06 / 05 / 2024

Nazım Maviş Sinop Tarihi Cezaevi açıklaması

Nazım Maviş Sinop Tarihi Cezaevi açıklaması

AK Parti Sinop Milletvekili Nazım Maviş, Sinop Tarihi Cezaevi ve Müzesi'ndeki restorasyon çalışmalarını inceledi. Maviş, restorasyon çalışmasının 2 yılda tamamlanmasının hedeflendiğini söyledi.

Tokat, Sinop, Kastamonu, Çankırı ve Amasya'dan bazı emekli amirallerin Kanal İstanbul açıklamasına tepki!

Tokat, Kastamonu, Çankırı ve Amasya'da sivil toplum kuruluşları, Sinop'ta AK Parti Sinop Milletvekili Nazım Maviş ile Ak Parti İl Başkanı Uğur Giresun, bazı emekli amirallerin Kanal İstanbul açıklamasına tepki verdi...

Sinop Tarihi Cezaevi ve Müzesi'nin restorasyonu 2 yılda tamamlanacak!

AK Parti Sinop Milletvekili Nazım Maviş, Sinop Tarihi Cezaevi ve Müzesi'ndeki restorasyon çalışmalarını inceledi. Maviş, restorasyon çalışmasının 2 yılda tamamlanmasının hedeflendiğini söyledi.

Sinop Cezaevi’ne restorasyon kararı!

Tarihi Sinop Cezaevi’nin AB hibe fonları desteğiyle restorasyona gireceğini  AK Parti Sinop Milletvekili Nazım Maviş duyurdu…

Sinop Dokuzoğlu Stadı'nın yıkımı tamamlanıyor!

AK Parti Sinop Milletvekili Dr. Nazım Maviş, Sinop Dokuzoğlu Stadyumu inşaat alanında incelemelerde bulundu. Maviş, 10 bin kişilik bir stadı Sinop’a kazandırdıklarını açıkladı.

Sinop Havalimanı terminal binası inşaatında sona gelindi!

AK Parti Sinop Milletvekili Nazım Maviş, Sinop Havalimanı'nda yapımı devam eden yeni terminal binası inşaatında sona gelindiğini bildirdi.

Sinop'a 4 yeni yatırım!

AK Parti Sinop Milletvekili Nazım Maviş, Türkeli ilçesine yapılması planlanan 4 yeni projeden bahsetti. Maviş, projelerin hayata geçirilmesi için çalışmalara başlayacaklarını söyledi.

Cendere Vadisi nazım imar planı değişikliği askıda!

İstanbul Sarıyer İlçesi, Cendere Vadisi Nazım İmar Planı'nda Turizm Tesis Alanları plan notu değişikliğine ilişkin 1/5000 ölçekli imar planı askıya çıkarıldı...

Antalya'nın nazım imar planına ihtiyacı var!

İnşaat Mühendisleri Odası Antalya Şube Başkanı Mustafa Balcı, bölgenin sorunlarına ilişkin çözüm önerileri sundu. Balcı, Antalya'nın nazım imar planına ihtiyacı olduğunu belirtti.

Antalya Otogarı nazım plan revizyonu yargıya taşındı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi Meclisi'nin 14 Ekim 2016 tarihinde 1161 sayılı kararı ile onaylanan Antalya Otogarı nazım plan revizyonu Şehir Plancıları Odası tarafından yargıya taşındı.

Başakşehir Oyakkent nazım imar planı değişikliği askıda!

Oyakkent Nazım İmar Planı'nda Turizm Tesis Alanları plan notu değişikliğine ilişkin 1/5000 ölçekli imar planı tadilatı askıya çıkarıldı...

Dolmabahçe - Ortaköy Koruma Amaçlı Nazım İmar Planı askıda!

İstanbul Beşiktaş ilçesi Dolmabahçe - Ortaköy koruma amaçlı nazım imar planı bugün askıya çıkarıldı...

Fatsa'nın nazım imar planı sürecinde sona gelindi!

Ordu’nun büyükşehir statüsüne geçmesiyle birlikte vizyonuna uygun planlama çalışmaları yürüten Büyükşehir Belediyesi, Fatsa'nın nazım imar planı çalışmalarında sona geldi.

Nazım Kalkavan konutta KDV düzenlemesini değerlendirdi!

Kalkavan Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Nazım Kalkavan, ‘yabancılara konut ve iş yeri satışında KDV istisnası düzenlemeleri’ni de içeren ‘Gelir Vergisi Kanunu ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi’ni değerlendirdi.

Nazım Maviş Sinop Tarihi Cezaevi açıklaması Haberi

Nazım Maviş Sinop Tarihi Cezaevi açıklaması

Sinop'ta 1887'den 1999'a kadar hapishane olarak kullanılan, 2000'de ise müzeye çevrilerek ziyarete açılan Sinop Tarihi Cezaevi ve Müzesi'nde restorasyon çalışmaları başladı. 

Bölgenin en önemli turizm merkezlerinden biri olarak gösterilen tarihi mekanda Kültür ve Turizm Bakanlığınca uygulanan restorasyon çalışmasının 2 yılda tamamlanması hedefleniyor. Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; AK Parti Sinop Milletvekili Nazım Maviş, beraberinde İl Kültür ve Turizm Müdürü Hikmet Tosun ve AK Parti İl Başkanı Uğur Giresun ile Tarihi Cezaevi ve Müzesi'ndeki çalışmaları inceledi. 

Restorasyon projesini sürdüren firma yetkililerinden bilgi alan Maviş, gazetecilere yaptığı açıklamada, 1 milyon 600 bin avroluk projenin tamamlanmasıyla tarihi mekanın ziyaretçilerine farklı bir görünümle hizmet sağlayacağını belirtti. 

Sadece Sinop için değil, ülke turizmi adına da önemli bir projeye imza atıldığına dikkat çeken Maviş, "Uzun yıllardır planlanan...