05 / 05 / 2024

Nazım Hikmet Caddesi asfalt

Nazım Hikmet Caddesi asfalt

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, Nazım Hikmet Caddesi'nde başlattığı asfalt çalışmasını olumsuz hava şartları nedeniyle gece saatlerinde de sürdürüyor.

Nazım Hikmet’in Bolu'da kaldığı han yıkılmaktan kurtuldu! Restore ediliyor!

Ünlü şair Nazım Hikmet’in, Bolu’da öğretmenlik yaparken kaldığı han yargı kararıyla yıkılmaktan kurtuldu. Şimdi otel ve müze yapılacak.

Nazım Hikmet’in Kadıköy’deki yaşadığı ev yıkılıyor!

Türk Edebiyatı’nın önemli isimlerinden Nazım Hikmet’in İstanbul Kadıköy’de yer alan yaşadığı ev deprem riski sebebiyle yıkılacak.

Pendik Yenişehir nazım ve uygulama imar planı tadilatı askıda!

Pendik ilçesi, Yenişehir Mahallesi, Millet Caddesi ile Saray Sokak Kesişimi Yol Kavşak Düzenleme Projesi'ne ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli nazım ve uygulama imar planı tadilatı askıda...

Çankaya Nazım Hikmet Kültür ve Sanat Merkezi açıldı!

Çankaya'nın en yeni kültür ve sanat merkezi Nazım Hikmet açıldı. Yeni açılan merkezde 7 ayrı dalda eğitim verilecek. Dersler 24 Haziran'da başlıyor.

Çankaya Nazım Hikmet Kültür ve Sanat Merkezi açıldı!

Ankara Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen, Oran Mahallesi’nde yapımı tamamlanan Nazım Hikmet Kültür ve Sanat Merkezi’ni vatandaşların hizmetine açtı.

Sefaköy-Halkalı Caddesi çevresi nazım imar planı askıda!

Küçükçekmece İlçesi, Sefaköy - Halkalı Caddesi Çevresi Nazım İmar Planı'na ilişkin 1/5000 ölçekli plan bugün askıya çıkarıldı... 

Halkalı Caddesi ve çevresi Revizyon Nazım İmar Planı askıda!

Küçükçekmece İlçesi, Halkalı Caddesi ve Çevresi Revizyon Nazım İmar Planı'na ilişkin 1/5000 ölçekli imar planı askıya çıkarıldı..

Büyükdere Caddesi nazım imar planı yeniden askıda!

İstanbul Sarıyer-Kağıthane İlçeleri, Büyükdere Caddesi Çevresi Nazım İmar Planı itirazlara ilişkin 1/5000 ölçekli imar planı askıya çıkarıldı...

Diyarbakır'daki Nazım Hikmet Caddesi asfaltlanıyor!

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, Nazım Hikmet Caddesi'nde başlattığı asfalt çalışmasını olumsuz hava şartları nedeniyle gece saatlerinde de sürdürüyor.

Diyarbakır Nazım Hikmet Caddesi asfaltlanıyor!

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Başkanı Cumali Atilla, Nazım Hikmet Caddesi’nde devam eden asfalt çalışmalarını denetledi.

Bakırköy Nazım Hikmet Ran Parkı açıldı!

Bakırköy Hikmet Ran Parkı hizmete açıldı. Yaklaşık 2.500 metrekare alan üzerine kurulu Nazım Hikmet Ran Parkı’nda; yeşil alan, çocuk oyun alanı ve yürüyüş parkuru bulunuyor...

Ankara Yenimahalle Zübeyde Hanım Nikah Salonu onarılıyor!

Yenimahalle Belediyesi tarafından Nazım Hikmet Kongre ve Sanat Merkezi içerisinde hizmet veren Zübeyde Hanım Nikah Salonu yenileniyor.

Türker projeden Kartal Nazım İmar Planı açıklaması!

Türker Proje Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda Kartal 1/5000 Nazım İmar Planı ile ilgili olarak 18 Nisan 2016 günü verilen açıklamalarda bir değişiklik olmadığını yayınladı.

Nazım Hikmet Caddesi asfalt Haberi

Nazım Hikmet Caddesi asfalt


Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım Bakım ve Altyapı Koordinasyon Daire Başkanlığı, mayıs ayında başladığı sıcak asfalt çalışması devam ediyor. Kayapınar ilçesi Nazım Hikmet Caddesi'nde yürütülen çalışmanın bitmesiyle sıcak asfalt sezonu bu yıl tamamlanacak ve ekipler, bahar aylarına kadar kış çalışmalarını sürdürecek.


Gidiş geliş toplam 3 kilometre olan Nazım Hikmet Caddesi'nde 1,5 kilometrelik şeritte asfalt çalışmasını tamamlayan ekipler, kalan 1,5 kilometrelik şeridi bitirmek için çalışmalarını hızlandırdı. Olumsuz hava şartlarından dolayı yavaş süren çalışmalar gece de devam ediyor. Şu ana kadar 4 bin ton sıcak asfalt kullanan asfalt ekipleri, kötü hava şartlarına rağmen çalışmaları bu hafta içinde tamamlamayı hedefliyor.



Diyarbakır Büyükşehir...