13 / 05 / 2024

Nebi Güdük Gençlik Merkezi açıldı mı

Nebi Güdük Gençlik Merkezi açıldı mı

Yatırımlarına son sürat devam eden İzmit Belediyesi Nebi Güdük Gençlik Merkezi'nin açılışını yarın gerçekleştirecek.

Maaşlar 3 ayda adeta eridi! 7 bin 500 TL’lik en düşük emekli aylığı 3 bin 840 TL’ye geriledi!

Temmuzda 22 bin TL olan memur aylığının alım gücü, ENAG’ın verilerine göre 16 bin 852 TL’ye, 11 bin 402 TL’lik asgari ücretin alım gücü ise 8 bin 732 TL’ye düştü. 7 bin 500 TL’lik en düşük emekli maaşı 3 bin 840 TL ediyor.

Emeklilere yeni müjde gelecek mi? En düşük emekli maaşı 10 bin TL olacak mı? Gözler Meclis'te!

Haziran eyı enflasyon rakamlarının belli olmasıyla birlikte emekli maaş zammı da netleşti. Emekli zammı, refah payı ile birlikte yüzde 25 olurken, 7500 TL'lik en düşük maaş için gözler Meclis'e çevrildi.

Yeni Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak kimdir?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yeni kabineyi dün akşam açıkladı. Erdoğan yeni Gençlik ve Spor Bakanı'nın Osman Aşkın Bak olduğunu duyurdu. Peki Osman Aşkın Bak kimdir, nereli, kaç dil biliyor?

İBB'nin Eyüpsultan'daki Gençlik Parkı'nı yıkım kararına mahkemeden dur!

İBB iştiraki KİPTAŞ tarafından Eyüpsultan'da hayata geçirdiği kentsel dönüşüm projesi kapsamına alınan Gençlik Parkı'nın yıkılmasıyla ilgili kararının yürütmesi durduruldu.

Eyüpsultan Gençlik Parkı yıkıldı!

Eyüpsultan'da kentsel dönüşüm çalışmaları için yıkımlara başlayan İBB tüm tepkilere rağmen ilçede yer alan Gençlik Parkı'nın yıkımını gerçekleştirdi.

Eyüpsultan Gençlik Parkı yıkım karar yargıda!

Eyüpsultan'a bağlı Yeşilpınar'da kentsel dönüşüm çalışmaları için Eyüpsultan Gençlik Parkı'nın yıkımına karar vermişti. Söz konusu karar yargıya taşındı.

Gençlik ve Spor Bakanlığından Düzce'ye 32 milyon liralık tesis yatırım!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Gençlik ve Spor Bakanlığı, Düzce'de 32 milyon liralık tesis yatırımı yapacak.

Birleşmiş Milletler Gençlik Merkezi en geç 2022'de açılacak!

BM Dünya Gençlik Meclisleri Birliği Başkanı Samed Ağırbaş, BM Gençlik Merkezi'nin en geç 2022 yılında açılmasının planlandığını söyleyerek, "Projeyle İstanbul, BM'nin gençlik üssü haline gelecek. Bu proje, Türk gençliğinin dünyaya armağanıdır." diye konuştu.

Gençlik Parkı Hazine Müsteşarlığı Varlık Kiralama Anonim Şirketi'ne devredildi!

Tarihi Gençlik Parkı’nın Hazine Müsteşarlığı Varlık Kiralama Anonim Şirketi'ne devredildiğini söyleyen Mimarlar Odası Ankara Şubesi’nin Başkanı Tezcan Karakuş Candan, “Ankara’nın kamusal alanlarını, seçimi kaybedeceklerini düşünerek Varlık Fonu’na devrettiklerini düşünüyoruz” dedi.

Gençlik Parkı’nın Varlık Fonu’na devredildiği iddiaları TBMM'de!

Gençlik Parkı’nın Varlık Fonu’na devredildiği iddiaları TBMM gündemine taşındı. CHP'li Yeşil, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Bursa Görükle’ye ikinci gençlik merkezi!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş yaptığı açıklamada Görükle’ye ikinci gençlik merkezini inşa edeceklerini müjdeledi.

Bursa Büyükşehir'den yeni gençlik merkezi müjdesi!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilen Görükle Gençlik Merkezi, törenle hizmete açıldı. 

Uluslararası Gençlik Merkezi 2019'da açılacak!

Dünya Gençlik Meclisleri Birliği Başkanı Samed Ağırbaş, İstanbul'da yapımı devam eden Uluslararası Gençlik Merkezi inşaatıyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Nebi Güdük Gençlik Merkezi açıldı mı Haberi

Nebi Güdük Gençlik Merkezi açıldı mı

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan’ın vizyon projeleri arasında yer alan gençlik merkezlerinden birinin daha açılışı daha gerçekleştiriliyor.

İzmit Belediyesi'nde yer alan habere göre, 28 Haziran Mahallesi’nde hayata geçirilen ve  geçtiğimiz Kasım ayında vefat eden Nebi Güdük’ün adı verilen gençlik merkezinin açılışı 6 Nisan Cuma günü saat 11.00'de gerçekleştirilecek.

Mevlana Kültür Merkezi karşısında 397 metrekarelik bir alan üzerinde inşa edilen gençlik merkezi yaklaşık bir milyon TL'ye mal oldu. İnşaatına Ocak 2017 yılında başlanan, zeminle birlikte 3 kattan oluşan merkezde etüt odaları, oyun odaları, kütüphane, kafeterya ve çok amaçlı salon yer alıyor. 28 Haziran ve Bekirdere bölgesindeki gençlerin buluşma adresi olacak merkeze Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın İstanbul İmam Hatip Lisesi’nden sınıf arkadaşı olan ve geçtiğimiz Kasım ayında vefat eden Nebi Güdük’ün adı...