23 / 07 / 2024

 Ne Kimya Metal Otomotiv  iletişim

 Ne Kimya Metal Otomotiv  iletişim

Ne Kimya Metal Otomotiv Plastik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Gökhan Çantal tarafından kuruldu.

Gençce Polyester Kimya Metal İnşaat Ve İş Makinaları Kiralama Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gençce Polyester Kimya Metal İnşaat Ve İş Makinaları Kiralama Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Muhammed Geçce tarafından kuruldu.

Yotaz İnşaat Otomotiv Tekstil Kimya Metal Ve Orman Ürünleri Limited Şirketi Kuruldu!

Yotaz İnşaat Otomotiv Tekstil Kimya Metal Ve Orman Ürünleri Limited Şirketi Beylikdüzü’nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Gökhan Ekşi tarafından kuruldu.

Kaoser İnşaat Kimya Metal Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kaoser İnşaat Kimya Metal Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Gaziosmanpaşa'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile İsmail Belge tarafından kuruldu.

Ake Enerji Kimya Metal İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ake Enerji Kimya Metal İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kartal'da 5 milyon TL sermaye bedeli ile Yunus Sırımsı tarafından kuruldu.

Bauhaus’ta metal raflar ne kadar? İşte 28 Ocak 2023 fiyat listesi…

Ev inşaat malzemeleri satan Bauhaus’ta ilgi gören metal raflar hangileri? Metal raf fiyatları ne kadar? Metal raflar ne işe yarar? Metal rafların özellikleri ve kullanım amaçları neler? İşte 28 Ocak 2023 fiyat listesi…

Zeytin 2 Mühendislik Kimya Metal İnşaat Orman Ürünleri Lojistik Limited Şirketi kuruldu!

Zeytin 2 Mühendislik Kimya Metal İnşaat Orman Ürünleri Lojistik Limited Şirketi Ataşehir'de 650 bin TL sermaye bedeli ile Turan Küçük tarafından kuruldu.

Güneşim Metal Plastik İnşaat Kimya Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güneşim Metal Plastik İnşaat Kimya Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da Selver Güneş tarafından kuruldu.

Çayır Teknik Yapı Malzemeleri Kimya Metal Limited Şirketi kuruldu!

Çayır Teknik Yapı Malzemeleri Kimya Metal Limited Şirketi Pendik'te Erdal Özkan tarafından kuruldu.

Sarıvadi İnşaat Kimya Metal Elektrik Orman Ürünleri Limited Şirketi kuruldu!

Sarıvadi İnşaat Kimya Metal Elektrik Orman Ürünleri Limited Şirketi Sancaktepe'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Birol Unut tarafından kuruldu.

Ne Kimya Metal Otomotiv Plastik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ne Kimya Metal Otomotiv Plastik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Gökhan Çantal tarafından kuruldu.

Tunçbilek Yapı Malzemeleri Metal Hırdavat Kimya Plastik Pvc Yer Kaplama Limited Şirketi kuruldu!

Tunçbilek Yapı Malzemeleri Metal Hırdavat Kimya Plastik Pvc Yer Kaplama Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 300 bin TL sermaye bedel ile Murathan Baş tarafından kuruldu.

Sancaklar Kimya İnşaat Metal Elektrik Oto Yedek Parçaları Ve Taşımacılık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sancaklar Kimya İnşaat Metal Elektrik Oto Yedek Parçaları Ve Taşımacılık Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Yusuf Sungun tarafından kuruldu.

Akut Metal Endüstriyel Makine Kimya İnşaat Yedek Parça İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akut Metal Endüstriyel Makine Kimya İnşaat Yedek Parça İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Bülent Aykanat tarafından kuruldu.

 Ne Kimya Metal Otomotiv  iletişim Haberi

 Ne Kimya Metal Otomotiv  iletişim

Ne Kimya Metal Otomotiv Plastik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Gökhan Çantal tarafından kuruldu.

Ne Kimya Metal Otomotiv Plastik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi konusu:
KİMYA -Bilumum kimyasal maddeler ve her türlü yardımcı kimyevi maddeler ve bunların üretiminde kullanılan mamul, yarı mamul, ham maddelerin imalatı ve ticareti. -Başta kimya sanayi olmak üzere imalat, ticaret ve hizmet sektörleri ile nihai tüketimde kullanılan her türlü toz ve yaş boya, tabii, sentetik ve madeni boyalar, astar boya, silikonlu ve silikonsuz mat boyalar, ahşap, metalik, plastik iç ve dış yüzey boyaları ile mürekkep ve benzeri her türlü kimyevi maddelerin imalatını, fason işçiliğini yapmak, yaptırmak, alımını, satımını, ithalat ve ihracatını, komisyonunu, dağıtım, pazarlama ve dahili ticaretini yapmak....