ın imar sorunu çözüldü.

Antalya için bütüncül nazım imar planına ihtiyaç var!

İMO Antalya Şube Başkanı Mustafa Balcı, Antalya’nın planlamaya ihtiyacı olduğunu söyledi. Belediyelerin planlamaya öncelik vermesi gerektiğini ifade eden Balcı, "Antalya için bütüncül nazım imar planına ihtiyaç var" dedi.

Onurkent Başakşehir nazım imar planı askıda!

Başakşehir İkitelli Gecekondu Önleme Bölgesi ( Onurkent ) Nazım İmar Planı'nda Turizm Tesis Alanları plan notu değişikliğine ilişkin imar planı askıya çıkarıldı...

İzmir'in 1/25 Bin Ölçekli Nazım İmar Planı kente ışık tutacak!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, kentin geleceğine yön verecek “1/25000 Ölçekli Nazım İmar Planı” çalışmalarını ilçe belediye başkan ve yöneticileriyle paylaştı. 2030 yılı hedef alınarak hazırlanan plan, yarattığı yeşil kuşak alanları ve yüksek çevre duyarlılığı ile öne çıkıyor.

Kartal Kordonboyu nazım imar planı askıda!

İstanbul Kartal Kordonboyu Nazım İmar Planı'nda Turizm Tesis Alanları plan notu değişikliğine ilişkin 1/5000 ölçekli nazım imar planı askıya çıkarıldı...

İstanbul Kartal Güneyi Revizyon Nazım İmar Planı askıda!

İstanbul Kartal Güneyi Revizyon Nazım İmar Planı'nda Turizm Tesis Alanları plan notu değişikliğine ilişkin 1/5000 ölçekli nazım imar planı askıya çıkarıldı...

İzmir Nazım İmar Planı dışında kalan alanlar hangi sektörde gelişecek?

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin hazırladığı Nazım İmar Planı'na göre şehir merkezi dışında kalan bölgelerin hangi sektörlerde gelişeceği belirlendi.

Nazım Çulha kim Haberi

Nazım Çulha kim

Dünyanın en büyük inşaat fuarlarından MIPIM’e bu yıl belediyeler damgasını vuruyor. Her yıl konut geliştiricilerinin bireysel ve kurumsal yatırımcı arayışında yarışa girdiği fuarda bu yıl Türk belediyeleri de aynı arayışta. Gerek Türkiye için kurulan özel holde, gerek yabancı konut geliştiricileriyle aktif satış ortamının yanında Türkiye’nin çeşitli yerlerinden belediyeler projelerini tanıtmaya çalışıyorlar.


Hatay, Balıkesir, Bursa, Kocaeli, Konya, Beyoğlu ve Ordu belediyeleri bunlardan birkaçı. Belediyeler projeleriyle iyi ihtimalle de yatırımcının ilgisini çekip kendilerine ortak bulmaya çalışıp, kötü ihtimalle de sadece Türkiye’yi ve şehirlerini tanıtıyorlar. Ancak dün MIPIM’de Hatay’ın Arsuz ilçesi belediye başkanının başına bir fuarda başa gelebilecek en kötü şeylerden biri geldi. Bu yıl ilk kez MIPIM’de boy gösteren Hatay Büyükşehir Belediyesi’yle fuara katılan Arsuz Belediye Başkanı Nazım Çulha tam da yabancı...