01 / 05 / 2024

necip nasır tüpgeçit

necip nasır tüpgeçit

Müteahhitler Federasyonu Başkanı Necip Nasır, İzmirlilerin mutabakatı olması durumunda Körfez Tüp Geçit Projesi'nin hızla gerçekleşeceğini belirtirken, yatırıma desteklerini ise gazetelere verdikleri tam sayfa ilanla kamuoyuna açıkladı. 

Rşt Kağan İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rşt Kağan İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beykoz'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Reşit Kağan Doğan tarafından kuruldu.

Rşt Kağan İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rşt Kağan İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beykoz'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Reşit Kağan Doğan tarafından kuruldu.

Necip Nasır'dan Kiraz Devlet Hastanesi açıklaması!

AK Parti İzmir Milletvekili, Necip Nasır, İzmir'de inşa edilen Kiraz Devlet Hastanesi için yapılan imar itirazlarına tepki gösterdi. 

Necip Nasır'dan kentsel dönüşüm açıklaması! 

İzmir'deki kentsel dönüşüm çalışmaları için yoğun mesai harcayan AK Parti Milletvekili Necip Nasır, kentsel dönüşüm için herhangi bir kredi alınmadığını dile getirdi.

Necip Nasır'dan İzmir deprem konutları açıklaması!

30 Ekim'de İzmir'de meydana gelen deprem sonrasında yapılan çalışmalar hakkında bilgi veren AK Parti İzmir Milletvekili Necip Nasır, çalışmaların hızla devam ettiğini dile getirdi.

Necip Nasır: İzmir depreme hazırlıklı değil!

AK Parti İzmir Milletvekili Necip Nasır, İzmir’in depreme hazır olmadığını ifade etti. Yerel yönetimlere kentsel dönüşümün başlatılması için çağrıda bulunan Nasır, “Kentin deprem riskine karşı kaybedecek zamanı yok” diye konuştu...

Necip Nasır: İzmir kentsel dönüşümle yenilenmeli!

AK Parti İzmir Milletvekili Necip Nasır, birinci derece deprem bölgesi arasında bulunan İzmir'in kentsel dönüşümle yenilenmesi gerektiğini söyledi.

İmar barışıyla Türkiye'nin en büyük sorunu çözüldü!

AK Parti İzmir Milletvekili Necip Nasır, imar barışı ile ilgili açıklamalarda bulundu. Türkiye'nin büyük sorununun çözüldüğünü belirten Nasır, kanunun devrim niteliğinde olduğunu söyledi. 

Necip Nasır'dan inşaat sorunlarına çözüm sözü!

AK Parti İzmir Milletvekili ve inşaat mühendisi Necip Nasır, inşaat sektörünün sorunlarından hükümet ile ilgili olanlarını doğrudan kendisinin çözeceğinin sözünü verdi. 

Necip Nasır'dan müteahhitlere çağrı!

MÜFED Başkanı Necip Nasır, Yeni Planlı Alanlar İmar Yönetmeliği ile ilgili açıklamalarda bulundu. Nasır, ''Yönetmelikte herkesin bilgisine başvurup talepleri alacağız'' şeklinde konuştu.

Necip Nasır'dan yeni imar yönetmeliğiyle ilgili müteahhitlere çağrı!

Müteahhitler Federasyonu (MÜFED) Başkanı Necip Nasır, Yeni Planlı Alanlar İmar Yönetmeliği ile ilgili açıklama yaptı.

Necip Nasır'dan kentsel dönüşüm çağrısı!

Müteahhiter Federasyonu (MÜFED) Başkanı Necip Nasır, Ege Bölgesi'nde kentsel dönüşümü yeniden hatırlattı.

Tapuda indirim sektörün yüzünü güldürdü!

Geçtiğimiz günlerde Resmi Gazete’de yayımlanan tapu harcında indirim müjdesi ev almayı düşünenler için ilaç gibi geldi. İMFED Başkanı Ziya Dağlıer, Müteahhitler Federasyonu Başkanı Necip Nasır ve İZEMDER Yönetim Kurulu Başkanı Rıdvan Akgün konuyla ilgili görüşlerini paylaştı.

necip nasır tüpgeçit Haberi

necip nasır tüpgeçit


Müteahhitler Federasyonu Başkanı Necip Nasır, İzmirlilerin mutabakatı olması durumunda Körfez Tüp Geçit Projesi'nin hızla gerçekleşeceğini belirtirken, yatırıma desteklerini ise gazetelere verdikleri tam sayfa ilanla kamuoyuna açıkladı.  


"Dava açılmamalı" 


Nasır, "Biz İzmir'de bu projenin hayata geçmesini istiyoruz. Bu proje için tüm İzmirliler uzlaşalım" dedi. İzmir'de alt ölçekli ve üst ölçekli planların uymamasından kaynaklı sorunların yaşandığını ve davaların da bu yüzden açıldığını belirten Nasır, "Böylelikle de İzmir'e yapılacak önemli projeler ya engelleniyor ya da gecikiyor. Bu durumda İzmir kaybediyor" dedi. Tüp geçidin ise İzmir'in geleceği için "tarihi önemi" olduğunu dile getiren Nasır, "Körfez Tüp Geçit Projesi, İzmir'in trafiğine hayat verecek. Bunun yanı sıra şehir içinde yoğun trafik nedeniyle oluşan hava kirliliğini de azaltarak İzmir için çevreci bir proje olacak. Biz İzmir'de bu...