29 / 04 / 2024

Markalar Tepe Nautilus’tan ayrılıyor!

Markalar Tepe Nautilus’tan ayrılıyor!

Koronavirüs salgınından en çok etkilenenlerden biri olan Tepe Nautilus zor günler yaşıyor. Markalar ünlü AVM'de kepenk indiriyor. 



Tepe Nautilus, 2002 yılında Bilkent Holding şirketlerinden olan Tepe Emlak Yatırım inşaat ve Ticaret A.Ş. tarafından Türkiye İş Bankası A.Ş. Mensupları Munzam Sosyal Güvenlik ve Yardımlaşma Sandığı Vakfı'na (TİBAŞ) ait arazinin 49 yıllığına kiralanmasıyla kurulmuştu. Para Dergisi'nde yer alan habere göre; 155 bin metrekarelik alana sahip Tepe Nautilus, İstanbul’un önde gelen gözde yerleşim alanları arasında yer alan Kadıköy Acıbadem'de Eylül 2002 tarihinden bu yana faaliyet gösteriyor. Bölgenin iddiası alışveriş merkezi olan Tepe Nautilus’ta, toplam 116 mağaza bulunuyor. 

Markalar Tepe Nautilus’tan ayrılıyor!

Yaklaşık 20 yıldır hizmet veren AVM, 2011'de tamamen yenilendi. 2013'te hizmete giren  Marmaray  Ayrılık Çeşmesi durağı ve Kadiköy-Kartal metro durağının hemen yanında olan AVM, Konumu nedeniyle İstanbul'un iyi iş yapan AVM'lerinin başında geliyor. Bu AVM'de son zamanlarda peş peşe mağaza kapanışlarına şahit oluyoruz. Önce yine Bilkent Holding kuruluşlarından olan Tepe Mobilya'nın markası Tepe Home kapandı. TepeHome'dan sonra ise ünlü perakende devi Zara AVM'den ayrıldı. Öğrendiğimize 8 Polo da Tepe Nautilus'tan çıkmış. Peş peşe ünlü marka Nautilus'tan ayrılması dikkat çekti.

AVM sektörü ne zaman toparlanacak?


Geri Dön