04 / 05 / 2024

Necmeddin Molla Kocataş yalısı ne kadar

Necmeddin Molla Kocataş yalısı ne kadar

25 dönümlük araziye sahip Necmeddin Molla Kocataş Yalısı 235 milyon liraya satıldı. Muhteşem Boğaz manzaralı yalının yeni sahibi Katarlı işadamı Omar Hussain Alfardan’ın oldu.

Silivri Dünyam İnşaat Gayrimenkul Mobilya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Silivri Dünyam İnşaat Gayrimenkul Mobilya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Silivri'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Feriyan Kocataş tarafından kuruldu.

Fatih'te 2 adet arsa satılıyor! Belediye peş peşe duyurdu! Megakentte arsa sahibi olabilirsiniz! 

Fatih Belediye Başkanlığı, İstanbul ili, Farih ilçesi,  Molla Gürani Mahallesinde yer alan 2 adet konut imarlı arsayı satıyor. Peki Fatih'te yer alan arsaların fiyatları ne kadar? 

Fatih Molla Gürani Mahallesi 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Fatih İlçesi, Molla Gürani Mahallesi 1844 Ada 15,16,17 ve 52 Parsellerin Bir Kısmına İlişkin 1/1000 Ölçekli Koruma Amaçlı Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

İBB'den İstanbul'da ticaret ve konut imarlı arsa fırsatı!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı, İstanbul Fatih Molla Şeref Mahallesi'nde yer alan arsayı satışa çıkardı.

Fatih Belediyesi'nden İstanbul'un göbeğinde satılık arsa fırsatı! 

İstanbul İli Fatih Belediye Başkanlığı, Fatih Molla Gürani Mahallesi'nde yer alan arsa için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu arsa 172.17 metrekare alana sahip.

Alya Grup Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alya Grup Turizm Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de Okay Kocataş tarafından kuruldu.

Nms Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Nms Turizm Anonim Şirketi Bağcılar'da Necmeddin Şimşek tarafından kuruldu.

Molla Team Danışmanlık İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Molla Team Danışmanlık İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da İbrahim Molla tarafından kuruldu.

Emtaş Nakliye Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Emtaş Nakliye Ve İnşaat Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da Ebru Meltem Kocataş tarafından kuruldu.

Ümraniye Hisar İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ümraniye Hisar İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Hilmi Molla ve Zekeriye Güzel ortaklığında kuruldu.

Atelier Birches Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Atelier Birches Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta  10  bin TL sermaye bedeli ile İsmail Kocataş tarafından kuruldu.

Fatih Molla Aşkı Mahallesi 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıya çıktı!

Fatih ilçesi, Molla Aşkı Mahallesi, 2636 ada, 3 ve 4 parsellerin bir kısmına ilişkin 1/5000 ölçekli 25.09.2020 tasdik tarihli Koruma Amaçlı Nazım İmar Planı tadilatı askıya çıktı.

Yıldırım'a yeni kültür merkezi kazandırılacak!

Bursa Yıldırım Belediyesi tarafından Molla Fenârî'nin torunu Alim Alâeddin Ali Fenârî'nin Yıldırım’a miras bıraktığı 600 yıllık tarihi restore edilerek İncirli Kültür Merkezi olarak hizmete hizmete açılacak.

Necmeddin Molla Kocataş yalısı ne kadar Haberi

Necmeddin Molla Kocataş yalısı ne kadar

Türkiye'nin en değerli arazilerinden olan İstanbul Boğazı'ndaki ünlü Necmeddin Molla Kocataş Yalısı sessiz sedasız el değiştirdi. 25 dönümlük Boğaz manzaralı arazi, dünyanın en zengin işadamlarından Katarlı Omar Hussain I H Alfardan tarafından yaklaşık 235 milyon liraya (70 milyon dolar) satın alındı. Sarıyer Mesarburnu Caddesi üzerindeki arazi, doğa harikası ve manzarasıyla tanınıyor. İçinde binlerce ağaç bulunan ve 3. Boğaz Köprüsü'nü muhteşem bir açıdan gören arazi, suyuyla da meşhur. Arazi, tarihi Kocataş Suyu'nun kaynağı olmasıyla da ünlü.


ŞİRKETLE BİRLİKTE ALDI

Öte yandan arazinin sahibi olan Alem Gayrimenkul'ün hissedarları İsmail Hakkı Uğurlu, Haluk Recai Ulusoy, Fatma Gül Büyükbekar ve Mahmut Şahin Yazgan şirketteki tüm hisselerini Omar Hussain I H Alfardan'a sattı. Şirketin devir işleminin yapıldığı ve el değiştirdiği bilgisi İstanbul Ticaret Odası'na da tescil...