29 / 04 / 2024

Ndesign Mobilya Milano Mobilya Fuarı İsaloni

Ndesign Mobilya Milano Mobilya Fuarı İsaloni

54 yıldır İtalyan modasının mobilya simgesi haline gelen Salone Internazionale del Mobile Fuarı, Türk mobilyacılarına da ev sahipliği yapıyor. Fuar 160 ülkeden yaklaşık 360 bin ziyaretçi her yıl fuarı ziyaret ediyor.

Ndesign Mobilya, Milano Mobilya Fuarı İsaloni’de sergilendi!

Türk mobilya sektörünün yenilikçi markası Ndesing, 2015 için hazırladığı yeni koleksiyonuyla İtalya'nın Milano şehrinde gerçekleşen Salone Int. Del Mobile Fuarı’nda her yıl olduğu gibi bu yıl da yerini aldı.

MOSDER I Saloni Milano Mobilya Fuarı'na katıldı!

MOSDER üyeleri, 12-17 Nisan 2016 tarihleri arasında İtalya’nın Milano kentinde gerçekleştirilen I Saloni Milano Mobilya Fuarı’nda bu yıl da yerini aldı.

Bursalı mobilyacılar Milano Mobilya Fuarı'na katılacak!

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) 29. Komite Başkanı Durmuş Kumru ve Meclis Üyesi Mümin Yılmaz, Bursalı mobilyacıları Milano'daki fuara götürmek için çalışmalara başladıklarını bildirdi.

Turquality Projesi ile Türk mobilyası Milano'da tanıtılıyor!

İtalyan modasının mobilya simgesi haline gelen Salone Internazionale del Mobile Fuarı, Türk mobilyacılarına da evsahipliği yapıyor. Milano'da düzenlenen mobilya tasarım haftasında ilk kez Turquality Projesi ile Türk mobilyası tanıtılıyor.

İtalya’ya Türkiye'den mobilya çıkarması var!

İtalyan modasının mobilya simgesi haline gelen Salone Internazionale del Mobile fuarı, Türk mobilyacılarına da ev sahipliği yapıyor. Milano içerisinde yüzlerce mecra Türk mobilyalarının reklamlarıyla donatıldı.

Ndesign Mobilya, Milano Mobilya Fuarı İsaloni’de sergilendi!

Türk mobilya sektörünün yenilikçi markası Ndesing, 2015 için hazırladığı yeni koleksiyonuyla İtalya'nın Milano şehrinde gerçekleşen Salone Int. Del Mobile Fuarı’nda her yıl olduğu gibi bu yıl da yerini aldı.

Alfemo Milano’dan 5 yeni anlaşmayla döndü!

Dünya mobilya sektörüne yön veren Uluslararası Milano Mobilya Fuarı’nda, özgün tasarımları ve yeni çocuk markası Kids&Teens ile göz dolduran Alfemo, fuardan 5 yeni anlaşmayla döndü.

BTSO ''I Saloni Milano 2014'' mobilya fuarına çıkarma yaptı!

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO), Küresel Fuar Acentesi projesi kapsamında üyelerini dünyaca ünlü fuarlara taşımaya devam ediyor. Bu kapsamda İtalya’da düzenlenen dünyanın en prestijli mobilya fuarlarından “I Saloni Milano 2014” fuarına katıldı...

Türk mobilyacılar Milano Mobilya Fuarı'nı ziyaret etti!

Ahşap ve kumaş işlemede yükselen kalite, tasarıma verilen önem sonucu son yıllarda büyük atılım yapan Türk mobilya sektörü, İtalya’nın Milano kentinde düzenlen fuardan umutlu döndü

GAIA GINO ENLIGHTENMENT koleksiyonu Milano'da sergilendi!

Türk kökenli lüks ev aksesuar markası GAIA&GINO, Çek kökenli üfleme el yapımı cam üreticisi Verreum ile ortaklıklarını, Milano Mobilya fuarı sırasında “Wallpaper* Handmade” sergisindeki standında duyurdu.

Alfemo Mobilya Milano Fuarı 'nda ürünlerini sergiledi!

Alfemo Mobilya İtalya'da düzenlenen I Saloni Milano Fuarı'nda tasarımlarını sergileyerek bir çok ödülle geri döndü...

SAMET, Milano-Bergamo’da mobilya tasarımlarını tanıtıyor!

Dünyada sektörün 5 büyük oyuncusundan biri olan SAMET, Milano-Bergamo’da 14 Aralık Cuma günü açtığı 1000 metrekarelik showroom’uyla İtalya pazarına iddialı bir giriş yaptı

Milano'da akıllı mutfaklar ve çevreci mobilyalar geçidi!

Milano'da geçtiğimiz hafta düzenlenen 19. Mutfak Eşyaları Fuarı (Eurocucina) ile Uluslararası Mobilya ve Dekorasyon Fuarı büyük ilgi gördü. Yakın geleceğin teknoloji harikası mutfaklarıyla çevre dostu tasarımlar ziyaretçileri etkiledi

UPM ProFi, Milano Uluslararası Mobilya Fuarı için Tom Dixon'la işbirliği yapıyor!

UPM ProFi Nisan Ayında düzenlenen 2012 Milano Uluslararası Mobilya Fuarı'ndaki MOST sergisinde İngiliz tasarım firması Tom Dixon'ı destekliyor

Ndesign Mobilya Milano Mobilya Fuarı İsaloni Haberi

Ndesign Mobilya Milano Mobilya Fuarı İsaloni

Fuarla eş zamanlı Milano'da düzenlenen Mobilya Tasarım Haftasında ilk kez Turquality Projesi ile Türk mobilyası tanıtılıyor. Kentin içerisinde yüzlerce mecra Türk mobilyalarının reklamlarıyla donatıldı. Türk katılımcı ilgisi SALONE Internazionale del Mobile fuarında son yıllarda Türk firmaların katılımcı sıfatıyla yer almaları ilgi ile karşılandı. 


İtalyan mobilyacıların 1961 yılında ürünlerini sergilemek üzere başlattıkları Salone Internazionale del Mobile fuarı kısa bir süre içerisinde dünyanın en önemli Mobilya Fuarı konumuna ulaştı. Diğer adıyla İ Saloni, günümüz mobilya sektöründe, estetiğin, konforun, yenilikçiliğin, kısacası en güncel trendlerin buluşma noktası olarak görülmektedir. 1961 yılından beri her Nisan ayında gerçekleştirilen ekinliğe uluslararası camiadan büyük ilgi görüyor. 


160 ülkeden 360 bin ziyaretçi 


Fuar 160 ülkeden yaklaşık 360 bin ziyaretçi her yıl fuarı ziyaret ediyor. Fuara bu yıl, kalite ve tasarımları ile...