GAIA GINO ENLIGHTENMENT koleksiyonu Milano'da sergilendi!
Türk kökenli lüks ev aksesuar markası GAIA&GINO, Çek kökenli üfleme el yapımı cam üreticisi Verreum ile ortaklıklarını, Milano Mobilya fuarı sırasında “Wallpaper* Handmade” sergisindeki standında duyurdu.
Türk ve Çek kimliklerini muhafaza eden bu iki marka bundan böyle Çek Cumhuriyeti’nin Prag kentinde kurulan GGV Design Partners Ltd. adıyla hizmet verecek. Her iki marka, bu işbirliğinin şerefine yeni koleksiyonlarını, ünlü İngiliz Wallpaper* dergisiyle işbirliği yaparak düzenledikleri sergide 9-13 Nisan tarihleri arasında lanse etti.
GAIA&GINO markasının yaratıcısı Gaye Çevikel aynı zamanda Verreum’da kreatif direktör olarak görev alacak. Her iki markanın da işleyişinden ve yönetiminden Verreum’un kurucusu Pavel Weiser sorumlu olacak.
GAIA&GINO şirketinin kurucusu Gaye Çevikel konuyla ilgili olarak; ‘Milano 2013’de birçok ilk gerçekleştirdik. Verreum ile olan işbirliğimiz markamız için de bir dönüm noktası olacak. Birlikte çalışabileceğimiz böylesine harika tasarımcılarımız olduğu için çok mutluyuz, Pavel Weiser’in miras ve işçilik konularındaki tutkusunu Wallpaper* Handmade etkinliğindeki sergimizde sunduğumuz tüm eserlerde görmeniz mümkün” dedi.
GAIA&GINO ‘ENLIGHTENMENT Koleksiyonu Milano’da Sergilendi
Ünlü Türk lüks ev aksesuar markası GAIA&GINO, 09 - 13 Nisan tarihleri arasında Leclettico Galerisi’ndeki Wallpaper* Handmade etkinliğinde ilk aydınlatma ve nargile koleksiyonlarını masa üstü aksesuarlarıyla birlikte sergiledi.
GAIA&GINO’nun ENLIGHTENMENT Koleksiyonu, 8 tasarımcı tarafından, toplam 32 üründen oluşuyor. Bunlar Karim Rashid, Arik Levy, Noé Duchaufour Lawrance, Juergen Mayer H., Brad Ascalon, Jaime Hayon, Luke Pearson & Tom Lloyd (PearsonLloyd) ve Annette Hinterwirth. Koleksiyon, işçiliği teknolojiyle ve Türk kültürünün geleneksel unsurlarıyla (nargileler, masa lambaları ve şamdanlar) birleştiriyor.
Şiirsel, özgün ve masalsı ürünleriyle farkını ortaya koyan GAIA&GINO, uluslararası tasarım sahnesinin en çok umut vadeden lüks ev aksesuar markası olarak ün saldı.