22 / 07 / 2024

Nebiyan Dağı projesi

Nebiyan Dağı projesi

Samsun'da yer alan, Kültür ve Turizm Bakanlığın'ca turizm merkezi olarak ilan edilen Nebiyan Dağı, ormanları, yaylası ve suyu ile Karadeniz Bölgesi'nin adeta seyir terası konumunda.

TOKİ Mardin Mazıdağı 2022 Projesi tüm detaylarıyla! Sadece 240 ay taksitle!

TOKİ Sosyal Konut Projeleri başvuruları geçtiğimiz Çarşamba günü başladı. TOKİ 250 bin Konut Projeleri bütününde Mardin’de de yeni projeleri hayata sokacak. Peki, TOKİ Mardin Mazıdağı Projesi’nde kaç konut yapılacak ve nasıl başvurulacak?

Karadeniz-Akdeniz Yolu'nun yüzde 95'i tamam!

Osmanlı padişahı Sultan Abdülaziz döneminde ilk kez gündeme gelen ve II. Abdülhamid zamanında da projesi çizilen Karadeniz-Akdeniz Yolu'nun yapım çalışmalarının yüzde 95'i tamamlandı...

Anahtar Teslim Kentsel Dönüşüm Projesi Bursa'da devam ediyor!

Garanti Mortgage’ın, Kentsel Dönüşüm ve Hukuk Platformu ile birlikte geliştirdiği “Anahtar Teslim Kentsel Dönüşüm Projesi” Bursa’da İnşaat Müteahhitleri Sanayici ve İş Adamları Derneği’nin öncülüğünde uygulanacak.

Limak TMK projesi için seçilen öğrenciler İstanbul'da!

Limak Şirketler Grubu'nun, kadınların iş hayatında daha etkin olması ve karar verici mekanizmalarda yer alması için geçen yıl başlattığı "Türkiye’nin Mühendis Kızları (TMK) Projesi"ne seçtiği öğrenciler İstanbul'da ilk kez bir araya geldi.

Sakarya Kongre Merkezi’nin projesi Nisan’da hazır!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, kısa süre önce şehre müjdesini verdikleri Kongre Merkezi Projesi’nde gelinen son noktayı açıkladı. Projede ana salonlar dışında daha az kapasiteli 4 çalıştay salonu da yer alacak

KKTC’ye su temin projesi bugün Ankara’da Masaya yatırılacak!

Türkiye’den KKTC’ye deniz altından borularla getirilen “Asrın Projesi” olarak nitelendirilen “KKTC’ye su temin projesi” bugün Ankara’da Masaya yatırılacak. İleri istişare önerileri, Ankara’da yapılacak görüşmelerin ardından netleşecek.

Hindistan'da Akıllı Şehirler projesi başlıyor!

Hindistan'da artan nüfus ve gelişen ekonomi nedeniyle şehirleri biçimlendirmeyi ve geliştirmeyi hedefleyen "Akıllı Şehirler" projesi kapsamındaki 20 kent belirlendi. Çevre ve Şehircilik Bakanı M. Venkaiah Naidu, 5 yıl sürecek projeni söyledi.

Serdivan'da göl manzaralı meydan projesi sürüyor!

Sakarya Serdivan Belediyesi tarafından çalışmaları başlatılan göl manzaralı meydan projesi hızla devam ediyor. Meydan, sadece Serdivanlılar’ın değil E-5 üzerinde ulaşım sağlayanların da yeni durağı olacak.

Dağ Mühendislik Tual Bahçekent Projesi!

Dağ Mühendislik Tual Bahçekent Projesi yaklaşık 2 bin adet daireden oluşuyor. İçerisinde ticari alanların da yer alacağı projenin Şubat ayında satışa çıkması planlanıyor.

Tual Adalar Dağ Mühendislik Projesi!

Tual Adalar Dağ Mühendislik projesi İstanbul Kartal Yakacık'ta inşa ediliyor. Aralık 2017 yılında tamamlanması hedeflenen Tual Adalar Kartal projesinde yaklaşık 700 konut yer alıyor...

Türkerler-Renkyol Çukurambar projesi 2016'da satışta!

Türkerler-Renkyol Çukurambar projesi 2016 yılı içerisinde satışa çıkacak. Ankara Çukurambar'da 58 bin metrekare arsa alanı üzerinde yükselecek projede konut, ofis ve ticari alanlar yer alacak.

Antalya'da Ali Çetinkaya Projesi halka tanıtıldı!

Antalya'da Ali Çetinkaya Caddesi'ne uygulanacak kentsel tasarım projesi cadde esnafı ve vatandaşlara sunuldu. Caddenin müze tadındaki dünyanın ilk caddesi olacağı ifade edildi.

Balıkesir robotik-akıllı otopark projesi 2016'da hizmete açılacak!

Balıkesir'e yapılacak olan 120 araç kapasiteli robotik-akıllı otopark projesi için Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, "Sistemle küçük alanlara çok sayıda araç park edecek" dedi

Nebiyan Dağı projesi Haberi

Nebiyan Dağı projesi

19 Mayıs ilçesinde yer alan, Kültür ve Turizm Bakanlığın'ca turizm merkezi olarak ilan edilen Nebiyan Dağı, ormanları, yaylası ve suyu ile Karadeniz Bölgesi'nin adeta seyir terası konumunda.


Samsun Turizmciler Derneği Başkanı Dilek Genç, AA muhabirine yaptığı açıklamada, her mevsim ayrı bir doğal güzelliği bünyesinde barındıran Nebiyan Dağı ile ormanları ve yaylasını bütün Avrupa ve Arap ülkelerine tanıtacaklarını söyledi.


Nebiyan Dağı'nın bin 224 metre yüksekliği ile bölgenin en yüksek noktalarından biri olduğuna dikkati çeken Genç, şöyle devam etti:


"Nebiyan Dağı, ormanları, yaylası ve suyu ile keşfedilmeyi bekliyor. Burası Karadeniz Bölgesi'nin seyir terasıdır. Bölge, dört mevsim yapılabilecek doğa turizmi, yayla turizmi, spor turizmi, foto safari, offroad sporları açısından önemli bir bölgedir. Bugüne kadar keşfedilmemiş bakir kalan ender güzelliklerden biri. bu nedenle bölgeyi başta Avrupa...