05 / 05 / 2024

Necmettin Ateş

Necmettin Ateş

CNK İnşaat Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Cüneyt Kılıçarslan, Necmettin Ateş tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 21 Şubat'ta Çekmeköy, Hamidiye Mahallesi, Kürkçü Sokak'ta kuruldu.

Altın fiyatlarının geleceği en yüksek rakam resmen belli oldu! Altını patlatacak hamle ateşlendi! Koşun hemen bakın!

Altın fiyatları yükselmeye devam ediyor. Gram altın 1105 liradan satışa sunulurken yatırımcılar ''altın fiyatları ne kadar olacak?'' sorusunun yanıtını araştırıyor. Uzmanlardan altının geleceği en yüksek rakam açıklaması geldi. Altını patlatacak hamle ateşlendi...

Dolar 25 gün sonra resmen yağmur gibi yağacak! Ekonomist Necmettin Batırel açıkladı! Doları olanlar koşun bakın!

Ekonomist Necmettin Batırel'den dolar ile ilgili farklı bir yorum geldi. 25 gün sonra piyasalara yağmur gibi dolar yağacağını söyleyen Batırel dikkatleri üzerine çekti. Doları olanlar koşun bakın!

20 gün sonra dolar yağmuru başlıyor! Ekonomist Necmettin Batırel peş peşe açıkladı! Doları olanlar gün sayıyor!

Ekonomist  Necmettin Batırel, ekonomi ile ilgili önemli açıklamalar yaparak yaklaşık 20 gün sonra dolar yağmurunun başlayacağını belirterek peş peşe açıkladı.

Ateşler Taahhüt İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ateşler Taahhüt İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Kaan Tansu Ateş ve Ümmügülsüm Ateş ortaklığında kuruldu. 

''Doları olanın serveti mum gibi eriyecek'' diyen Necmettin Batırel'den bomba dolar açıklaması geldi!

Doların değer kaybedeceğini her konuşmasında dile getiren Ekonomist Necmettin Batırel, doları olanın servetinin mum gibi eriyeceğini söyledi. İşte bomba dolar açıklaması...

Dolar için en dip rakamı açıklayan Necmettin Batırel'den son dakika flaş açıklama! 80 lira birden fırlayacak...

Dolar ile ilgili yapmış olduğu en dip tahminlerle tanınan Ekonomist Necmettin Batırel'den son dakika flaş açıklama geldi.

Doların geleceği en dip seviye belli oldu! ''Bu daha başlangıç'' diyen Ekonomist Necmettin Batırel soluksuz açıkladı

ABD dolar kurunun geleceği en dip seviye için ''bu daha başlangıç'' diyen ekonomist Necmettin Batırel soluksuz açıkladı.

Necmettin Batırel'den hayrete düşüren dolar yorumu! Oynaklık sona erdi

Ekonomist Necmettin Batırel'den hayrete düşüren dolar yorumu geldi. Batırel, dövizdeki oynaklığın sona erdiğini ve KKM hesaplarında toplanan 78 milyar doların çözüleceğini açıkladı. 

Dolar değil bu sefer çakılan altın olacak! Necmettin Batırel'den tansiyon yükselten altın açıklaması! Almayın 

Dolar kurunun düşeceği ile ilgili yorumlarda bulunan Necmettin Batırel'den bu sefer altın uyarısı geldi. ''Almayın'' diyerek uyaran Batırel altının çakılacağını söyledi.

Dolar çakılacak diyen Necmettin Batırel'den yeni bomba haber! Bu habere sevineceksiniz

Dolar ile ilgili yapmış olduğu yorumları ile tanınan ekonomist Necmettin Batırel doların çakılacağını her konuşmasında ifade ederken bu sefer başka bomba bir haber geldi. Bu habere sevineceksiniz...

Ateşoğlu Yatırım Otelcilik İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Ateşoğlu Yatırım Otelcilik İnşaat Anonim Şirketi bugün Bahçelievler'de Candan Özağdaş tarafından kuruldu.

Ateşler Grup İnşaat Tekstil Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ateşler Grup İnşaat Tekstil Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de Ceyhun Ateş ve Zeki Ateş ortaklığında kuruldu.

Necmettin Batırel öyle bir ekonomik tablo çizdi ki...

"Şirketler çok üretiyor, çok kazanıyor çok vergi ödüyor, bütçemiz kaya gibi" diyen Necmettin Batırel, dünyanın ağzı açık Türkiye'yi izlediğini söyledi.

Necmettin Ateş Haberi

Necmettin Ateş

CNK İnşaat Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Cüneyt Kılıçarslan, Necmettin Ateş tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 21 Şubat'ta kuruldu. 


CNK İnşaat Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Her türlü inşaat taahhüt işleri,konut,işyeri,ticarethane inşaatlarını yapmak,satmak,kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak.


CNK İnşaat Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adres: Çekmeköy, Hamidiye Mahallesi, Kürkçü Sokak, No:32...