28 / 04 / 2024

Tepe Nautilus markalarında son durum!

Tepe Nautilus markalarında son durum!

Peş peşe kapanan mağazalarıyla zor günler geçirdiği iddia edilen Tepe Nautilus AVM hakkında Tepe Emlak'tan açıklama geldi. Yapılan açıklamada, ''Tepe Nautilus’ta kısa süre içerisinde yeni markaları da ziyaretçilerimizle buluşturmaya hazırlanıyoruz'' ifadeleri kullanıldı.



Tepe Nautilus, 2002 yılında Bilkent Holding şirketlerinden olan Tepe Emlak Yatırım inşaat ve Ticaret A.Ş. tarafından Türkiye İş Bankası A.Ş. Mensupları Munzam Sosyal Güvenlik ve Yardımlaşma Sandığı Vakfı'na (TİBAŞ) ait arazinin 49 yıllığına kiralanmasıyla kurulmuştu. 

Toplam 155 bin metrekarelik alan üzerinde bulunan Tepe Nautilus, İstanbul’un önde gelen gözde yerleşim alanları arasında bulunuyor.  Kadıköy Acıbadem'de Eylül 2002 tarihinden bu yana faaliyet gösteren AVM'nin toplam 116 mağaza bulunuyor. 

Tepe Nautilus markalarında son durum!

Yaklaşık 20 yıldır hizmet veren AVM, 2011 yılında büyük bir değişim yaşadı. 2013'te hizmete giren  Marmaray  Ayrılık Çeşmesi durağı ve Kadiköy-Kartal metro durağının hemen yanında olan AVM, Konumu nedeniyle İstanbul'un iyi iş yapan AVM'lerinin başında bulunuuyor. 

Tepe Nautilus AVM'de son zamanlarda peş peşe mağazaların kapandığı haberleri basına yansımıştı. Ünlü marka Nautilus'tan ayrılması dikkat çekerken Tepe Emlak Yatırım A.Ş. konu hakkında kamuoyu açıklaması yaptı. 

Tepe Nautilus markalarında son durum!

Tepe Emlak'ın o açıklaması:

''Tepe Nautilus, Bilkent Holding’in önde gelen kuruluşlarından Tepe Emlak Yatırım A.Ş. çatısı altında hizmet vermektedir. Tepe Emlak Yatırım A.Ş.’nin yönetiminde bulunan diğer tüm alışveriş merkezlerinde olduğu gibi, Tepe Nautilus’ta da her zaman önceliğimiz; ziyaretçilerimizin yanında olduğumuzu hissettirmek ve onlar için sağlıklı ve güvenli ortamlar sunmaktır.

Tepe Emlak Yatırım A.Ş. olarak 25 yıllık tecrübemizle, markaların kurumsal ve global stratejik kararlarıyla yaşanan değişimlerin sektörün olağan dinamikleri çerçevesinde gerçekleştiğini biliyoruz.

Bünyesinde 134 mağazası bulunan Tepe Nautilus, açıldığı ilk günden bu yana perakende sektörünün tercih ettiği öncelikli lokasyonlardan biri olmayı sürdürüyor. Bu çerçevede öncelikle haberde yer alan U.S. Polo markasının hali hazırda hizmet vermeye devam ettiğini iletmek isteriz. Eylül ayında kapanma kararı alan Tepe Home mağazasının ardından, aynı yerde Evidea’nın 12. mağazası ve ebebek’in 170. mağazası kapılarını açtı. Ek olarak Saat&Saat, Korkmaz, Suwen, Mad Parfüm ve SuperStep 2020 yılı içinde, Tepe Nautilus’u tercih eden markalar arasında yer aldı. Her zaman ziyaretçilerimizin beklentilerine uygun ideal marka karmasını sunmak için çalıştığımız Tepe Nautilus’ta kısa süre içerisinde yeni markaları da ziyaretçilerimizle buluşturmaya hazırlanıyoruz. Tepe Emlak Yatırım A.Ş. ve çatısı altında bulunan tüm alışveriş merkezleri hakkında sizlere yardımcı olmaktan her zaman mutluluk duyarız.

Saygılarımızla

Tepe Emlak Yatırım A.Ş.''

Markalar Tepe Nautilus’tan ayrılıyor!


Geri Dön