25 / 07 / 2024

NBR Makine hedefi

NBR Makine hedefi

Manisa’da üretimine başlayacağı klima parçalarını hem Vestel, Indesit gibi markalara hem de büyük mimari projelere sunmaya hazırlanan NBR Makine bu yıl yüzde 10 büyümeyi hedefliyor.

Arres Mühendislik Makine İmalat İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arres Mühendislik Makine İmalat İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal’da 25 bin TL sermaye bedeli ile Özgür Korhan Kızmaz tarafından kuruldu.

Emlak Bankası'nın hedefi büyük konut projeleri!

2001 yılında bankacılık işlemleri yapma ve mevduat kabul etme yetkisi kaldırılarak tasfiyesine kararı verilen Emlak Bankası tasfiyeden çıkarılacak. Emlak Bankası'nın hedefi büyük konut projeleri...

Dkb Mühendislik İnşaat Makine Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dkb Mühendislik İnşaat Makine Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Burak Türk tarafından 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Emlak Konut'un 2023 hedefi 250 bin bağımsız bölüm!

1953 yılında temelleri atılan Emlak Konut, 64 yılda sürekli büyüyerek Türkiye'nin kalkınmasında büyük rol oynadı. Emlak Konut Genel Müdürü Murat Kurum '2023'e giderken hedefi 250 bin bağımsız bölüm' olarak açıkladı.

Esenel İnşaat Makine Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Esenel İnşaat Makine Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Şaban Esar Çalhan tarafından 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

İmcon Elektronik Makine Sanayi Gıda İnşaat Ve Tekstil Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İmcon Elektronik Makine Sanayi Gıda İnşaat Ve Tekstil Dış Ticaret Limited Şirketi İbrahim Halil Saygılı tarafından 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Aşçıoğlu Taahhüt Mühendislik İnşaat Makine Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aşçıoğlu Taahhüt Mühendislik İnşaat Makine Ticaret Limited Şirketi Uğraş Aşçı tarafından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Antalya Makine İkmal Hizmet Binası inşaatı tamamlandı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Duraliler Mahallesi’nde 11 milyon lira yatırım bedeli ile hayata geçirdiği Yeni Makine ve İkmal Hizmet Binası inşaatını tamamladı.

Antalya Duraliler'de makine ikmal binası inşaatı tamamlandı!

ANTALYA Büyükşehir Belediyesi, 11 milyon lira yatırım bedelli Yeni Makine ve İkmal Hizmet Binası inşaatını tamamladı.

Noveyapı Mühendislik Müşavirlik İnşaat Nakliye Makine Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Noveyapı Mühendislik Müşavirlik İnşaat Nakliye Makine Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 300 bin TL sermaye ile Behzat Kılıçaslan imzasıyla bugün kuruldu.

Nika Otomotiv Tekstil Makine İnşaat Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nika Otomotiv Tekstil Makine İnşaat Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 200 bin TL sermaye ile bugün Mustafa Edip Kaya ve Bedir Sıddık Kılıç imzasıyla kuruldu.

Antalya'nın vizyon projeleri makine mühendislerine anlatıldı!

Katılımcı belediyeciliğin Türkiye’deki en güzel örneklerini veren Antalya Büyükşehir Belediyesi, projelerini sivil toplum kuruluşlarıyla paylaşmaya devam ediyor. Büyükşehir’in Antalya’nın geleceğine yön verecek vizyon projeleri makine mühendislerine anlatıldı

İs Makine Kiralama Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

İs Makine Kiralama Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün İsmail Görgülü imzasıyla kuruldu.

NBR Makine hedefi Haberi

NBR Makine hedefi

NBR Makina, geçen yıl devreye aldığı Rusya fabrikasında ilk üretici olmanın avantajlarını kullanmaya başlarken, Manisa fabrikasında da yeni pazarlara açılıyor. Bu yıl klima parçaları üretimine de başlayacak olan şirket, bu alandaki üretim ile Vestel, Indesit gibi firmaların klima parçalarının tedarikinin yanı sıra büyük AVM, rezidans gibi yapılardaki ısıtma- soğutma sistemlerinin kilit parçalarının tedariki konusunda da büyük bir pazar yaratacak. 


Bursa’da 2, Manisa, Eskişehir ve Rusya’da birer olmak üzere 5 fabrikada 400 çalışanıyla faaliyet gösterdiklerini anlatan NBR Makina Genel Müdür Ercan Konuk, ülke genelinde yüzde 30’luk pazar payına sahip olduklarını söyledi. Konuk, geçen yıl nisan ayında devreye aldıkları Rusya fabrikasıyla kurutma alanına yönelik imalata ağırlık vererek geçirdiklerini aktardı. Son 5 yılda yaklaşık 12 milyon euroluk yatırım gerçekleştirdiklerini belirten Konuk, bu yatırımla...