22 / 07 / 2024

Nazmi Durbakayım alt gelir grubu

Nazmi Durbakayım alt gelir grubu

Bursa İnşaat Zirvesi'nin açılış konuşmasını yapan ÎNDER (İstanbul İnşaatçılar Derneği) Yönetim Kurulu Başkanı Nazmi Durbakayım, Türkiyede her yıl gerçekleştirilen konut satışının ortalama 500 bin civarında olduğunu söyledi..

Altında geri vites! Yarım altın ne kadar bugün? Gram altın fiyatı kaç lira oldu? 22 Haziran 2024 altın fiyatları

Altın fiyatları haftayı yükselişle kapatırken yeni güne düşüşle başladı. Altın fiyatlarında dalgalı seyir devam ediyor. Peki  yarım altın ne kadar bugün? Gram altın fiyatı kaç lira oldu? 22 Haziran 2024 altın fiyatları.

Çeyrek altın fiyatı Kapalıçarşı'da ne kadar? Tam altın fiyatı kaç TL? Yarım altın ne kadar? Kapalıçarşı altın fiyatları

Kapalıçarşı altın fiyatları milyonlarca yatırımcı tarafından araştırılıyor. Özellikle yatırımcılar ''Çeyrek altın fiyatı Kapalıçarşı'da ne kadar? Tam altın fiyatı kaç lira? Yarım altın ne kadar?'' sorularını merak ediyor. İşte Kapalıçarşı altın fiyatları 18 Haziran 2024...

Kapalıçarşı altın fiyatları 14 Haziran 2024! Gram altın, çeyrek altın, yarım altın fiyatı 2024 ne kadar? 

Milyonlarca yatırımcı, çeyrek altın, gram altın, tam altın ve yarım altın fiyatlarını araştırıyor. Peki bugün altın fiyatları ne kadar oldu? Gram, çeyrek, yarım, tam altın fiyatı 2024 kaç TL? Kapalıçarşı altın fiyatları 14 Haziran 2024...

Harem altın fiyatları 11 Haziran 2024: Tam altın ne kadar canlı? Yarım altın fiyatı kaç lira? Gram altın kaç TL?

Altın fiyatları FED faiz kararına odakladın. Dün güne yükselişle başlayan altın fiyatları bugün tekrar geriledi. Peki Harem altın fiyatları bugün ne kadar? Gram altın kaç lira? Tam altın ne kadar canlı? Yarım altın fiyatı kaç lira? 11 Haziran 2024 altın fiyatları.

Dolar mı, altın mı, borsa mı, Euro mu? Yatırımcılar dikkat! Bu hafta hangi yatırım aracı ne kazandırdı? 

Haftalık olarak bakıldığında pek çok kişi tarafından merak edilen ve araştırılan yatırım araçlarının performansında çeşitli değişimler yaşandı. Peki dolar mı, altın mı, borsa mı, Euro mu kazandırdı? 

Gram, çeyrek, tam, yarım altın fiyatlarında son dakika! 12 Mayıs 2024 canlı altın fiyatlarını görenler inanamadı!

Yatırımcılar kapalıçarşı altın fiyatlarını yakından takip ederken, altın fiyatlarındaki son durum da pek çok kişi tarafından araştırılıyor. Peki gram, çeyrek, tam, yarım altın fiyatları 12 Mayıs Pazar günü ne kadar?

Konut mu, mevduat mı, altın mı? Yatırımcılar dikkat! 

Konut alıp yatırım yapacaklar kira getirisi ile ne kadar sürede kazanç elde edeceklerini merak ediyor. Peki hangi yatırım mantıklı? Konut mu, mevduat mı, altın mı?

Reşat altın fiyatı görenleri şaşırttı! Vatandaş çeyrek altın bulamıyor, yarım altın alıyor! Kuyumcular doldu taştı

Altın fiyatları düşmeye devam ediyor. Yatırımcılar altın fiyatlarının düşmesi ile kuyumculara akın ederken, piyasada çeyrek altın sıkıntısı yaşanmaya başladı. Çeyrek altın bulamayanlar ise tercihlerini yarım altından yana kullanıyor. Bugün çeyrek altın ne kadar? Reşat altın fiyatı bugün kaç lira?

Altın fiyatları yatay seyrediyor! Gram altın, çeyrek altın, yarım altın, tam altın ve gremse altın ne kadar oldu?

26 Şubat 2024 altın fiyatları güne yatay başladı. Altın alıp satmak isteyenler güncel altın fiyatlarını araştırıyor. Bugün altın fiyatları ne kadar oldu? Gram altın, çeyrek altın, yarım altın, tam altın ne kadar? 26 Şubat 2024 altın fiyatları.

Altın rekor üstüne rekor kırıyor! Gram, çeyrek, yarım altın fiyatları resmen fırladı! 22 Şubat 2024 altın fiyatları!

Altın fiyatları doların değer kaybetmesi ver Fed tarafından gelen faiz indirimlerine devam edileceğine yönelik sinyallerin etkisiyle rekor kırdı. Gram, çeyrek, yarım altın fiyatları resmen fırladı! 22 Şubat 2024 altın fiyatları.

Bugün gram altın  2 bin 76 TL, çeyrek altın 3 bin 494 TL, yarım altın 6 bin 846 TL! 2 Şubat 2024 canlı altın fiyatları

Altın fiyatları haftanın son işlem gününe sınırlı yükselişle başladı. Bugün gram altın  2 bin 76 TL, çeyrek altın 3 bin 494 TL, yarım altın 6 bin 846 TL. 2 Şubat 2024 canlı altın fiyatları.

Gram, çeyrek, yarım altın, tam altında son dakika! İşte 7 Ocak 2024 canlı altın fiyatları!

Gram, çeyrek, yarım altın, tam altın fiyatlarındaki son dakika gelişmeleri pek çok kişi tarafından merak ediliyor. İşte 7 Ocak 2024 canlı altın fiyatları...

6 Ocak Cumartesi canlı altın fiyatları: Bugün gram, çeyrek, yarım altın, tam altın ne kadar? 

6 Ocak 2024 altın fiyatları yatırımcılar tarafından merak ediliyor. Altın fiyatları dün açıklanan ABD istihdam verileri sonrası bir miktar düşüşe geçti. Peki bugün altın fiyatları ne kadar? Gram, çeyrek, yarım altın, tam altın ne kadar? 

Nazmi Durbakayım alt gelir grubu Haberi

Nazmi Durbakayım alt gelir grubu

Bursa İnşaat Zirvesi'nin açılış konuşmasını yapan ÎNDER (İstanbul İnşaatçılar Derneği) Yönetim Kurulu Başkanı Nazmi Durbakayım, Türkiyede her yıl gerçekleştirilen konut satışının ortalama 500 bin civarında olduğunu ve ilk kez konut almak isteyenlerin yüzde 80'inin bu ticaretin dışında kaldığını söyledi. 

Konuşmasında 2015 in ortasında gerçekleştirilecek genel seçimlerin Türkiye ve sektör için bir dönüm olacağını vurgulayan Durbakayım, ev alma konusunda alt gelir grubunun desteklenmesi gerektiğini belirtti. 


ÜZERİMİZE DÜŞEN GÖREVE HAZIRIZ 

Seçimden sonraki yeni dönemde ilk kez konut almak isteyenlere fırsat ve teşvik getirilerek sektöre de sürdürülebilir bir dönemin temellerinin atılmasını isteyen Durbakayım, "Sayın bakanımıza buradan ricada bulunuyoruz. Sayılan milyonları bulan tabut ev stokunu ortadan kaldırmak ve Türkiyede herkesin konut sahibi olması için biz üzerimize düşeni yapmaya hazırız. Aldığı karar ve attığı adımlarla devlettin de...