14 / 05 / 2024

Tepe Nautilus kiralık dükkan

Tepe Nautilus kiralık dükkan

Peş peşe kapanan mağazalarıyla zor günler geçirdiği iddia edilen Tepe Nautilus AVM hakkında Tepe Emlak'tan açıklama geldi. Yapılan açıklamada, ''Tepe Nautilus’ta kısa süre içerisinde yeni markaları da ziyaretçilerimizle buluşturmaya hazırlanıyoruz'' ifadeleri kullanıldı.

Tepe Nautilus markalarında son durum!

Peş peşe kapanan mağazalarıyla zor günler geçirdiği iddia edilen Tepe Nautilus AVM hakkında Tepe Emlak'tan açıklama geldi. Yapılan açıklamada, ''Tepe Nautilus’ta kısa süre içerisinde yeni markaları da ziyaretçilerimizle buluşturmaya hazırlanıyoruz'' ifadeleri kullanıldı.

Tepe Nautilus yılbaşında açık mı?

Tepe Nautilus, hafta içi her gün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Tepe Nautilus yılbaşında açık mı? Tepe Nautilus yılbaşında kaçta açılıyor? İşte Tepe Nautilus 1 Ocak 2017 çalışma saatleri...

Tepe Nautilus Kurban Bayramı çalışma saatleri!

Tepe Nautilus, hafta içi her gün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Tepe Nautilus Kurban Bayramı'nda açık mı? İşte Tepe Nautilus Kurban Bayramı çalışma saatleri...

Tepe Nautilus Kurban Bayramı 2015'te açık mı?

İstanbul Anadolu yakasında yer alan Tepe Nautilus AVM hergün 10:00 ile 22:00 arasında hizmet veriyor. Peki, Tepe Nautilus Kurban Bayramı 2015'te açık mı? Tepe Nautilus AVM bayramda kaçta açılır?

Ankara'da kiralık daire bulmak zor!

Emlak uzmanı Salim Taşçı, "Gayrimenkul son 10 yılda büyük bir ivme kazandı. Artık dağ tepe ev doldu. Ankara'da satılık ev çok ancak kiralık yok. İnşallah bunun sonu hüsranla bitmez" diye konuştu.

Tepe Nautilus AVM bayramda açık mı?

İstanbul Anadolu yakasında yer alan Tepe Nautilus AVM hergün 10:00 ile 22:00 arasında hizmet veriyor. Peki, Tepe Nautilus AVM bayramda açık mı? Tepe Nautilus AVM bayramda kaçta açılır?

Tepe Nautilus, Soma'ya yardım eli uzattı!

Tepe Nautilus Alışveriş Merkezi ’nin, Soma’daki çocuklar için okula dönüş etkinlikleri kapsamında başlattığı ‘Soma’ya Yardım’ kampanyasında toplanan kırtasiye malzemeleri 2 Ekim 2014 tarihinde sahiplerine ulaştırıldı.

Ankara, İzmir ve İstanbul'da kiralık ev fiyatları arttı!

Yaz sezonun girmesiyle evlilik sezonu da açılmış oldu. Evlilik sezonunun da etkisiyle Ankara, İzmir ve İstanbul gibi büyük illerin kiralık konutlarında büyük artışlar söz konusu..

Emin Üstün: Kentsel dönüşüm kiralık evlere talebi arttırdı!

Emin Grup Yönetim Kurulu Başkanı Emin Üstün, kentsel dönüşümün kiralık evlere olan talebi artırdığını ancak kiralık ev bulmanın zorlaştığını ve herkesin ev aradığını belirtti.

Devren kiralık sözleşmesi!

Borçlar Kanunu gereğince taşınmaz kiracısı, kiraladığı taşınmaz malı tekrar bir başkasına kiraya verebiliyor. Bu kiralama uygulamasına "Devren kiralık" deniyor. Peki devren kiralık sözleşmesi nasıl hazırlanır?

Devren kiralık nasıl oluyor?

Kiracının yasal hakları arasında, kiraladığı taşınmaz malı tekrar kiraya vermek yer alıyor. "Devren kiralık" olarak ifade edilen bu anlaşma nasıl yapılıyor? Devren kiralık nasıl oluyor?

Devren kiralık nedir?

Kiracı, kiraya verenin yazılı rızası olduğu sürece, kira ilişkisini bir başkasına devredebiliyor. Peki devren kiralık nedir? Devren kiralama işlemi nasıl yapılır? Bu kiralama işleminin yasal esasları nelerdir?

Kiralık dairelerin değeri hangi bölgelerde artıyor?

Kiralık daireler son bir yılda yüzde 10’luk değer artışı yaşadı, bu oran kentsel dönüşümün etkili olduğu bölgelerde yüzde 40’lara yaklaştı. Kentsel dönüşümden en çok etkilenen Anadolu Yakası’nda ise kiralık ev kalmadı...

Tepe Nautilus kiralık dükkan Haberi

Tepe Nautilus kiralık dükkan

Tepe Nautilus, 2002 yılında Bilkent Holding şirketlerinden olan Tepe Emlak Yatırım inşaat ve Ticaret A.Ş. tarafından Türkiye İş Bankası A.Ş. Mensupları Munzam Sosyal Güvenlik ve Yardımlaşma Sandığı Vakfı'na (TİBAŞ) ait arazinin 49 yıllığına kiralanmasıyla kurulmuştu. 

Toplam 155 bin metrekarelik alan üzerinde bulunan Tepe Nautilus, İstanbul’un önde gelen gözde yerleşim alanları arasında bulunuyor.  Kadıköy Acıbadem'de Eylül 2002 tarihinden bu yana faaliyet gösteren AVM'nin toplam 116 mağaza bulunuyor. 

Yaklaşık 20 yıldır hizmet veren AVM, 2011 yılında büyük bir değişim yaşadı. 2013'te hizmete giren  Marmaray  Ayrılık Çeşmesi durağı ve Kadiköy-Kartal metro durağının hemen yanında olan AVM, Konumu nedeniyle İstanbul'un iyi iş yapan AVM'lerinin başında bulunuuyor. 

Tepe Nautilus AVM'de son zamanlarda peş peşe mağazaların kapandığı haberleri basına yansımıştı. Ünlü marka Nautilus'tan ayrılması dikkat çekerken...