17 / 05 / 2024

Necati Şenel İnşaat

Necati Şenel İnşaat

Necati Şenel İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Halil Şenel ve Necati Şenel ortaklığıyla 20 bin TL sermaye ile 18 Kasım'da Güngören, Merkez Mahallesi, Ali Ruhi Bozkır Sokak'ta kuruldu.

Svs Akın İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Svs Akın İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Necati Bayram tarafından kuruldu.

Şenel Yapı Malzemeleri Ve İnşaat Anonim Şirketi Gayrimenkul Danışmanlık Şubesi açıldı!

Şenel Yapı Malzemeleri Ve İnşaat Anonim Şirketi Gayrimenkul Danışmanlık Şubesi bugün Kadıköy'de 2 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Osman Başkaya tarafından açıldı.

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Doğuş İnşaat'ın acı günü! Necati Yirmibeşoğlu vefat etti!

Eski İGMD Başkanlarından Cemal Yirmibeş’in kardeşi, Doğuş İnşaat ve Ticaret A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Gönül Talu'nun kayınpederi Necati Yirmibeşoğlu vefat etti.

İnşaat Yüksek Mühendisi Necati Aydoslu vefat etti!

İstanbul Teknik Üniversitesi İnşaat Fakültesi 1957 mezunlarından İnşaat Yüksek Mühendisi Necati Aydoslu vefat etti. Merhumun cenazesi yarın Zincirlkuyu Mezarlığı'ndaki aile kabristanlığına defnedilecek.

Ünal İnşaat'ın acı günü! Nejla Mercan Ünal vefat etti!

Ünal İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Necati Ünal'ın eşi Nejla Mercan Ünal vefat etti. İvasen İnşaat ve Özaltın Holding taziye ilanı yayınlattı.

Necati Şenel İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Necati Şenel İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Halil Şenel ve Necati Şenel ortaklığıyla 20 bin TL sermaye ile 18 Kasım'da Güngören, Merkez Mahallesi, Ali Ruhi Bozkır Sokak'ta kuruldu.

Necati Akın İnşaat Taahhüt ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Necati Akın İnşaat Taahhüt ve Ticaret Anonim Şirketi, Necati Akın Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Egemen Akın Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 100 bin TL sermaye ile 18 Eylül'de Kağıthane'de kuruldu.

Necati Çalışkan: İnşaat sektöründe balon riski yok!

Makel Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Necati Çalışkan, 2014 yılında ekonominin kırılgan olma durumunun süreceğini söyledi. Çalışkan ' İnşaat sektöründe balon riski yok ' dedi...

Necati Çalışkan: İnşaat balon riski taşımıyor!

MAKEL Şirketler Grubu Başkanı Necati Çalışkan, 2013 yılını inşaat sektörünün yüzde 7 civan bir büyümeyle kapatmasının beklendiğini belirtti. Çalışkan şunları söyledi: İnşaat balon riski taşımıyor...

Hitit Inşaat'ın hesaplarına el konunca taşeron firmalar mağdur oldu!

Namazgah Barajı'nı yapan Hitit İnşaat'ın taşeron olarak çalıştırdığı 15 firma alacaklarını tahsil edemeyince, isyan bayrağını açtı. Hitit İnşaat'tan 42 bin lira alacağı olan Kemal Hafriyat, firmayı yarın mahkemeye vermeye hazırlanıyor.

Necati Şahin: Kentsel dönüşüm her yerde birden başlamalı!

İnşaat Mühendisleri Odası Bursa Şube Başkanı Necati Şahin, Bursa Kentsel Dönüşüm Çevre İmar Yardımlaşma Derneği tarafından düzenlenen 'Bursa'da Kentsel Dönüşüm' panelinde konuştu. Şahin: "Kentsel dönüşüm her yerde birden başlamalı" dedi...

Necati Katlav: Kentsel dönüşümün gerçekleştirileceği tüm bölgelere talibiz!

Ne-Ka İnşaat Kurucusu Necati Katlav, "Seyhan, Yüreğir ve Çukurova ilçelerinde kentsel dönüşümün gerçekleştirileceği tüm bölgelere talibiz" dedi. Kuyumculuğun yanında 1990 yılında adım attığı inşaat sektöründe hedef büyüttü...

Necati Şenel İnşaat Haberi

Necati Şenel İnşaat

Necati Şenel İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Halil Şenel ve Necati Şenel ortaklığıyla 20 bin TL sermaye ile 18 Kasım'da Güngören, Merkez Mahallesi, Ali Ruhi Bozkır Sokak'ta kuruldu. 


Necati Şenel İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; A. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. B. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi...