03 / 07 / 2024

Nebiyan Dağı ziyaretçisini bekliyor

Nebiyan Dağı ziyaretçisini bekliyor

19 Mayıs ilçesinde yer alan, Kültür ve Turizm Bakanlığın''ca turizm merkezi olarak ilan edilen Nebiyan Dağı, ormanları, yaylası ve suyu ile Karadeniz Bölgesi''nin adeta seyir terası konumunda.

Tepe Nautilus markalarında son durum!

Peş peşe kapanan mağazalarıyla zor günler geçirdiği iddia edilen Tepe Nautilus AVM hakkında Tepe Emlak'tan açıklama geldi. Yapılan açıklamada, ''Tepe Nautilus’ta kısa süre içerisinde yeni markaları da ziyaretçilerimizle buluşturmaya hazırlanıyoruz'' ifadeleri kullanıldı.

AVM'leri 2019'da kaç kişi ziyaret etti?

2020 yılı Ocak ayı itibari ile Türkiye genelinde toplam 436 adet AVM bulunuyor. Peki AVM'leri 2019'da kaç kişi ziyaret etti? İşte yanıtı...

Emlakkulisi.com 2019'da 56.9 milyon ziyaret aldı!

Türkiye'nin ilk ve tek emlak haberleri sitesi www.emlakkulisi.com 2019'da yaklaşık 68 milyon 717 bin 939 ziyaret aldı. Emlakkulisi.com'un sayfa görüntülenme sayısı ise 147 milyon 195 bin 826 oldu.

Folkart Gallery Büyük Dahi sergisi sona erdi!

Folkart Gallery’deki “Büyük Dahi Gazi Mustafa Kemal” sergisi 26 Mayıs'ta gerçekleşti. Sergiye açık kaldığı süre boyunca rekor sayıda ziyaretçi geldi. 

Mimarlık ve tasarım sektörü Arch+Dsgn Summit 2019'da buluştu!

Arch+Dsgn Summit 2019, "Mimari ve Tasarım’da Gelecek" temasıyla 5-6 Nisan’da ziyaretçilerine kapılarını açtı. Mimari ve tasarım zirvesi Arch+Dsgn Summit 2019, bu sene de yoğun bir katılımla ziyaretçilerini sektör profesyonelleriyle buluşturdu.

Erzurum Uzundere'ye 10 milyon liralık turizm yatırımı!

Erzurum'un "sakin kent" unvanı verilen ve Tortum Gölü, tarihi yapıları, köprüleri, yemyeşil yaylalarıyla çok sayıda ziyaretçiye ev sahipliği yapan Uzundere ilçesinde turizme yönelik 10 milyon TL'lik yatırım yapılacak

Gaziantep'e spor tesisi müjdesi!

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu’nu Ankara’da ziyaret eden Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, spor yatırımları için önemli sözler aldı.  

Emlakkulisi.com Kasım'da 6.8 milyon ziyaret aldı!

Türkiye'nin ilk ve tek emlak haberleri sitesi www.emlakkulisi.com Kasım'da 6.8 milyon ziyaret aldı. Emlakkulisi.com'un sayfa görüntülenme sayısı ise 14 milyon 502 bin oldu.

Emlakkulisi.com Temmuz'da 5.6 milyon ziyaret aldı!

Türkiye'nin ilk ve tek emlak haberleri sitesi www.emlakkulisi.com Temmuz'da 5.6 milyon ziyaret aldı. Emlakkulisi.com'un sayfa görüntülenme sayısı ise 12 milyon 246 bin oldu.

İzmir İstinye Park'ın yüzde 70'i tamam!

İzmir İstinye Park'ta inşa faaliyetlerinin yüzde 70'i tamamladı. İzmir İstinye Park, Ağustos 2019’da ziyaretçilere açılacak...

Alman Büyükelçi, 3. havalimanını ziyaret etti!

İstanbul'da çalışmaları tüm hızıyla devam eden 3. Havalimanı inşaatını Almanya'nın Türkiye Büyükelçisi Martin Erdmann da ziyaret etti. Büyükelçilik bu ziyareti "etkileyici" notuyla paylaştı.

İngilizler Muğla'dan ev alıyor!

Özellikle yaz aylarında çok sayıda ziyaretçiyi ağırlayan Muğla, özellikle son 10 yıldır İngiliz turistlerin gözde merkezi haline geldi. İngilizler bölgede konut yatırımına ağırlık verdi.

Gaziantep Yazıcık Konutları'nın açılışı yapıldı!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki,Gaziantep Valisi Ali Yerlikaya'yı da ziyaret etti ve Yazıcık Konutları'nın da açılışını yaptı.

Nebiyan Dağı ziyaretçisini bekliyor Haberi

Nebiyan Dağı ziyaretçisini bekliyor


19 Mayıs ilçesinde yer alan, Kültür ve Turizm Bakanlığın''ca turizm merkezi olarak ilan edilen Nebiyan Dağı, ormanları, yaylası ve suyu ile Karadeniz Bölgesi''nin adeta seyir terası konumunda.


Samsun Turizmciler Derneği Başkanı Dilek Genç, AA muhabirine yaptığı açıklamada, her mevsim ayrı bir doğal güzelliği bünyesinde barındıran Nebiyan Dağı ile ormanları ve yaylasını bütün Avrupa ve Arap ülkelerine tanıtacaklarını söyledi.Nebiyan Dağı''nın bin 224 metre yüksekliği ile bölgenin en yüksek noktalarından biri olduğuna dikkati çeken Genç, şöyle devam etti:


"Nebiyan Dağı, ormanları, yaylası ve suyu ile keşfedilmeyi bekliyor. Burası Karadeniz Bölgesi''nin seyir terasıdır. Bölge, dört mevsim yapılabilecek doğa turizmi, yayla turizmi, spor turizmi, foto safari, offroad sporları açısından önemli bir bölgedir. Bugüne kadar keşfedilmemiş bakir kalan ender güzelliklerden biri. bu nedenle bölgeyi başta Avrupa...