05 / 05 / 2024

nazmi erol

nazmi erol

Hatay Vergi Dairesi Başkanı Nazmi Erol, kamuoyunda Torba Yasa olarak bilinen 6552 sayılı kanunun getirdiği haklardan yararlanmak isteyenler için son başvuru tarihinin 1 Aralık olduğunu hatırlattı.

Türk havuz tasarımları dünyada da dikkat çekiyor!

Dünya inşaat sektöründe söz sahibi olan Türkiye'nin, havuz tasarım konusundaki başarıları oldukça dikkat çekiyor. Türk tasarımcılar, elde ettikleri başarılarla dünyayı peşlerine takmış bulunuyor

3genporselen Pool Havuz İnşaat Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

3genporselen Pool Havuz İnşaat Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile İshak Kılıç ve Nazmi Erol ortaklığında kuruldu.

Antalya Büyükşehir'den Şükrü Erol'a konteyner ev!

Antalya Büyükşehir Belediyesi Finike’de 70 yaşındaki annesi ile birlikte derme çatma bir evde yaşayan Şükrü Erol’a konteyner ev yardımında bulundu. 

Müteahhit Erol Bilek ve mimar sevgilisi ölü bulundu!

Müteahhitlik yapan Erol Bilek ile inşaat firmasında ortağı da olan mimar sevgilisi Manolya Sarı, evlerinde ölü bulundu.

Hitit Üniversitesi Erol Olçok Hastanesi yarın açılıyor!

Çorum'da inşa edilen Erol Olçok'un isminin verildiği 800 yataklı hastane, yarın Başbakan Binali Yıldırım tarafından resmi açılışı yapılacak.

Hitit Üniversitesi Erol Olçok Hastanesi bu ay açılıyor!

Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin bu ay hizmet vermeye başlayacak.

Çorum Erol Olçok Eğitim Araştırma Hastanesi 15 Temmuz'da açılıyor!

Sağlık Bakanlığı tarafından 215 milyon liralık yatırımla Çorum'da yaptırılan ve FETÖ'nün 15 Temmuz'daki darbe girişiminde oğlu ile şehit olan Erol Olçok'un isminin verildiği 800 yataklı hastane, hain darbe girişiminin birinci yılında hizmete açılacak.

Alişan ve Eda Erol Zekeriyaköy'de villa arıyor!

Yakında nikah masasına oturmayı planlayan Alişan ve Eda Erol Zekeriyaköy'de 4 katlı villa arıyor.

Erol Kaya: Iğdır'da yatırımlarımız devam edecek!

16 Nisan'da Türkiye'nin kazandığını, 4 Haziran'da da Iğdır'ın kazanacağını ifade eden AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Erol Kaya, "Havaalanı, toplu konut, hastane, doğalgaz, üniversite ve diğer büyük hizmetlerimizle bu şehre üzerimize düşeni yaptık ve yapmaya devam edeceğiz."

Çorum Şehit Erol Olçok Hastanesi tamamlandı!

Sağlık Bakanlığı tarafından Çorum’da yaptırılan 800 yataklı Şehit Erol Olçok Eğitim Araştırma Hastanesi tamamlandı.

Erol Saçmacı İnşaat, 2017 yılına 47 yeni proje ile başladı!

Bursa’nın kentsel dönüşüm şampiyonu Erol Saçmacı İnşaat’ın başarılı projelere imza atan Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Saçmacı ile yeni adımlarına dair sohbet ettik. 2017 yılına 47 yeni proje ile adım atan Erol Saçmacı İnşaat, bu yıl da adından çok söz ettirecek…

Erol Tabanca otel yatırımlarında hız kesmeyecek!

Dünyanın en iyi 225 müteahhitlik firması sıralamasında 59'uncu sırada olan Polimeks'in sahibi Erol Tabanca yurtiçi ve yurtdışında otel yatırımlarına hız katacak.

Nazmi Durbakayım, Fikirtepe Platformu’nun yeni başkanı oldu!

Fikirtepe’de bölgenin kentsel dönüşümü, altyapı çalışmaları, sosyo kültürel gelişimi ve hak sahipleri ile müteahhitler arasında diyalog geliştirici olan Fikirtepe Platformu’nun yeni Yönetim Kurulu Başkanı Nazmi Durbakayım oldu.

SGK Maltepe Şehit Erol Olçok Kampüsü açıldı!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, SGK Maltepe Şehit Erol Olçok Kampüsü'nün açılışında yaptığı konuşmada, kompleksin, Türkiye'ye, İstanbul'a ve buradan hizmet alacak ilçelere hayırlı olmasını diledi.

nazmi erol Haberi

nazmi erol

Nazmi Erol, 1 Aralık’tan sonra borcunu yapılandırmayan mükelleflerin hesaplarına, alacaklarına ve kira gelirlerine el koyacaklarını, ev ve iş yerlerine icra memurlarıyla gidip borcun tahsilini yapacaklarını söyledi.


Erol, vergi dairesi müdürleriyle birlikte düzenlediği basın toplantısında, 6552 sayılı kanun kapsamında borçlarını yapılandırmak isteyenler ve bugüne kadar yapılan başvurular hakkında bilgi verdi.

  

6552 sayılı kanunun 11 Eylül tarihinde Resmi gazete’de yayınlanarak yürürlüğe girdiğini ve 30 Nisan 2014 tarihine kadar olan borçları yapılandırmayı amaçladığını hatırlatan Erol, yapılandırma için son başvuru tarihinin 1 Aralık olduğunu da vurguladı.

  

Hatay’da vergi borcu bulunanlardan şu ana kadar borç yapılandırması için 33 bin 516 mükellefin başvuruda bulunduğunu belirten Erol, bu kişilerin toplam 176 milyon 501 bin lira tutarındaki borçlarının yapılandırmaya girdiğini söyledi. Hatay’daki yükümlülerin toplam 166 bin dosya sayısına ve 472...