25 / 07 / 2024

NBR Makine klima parçaları

NBR Makine klima parçaları

Manisa’da üretimine başlayacağı klima parçalarını hem Vestel, Indesit gibi markalara hem de büyük mimari projelere sunmaya hazırlanan NBR Makine bu yıl yüzde 10 büyümeyi hedefliyor.

Zat İnşaat Taahhüt Turizm Tekstil Gıda Demir Çelik Makine İth.İhr. Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zat İnşaat Taahhüt Turizm Tekstil Gıda Demir Çelik Makine İth.İhr. Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, M.Fathy Mohamed Hassan tarafından 100 bin TL sermaye ile 14 Ocak'ta Ümraniye, İstiklal Mahallesi'nde kuruldu.

E.C.A. 2016’da klima sektörüne giriş yapacak!

Türkiye’de ilk kez farklı gaz tiplerine adapte olabilen yoğuşmalı premiks kombiyi üreten Emas Makina A.Ş.’nin güçlü markası E.C.A., bu ürün gamındaki yeni modellerini tanıttı. E.C.A. 2016’da klima sektörüne de giriş yapacak.

SB Makine İnşaat Elektrik Elektronik Plastik ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret A.Ş. kuruldu!

SB Makine İnşaat Elektrik Elektronik Plastik ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret A.Ş. Sait Bostan Yönetim Kurulu Başkanlığında 100 bin TL sermaye ile 22 Aralık'ta Maltepe, Bağlarbaşı Mahallesi, Atatürk Caddesi'nde kuruldu.

FT Mühendislik Makine İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

FT Mühendislik Makine İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Faruk Taştan tarafından 100 bin TL sermaye ile 17 Aralık'ta Esenyurt, Aşık Veysel Mahallesi, Hadımköy Bahçe. Yolu Caddesi'nde kuruldu.

Artistanbul Tasarım Mimarlık ve Makine Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Artistanbul Tasarım Mimarlık ve Makine Dış Ticaret Limited Şirketi, Özgür Demir tarafından 50 bin TL sermaye ile 14 Aralık'ta Pendik, Kavakpınar Mahallesi, Cemil Meriç Caddesi'nde kuruldu.

Tors İnşaat Peyzaj Makine ve Metal Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tors İnşaat Peyzaj Makine ve Metal Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Erdi Murat Boyoğlu tarafından 10 bin TL sermaye ile 11 Aralık'ta Maltepe, Küçükyalı Mahallesi, Cami Sokak'ta kuruldu.

Muğla'da Makine ve İkmal Hizmet binasının temeli atıldı!

Muğla Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı bünyesinde hizmet verecek Makine ve İkmal Hizmet binasının temeli Ula’nın Kızılağaç mahallesinde atıldı.

Mato Hüseyin Tavukçuoğlu Yapı Makine Mimarlık Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Mato Hüseyin Tavukçuoğlu Yapı Makine Mimarlık Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Hüseyin Tavukçuoğlu Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 100 bin TL sermaye ile 23 Ekim'de Kadıköy, Caddebostan, Bağdat Caddesi'nde kuruldu.

İnşaatta Avrupa'da 2014 yılında makine satışlarında iyileşme var!

İnşaat alanında Avrupa'da 2014 yılında makine satışlarında bir iyileşme görüldüğüne dikkati çeken Lundquist, kiralama piyasasının 2014'ten itibaren belirli bir büyüme seviyesine ulaştığıı dile getirdi.

Gaziantep Makine İkmal Sanayi ve Fen İşleri Müdürlüğü açıldı!

Şehitkamil Belediyesi'nin modern bir şekilde düzenlenen yeni Makine İkmal Sanayi ve Fen İşleri Müdürlüğü kompleksi hizmete açıldı.

Uzel Makine'nin Eyüp'teki traktör fabrikası icradan satışa çıkarıldı!

Dünyanın en büyük 10 traktör üreticisi içindeyken vârisler arasındaki miras kavgası yüzünden iflas eden Uzel Makine’nin Eyüp Rami’de bulunan traktör fabrikası, borçları nedeniyle icradan satışa çıkarıldı.

Uzel Makine’nin traktör fabrikası icradan 382 milyon TL'ye satılıyor!

Uzel Makine’nin Eyüp Rami’de bulunan traktör fabrikası, içindeki ekipmanların yanı sıra fabrikaya ait 4 ayrı taşınmaz ile 3 bina, 382 milyon 772 bin TL bedelle açık artırma usulüyle satılacak.

Uzel Makine’nin Rami'deki traktör fabrikası icradan satılıyor!

Uzel Makine’nin Eyüp Rami’de bulunan traktör fabrikası, borçları nedeniyle icradan satışa çıkarıldı.Fabrika ve içindeki ekipmanların yanı sıra fabrikaya ait 4 ayrı taşınmaz ile 3 bina, 382 milyon 772 bin TL bedelle açık artırma usulüyle satılacak.

NBR Makine klima parçaları Haberi

NBR Makine klima parçaları

NBR Makina, geçen yıl devreye aldığı Rusya fabrikasında ilk üretici olmanın avantajlarını kullanmaya başlarken, Manisa fabrikasında da yeni pazarlara açılıyor. Bu yıl klima parçaları üretimine de başlayacak olan şirket, bu alandaki üretim ile Vestel, Indesit gibi firmaların klima parçalarının tedarikinin yanı sıra büyük AVM, rezidans gibi yapılardaki ısıtma- soğutma sistemlerinin kilit parçalarının tedariki konusunda da büyük bir pazar yaratacak. 


Bursa’da 2, Manisa, Eskişehir ve Rusya’da birer olmak üzere 5 fabrikada 400 çalışanıyla faaliyet gösterdiklerini anlatan NBR Makina Genel Müdür Ercan Konuk, ülke genelinde yüzde 30’luk pazar payına sahip olduklarını söyledi. Konuk, geçen yıl nisan ayında devreye aldıkları Rusya fabrikasıyla kurutma alanına yönelik imalata ağırlık vererek geçirdiklerini aktardı. Son 5 yılda yaklaşık 12 milyon euroluk yatırım gerçekleştirdiklerini belirten Konuk, bu yatırımla...