21 / 05 / 2024

ncity bimeks

ncity bimeks

Bimeks Diyarbakır NCity Alışveriş Merkezi'nde yeni bir mağaza ile yatırımını büyüttü...

Bimeks Ankara Kentpark'ta mağaza açtı!

Geçtiğimiz yıl Fransız şirketi Darty'nin 28 mağazasını devralma anlaşması imzalayan Bimeks'in, mağazalarının tabela değişimlerine hız kesmeden devam ettiği bildirildi. Bimeks'in 3 yeni mağazası eş zamanlı açılışla hizmete girdi.

Bimeks Kentpark mağazası açıldı!

Bimeks'in, mağazalarının tabela değişimlerine hız kesmeden devam ettiği bildirildi. İstanbul, Konya ve Ankara'da 5 Nisan Cumartesi günü açılan 3 yeni mağaza ile Türkiye genelinde mağaza sayısını 120'ye çıkardığı aktarıldı.

Bimeks İstanbul Palladium'da mağaza açtı!

Bimeks Genel Müdürü Arif Bayraktar, 25. mağazanın hizmete girmiş olmasında dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Bayraktar, Ankara ve Konya'da da yeni Bimeks mağazalarının eş zamanlı olarak açıldığını kaydetti.

Bimeks İstanbul, Ankara ve Konya'da yeni mağazalar açtı!

Geçtiğimiz yıl Fransız şirketi Darty’nin 28 mağazasını devralma anlaşması imzalayan Bimeks’in, mağazalarının tabela değişimlerine hız kesmeden devam ettiği bildirildi. Bimeks, İstanbul, Ankara ve Konya'da 3 yeni mağazasını hizmete sundu...

Bimeks İstanbul, Ankara ve Konya'da 3 yeni mağaza açtı!

Bimeks İstanbul, Ankara ve Konya'da 3 yeni mağaza açtı. Sektöre yerli şirketlerin yön verdiğine dikkat çeken Bimeks Yönetim Kurulu Başkam Murat Akgiray, "Yabancı rekabetinin kısa bir sürede biteceğini düşünüyorum" dedi

Bimeks Sakarya'daki ikinci mağazasını hizmete açtı!

Bimeks'in , Darty mağazaları tabela dönüşümlerinde bugünkü durağı Sakarya Serdivan AVM oldu. Darty mağazasının dönüşümü ile birlikte Bimeks, Sakarya'da iki ayrı mağaza ile faaliyetlerini sürdürürken, Türkiye genelinde de 116 mağazaya ulaştı.

Ncity Esenyurt Evleri'nde 117 bin lira! 2015'te teslim!

Özyurtlar İnşaat tarafından konumlandırılan ve İstanbul Avrupa Yakası Beylikdüzü 'nde inşa edilen Ncity Esenyurt Evleri projesinde daire fiyatları 117 bin liradan başlıyor. Projede teslimlerin 2015 yılında yapılması planlanıyor.

Bimeks 116'ncı mağazasını Sakarya Serdivan AVM'de açtı!

Bimeks'in Darty mağazaları tabela dönüşümlerinde son durağı Sakarya Serdivan AVM oldu. Bimeks 2014 yılının başından itibaren 14’üncü mağazasını da açarak mağaza sayısını 51 ilde 116’ya yükseltti.

Bimeks mağaza sayısı 116'ya çıkardı!

Bimeks’in, Darty mağazaları tabela dönüşümlerinde bugünkü durağı Sakarya Serdivan AVM oldu. Bimeks 2014 yılının başından itibaren 14’üncü mağazasını da açarak mağaza sayısını 51 ilde 116’ya yükseltti.

Özyurtlar Ncity Esenyurt'ta 153 bin liraya 2+1!

İstanbul Avrupa yakası Esenyurt'ta inşa edilen Özyurtlar Ncity'de 2 oda 1 salon daireler 153 bin liradan satışa sunuluyor. Projede 1+1, 2+1 ve 3+1 daire seçenekleri yer alıyor...

Özyurtlar NCity Esenyurt'ta 153 bin TL'ye 2+1 daire!

Özyurtlar İnşaat projesi NCity Esenyurt'ta 1+1 dairelerin tamamı satıldı. NCity Esenyurt projesinde 2+1 dairelerin fiyatları 153 bin TL'den başlıyor. Proje Şubat 2015'te teslim edilecek...

Bimeks, Denizlide 2'nci mağazasını açtı!

Bimeks, Denizli'de ikinci mağazasını açtı. Türkiye'nin ilk teknoloji perakende şirketi Bimeks'in büyük açılışına ilgi yoğundu. Açılışın ardından mağazaya akın eden müşteriler, indirimli ürünleri almak için adeta birbirleriyle yarıştı.

Bimeks Güneydoğu'da mağaza sayısını artırıyor!

Bimeks Güneydoğu'da mağaza sayısını artırıyor Teknoloji perakende şirketi Bimeks, Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nin en büyük alışveriş merkezlerinden olan Diyarbakır Ninova Park şubesini açtı. Vatandaşlar, indirim için birbirleriyle yarıştı.

ncity bimeks Haberi

ncity bimeks
Bimeks, Diyarbakır'da açtığı yeni mağaza ile yatırımını büyüttü. NCity AVM'de açılışı yapılan Bimeks mağazası yaptığı yüzde 50'ye varan indirimler ile açılışı gerçekleştirdi. İndirim faydalanmak isteyen Diyarbakır halkı sabahın erken saatlerinde mağazanın önünde uzun kuyruklar...