10 / 05 / 2024

Necat Saldanlı

Necat Saldanlı

Yüksek Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi, Altan Aras Fakılı Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Yalçın Yıldırım, Necat Saldanlı Yönetim Kurulu Üyeliklerinde 47 milyon 800 bin TL sermaye ile 24 Kasım'da Ümraniye'de kuruldu.

Bevankes Grup İnşaat Malzemeleri İş Makinaları Hafriyat Nakliyat Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bevankes Grup İnşaat Malzemeleri İş Makinaları Hafriyat Nakliyat Otomotiv Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 900 bin TL sermaye bedeli ile Necat Kayhan tarafından kuruldu.

Nçk İnşaat Turizm Otelcilik Taşımacılık Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nçk İnşaat Turizm Otelcilik Taşımacılık Ve Ticaret Limited Şirketi Esenler'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Çetin Karadağ ve Necat Karadağ ortaklığında kuruldu.

Öz Duman Yapı İnşaat Emlak Otomotiv Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Duman Yapı İnşaat Emlak Otomotiv Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi Arnavutköy'de Mehmet Naci Sökmenci ve Necat Duman ortaklığında kuruldu.

Torus İstanbul İnşaat Yatırım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Torus İstanbul İnşaat Yatırım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Üsküdar'da Mehmet Hilmi Usta ve Necat Mikail Torlak ortaklığında kuruldu.

Book4stay Ulaşım Turizm Tanıtım Ve Reklam Anonim Şirketi kuruldu!

Book4stay Ulaşım Turizm Tanıtım Ve Reklam Anonim Şirketi Beykoz'da Necat Mert Özan ve Muhammet Emre Erdoğan ortaklığında kuruldu.

Nm Referans Mimarlık Ve Mühendislik Limited Şirketi kuruldu!

Nm Referans Mimarlık Ve Mühendislik Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 50 bin TL sermaye ile Muhammed Karataş ve Necat Karakaya ortaklığında kuruldu.

Fidus Gayrimenkul Yatırım Sağlık Bilişim Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Fidus Gayrimenkul Yatırım Sağlık Bilişim Hizmetleri Limited Şirketi Kartal'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Necat Barut tarafından kuruldu.

Creativ Mimarlık Ve Uluslararası Fuarcılık Limited Şirketi kuruldu!

Creativ Mimarlık Ve Uluslararası Fuarcılık Limited Şirketi Maltepe'de 12 bin TL sermaye bedeli ile Necat Doğacan Işıkhan, Selimcan Erkan ve Taylan Özgür Topal ortaklığında kuruldu.

Ebru Yaşar Bismil'de 4.5 milyon TL maliyetle okul yaptırdı!

Ebru Yaşar ve Necat Gülseven çiftinin Diyarbakır Bismil'de yaptırdığı okulun inşaatı tamamlandı. Söz konusu okulun inşası yaklaşık 4.5 milyon TL'ye mal oldu

Aksakal Müteahhitlik İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Aksakal Müteahhitlik İnşaat Limited Şirketi bugün Pendik'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Necat Aksakal tarafından kuruldu.

Necat Nasıroğlu Külliyesi inşaatında son durum ne?

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Necat Nasıroğlu Külliyesi inşaat sahasında ve kent meydanı alanında incelemeler yaptı.

Kuveytli dernek Şanlıurfa'da 3 okul yapacak!

Kuveyt merkezli Necat Yardım Derneği, Şanlıurfa'da 12 derslikli lise, sekizer derslikli birer ilkokul ve ortaokul ile 1 halı saha inşa edecek.

Ebru Yaşar’ın 35 milyon liralık villasını tahtakuruları bastı!

Ebru Yaşar’ın Ulus’taki 35 milyon liralık lüks villasını tahtakuruları bastı. Yaşar, işadamı eşi Necat Gülseven, 2 yaşındaki ikizleri Ebrusu ve Hasan Poyraz ile apar topar eşyalarını toplayıp evi terk etti.

Necat Saldanlı Haberi

Necat Saldanlı

Yüksek Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi, Altan Aras Fakılı Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Yalçın Yıldırım, Necat Saldanlı Yönetim Kurulu Üyeliklerinde 47 milyon 800 bin TL sermaye ile 24 Kasım'da Ümraniye'de kuruldu. 


Yüksek Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; Madde 3-Şirketin amaç ve konusu şunlardır: a)Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b)Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c)Türkiye...