29 / 04 / 2024

nebahat okay

nebahat okay

Ant Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Okay'ın annesi Nebahat Okay vefat etti. Nebahat Okay'ın cenazesi yarın öğle namazından sonra kaldırılacak.

Nebahat Çehre İnşaat firmasından gelen 10 milyon TL ve ev teklifini reddetti! Depremde evler yıkılırsa kahrolurum...

Nebahat Çehre, bir inşaat firmasından reklam yüzü olması için gelen 10 milyon ve ev teklifini '' "Depremde yüzlerce ev, binlerce insana mezar oldu. Reklamını yaptığım evler de yıkılırsa kahrolurum. Her şey para değil" diyerek reddetti.

Okay Grup Mühendislik Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Okay Grup Mühendislik Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ümit Okay tarafından kuruldu.

Erzurum Valisi Okay Memiş'ten deprem açıklaması!

Erzurum Valisi Okay Memiş, Erzurum'da meydana gelen depremde birkaç köyde yıkım ihbarı aldıklarını belirtti.

Ahmet Okay Karaata ve Zafer Barış Dikmen, Yapı Kredi Koray GYO'dan ayrıldı!

Yapı Kredi Koray GYO'nun Genel Müdürü Ahmet Okay Karaata ve Mali ve İdari İşler Genel Müdür Yardımcısı ve Kurumsal Yönetim Komitesi Üyesi Zafer Barış Dikmen görevlerinden istifa etti.

Nebahat Çehre'den kira isyanı!

Oyuncu Nebahat Çehre pandemi nedeniyle kira ücretlerinde fahiş fiyat uygulamasına isyan etti. Çehre bir yazlığın aylık kirasının 100 bin TL'ye çıktığını dile getirdi. 

Gülçin Okay: Ev almak isteyenler acele etmeli! 

FCTU Yönetim Kurulu Başkanı Gülçin Okay, gayrimenkul sektöründe durağanlık yaşandığını bu nedenle konut almak isteyenlerin acele etmesi gerektiğini dile getirdi. 

Mehmet Okay: Herkes bildiği işi yapsın!

Ant Yapı’nın, Çamlıca eteklerinde hayata geçirdiği iyi yaşam evleri Antwell'in toplantısında konuşan Ant Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Okay, "Herkes bildiği işi yapsın ve bu işi daha iyi nasıl yaparım ona baksın" dedi.

Mehmet Okay'dan gülümseten seçim hikayeleri!

Ant Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Okay EQ’nun Haziran-Temmuz  2019 sayısındaki "Seçim ve geçim" başlıklı yazısında, "Ne olursa olsun kazanan Cumhuriyet olsun, Demokrasi olsun, Türkiye olsun." dedi...

Mehmet Okay: Yılmadan mücadeleye devam!

Ant Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Okay EQ’nun Nisan-Mayıs 2019 sayısındaki "Hayatı ertelemeyin..." başlıklı yazısında, "Yılmadan mücadeleye devam" dedi...

Mehmet Okay: İstikrara ihtiyaç var, bunları da aşacağız!

Ant Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Okay, Bloomberg HT’de sektörün içinde bulunduğu durumu değerlendirdi ve çözüm önerilerini paylaştı.

Mehmet Okay: Bir kadın 'tamam' demezse hiç bir konut satılamaz!

Ant Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Okay EQ’nun Şubat-Mart 2019 sayısındaki "Kadınlar..." başlıklı yazısında, 8 Mart Kadınlar Günü'nü kutladı...

Mehmet Okay: Yurtdışı projelerde gaza basacağız!

Rusya, ABD, İngiltere ve Türkiye'de 3,2 milyar dolarlık iş yürüten Ant Yapı, yurtdışına odaklandı. Ant Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Okay, "Yurtdışında gaza basıp yurtiçindeki projelerimizi tamamlayacağız" diye konuştu.

Mehmet Okay'dan yeni yıl fıkrası!

Ant Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Okay EQ’nun Aralık-Ocak sayısındaki "2018...2019" başlıklı yazısında, 2019 yılının ülkemize ve dünyaya barış, huzur ve zenginlik getirmesini diledi...

nebahat okay Haberi

nebahat okay

Ant Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Okay'ın annesi Nebahat Okay bugün vefat etti. Yaklaşık 2 yıldır tedavi gören Nebahat Okay 88 yaşındaydı.


Nebahat Okay'ın cenazesi yarın (28 Mart Salı 2017) öğle namazından sonra Şakirin Camii'nden kaldırılacak.


Karacaahmet Mezarlığı'nda bulunan aile kabristanına defnedilecek.


www.emlakkulisi.com ailesi olarak Mehmet Okay ve Ant Yapı ailesine başsağlığı...