05 / 05 / 2024

Nazlıca İnşaat Kimin

Nazlıca İnşaat Kimin

Nazlıca İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Metin Nazlıca ve Sibel Nazlıca ortaklığında 500 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Karlıca Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Karlıca Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Pendik'te 79 milyon TL sermaye bedeli ile Hacı Mustafa Narman tarafından kuruldu.

Çamlıca Kass İnşaat Turizm Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çamlıca Kass İnşaat Turizm Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Çamlıca tarafından kuruldu.

Ca Proje İnşaat Metal Elektrik Otomotiv Petrol Ürünleri Mobilya Limited Şirketi kuruldu!

Ca Proje İnşaat Metal Elektrik Otomotiv Petrol Ürünleri Mobilya Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 400 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Çiçek tarafından kuruldu.

Özlem Nazlı Arıkan, Tek-Art İnşaat'tan ayrıldı!

Tek-Art İnşaat Yatırımcı İlişkileri Bölüm Yöneticisi ve Kurumsal Yönetim Komitesi Üyesi olarak görev yapan Özlem Nazlı Arıkan, 3 Ocak 2022 tarihinden itibaren görevinden ayrıldı.

Archıtettura Ceramıca İnşaat Dekorasyon Tekstil İthalat Ve İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Archıtettura Ceramıca İnşaat Dekorasyon Tekstil İthalat Ve İhracat Limited Şirketi Büyükçekmece’de  100  bin TL sermaye bedeli ile Murat Öztürk tarafından kuruldu.

Özlem Nazlı Arıkan, Tek-Art İnşaat Kurumsal Yönetim Üyesi oldu!

Özlem Nazlı Arıkan, Tek-Art İnşaat'ın Yatırımcı İlişkileri Bölüm Yöneticisi ve Kurumsal Yönetim Üyesi olarak atandı.

Çamlıca Yapı Gıda İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çamlıca Yapı Gıda İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 20 bin TL sermaye bedeli ile M.Hüseyin Zengin tarafından kuruldu.

Yüksekdağ Çamlıca ön talep topluyor! Yeni proje!

İstanbul’un en eski semtlerinden boğaza komşu Çamlıca’da hayata geçirilen Yüksekdağ Çamlıca ön talep topluyor...

Nazlı Hafriyat Nakliyat İnşaat Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nazlı Hafriyat Nakliyat İnşaat Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Silivri'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Nuray Çakallı tarafından kuruldu.

Ic İçtaş Astaldı Ica İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Ic İçtaş Astaldı Ica İnşaat Anonim Şirketi bugün Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Yusuf Baykan tarafından kuruldu.

Çamlıca TV Radyo Kulesi'nde yangın çıktı!

İnşaatı devam eden Çamlıca TV Radyo Kulesi'nde küçük çaplı bir yangın çıktı. Yangın çalışanların müdahaleleriyle söndürüldü.

3C Çamlıca İnşaat Gayrimenkul Yatırım Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

3C Çamlıca İnşaat Gayrimenkul Yatırım Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Üsküdar'da 300 bin TL sermaye bedeli ile Harika Boylu, Nilgün Yılmaz tarafından kuruldu.

Günışığı Gayrimenkul Yatırım İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Günışığı Gayrimenkul Yatırım İnşaat Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Veysi Nazlıcan tarafından kuruldu...

Nazlıca İnşaat Kimin Haberi

Nazlıca İnşaat Kimin


Nazlıca İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 500 bin TL sermaye ile bugün Metin Nazlıca ve Sibel Nazlıca ortaklığında  kuruldu. 


Nazlıca İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazive arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa vearaziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek.......



Nazlıca İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Adres; Acıbadem Mah.Çeçen Sok. No.25 B/31...