02 / 05 / 2024

Necmettin Erbakanın kanlıcadaki yalısının fiyatı ne kadar

Necmettin Erbakanın kanlıcadaki yalısının fiyatı ne kadar

Necmettin Erbakan’ın Kanlıca’daki yalısı 21 milyon dolara (60 milyon TL) satışa çıkarıldı. 2. derece tarihi eser olduğu için yalıyı alacak kişi, alım satım ve emlak vergisi ödemeyecek.

Fatih Erbakan'dan dikkat çeken asgari ücret açıklaması: ''15 bin liraya yükseltilmesi gerek'

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, bugün ara zam görüşmeleri başlayan asgari ücretle ilgili yaptığı açıklamada, işverene de destek verilerek asgari ücretin en az 15 bin TL'ye yükseltilmesi gerektiğini belirtti. İşte Fatih Erbakan'ın asgari ücret açıklamasının detayları...

Konya Necmettin Erbakan Üniversitesi çok sayıda sözleşmeli personel alıyor! Bu kadroları kaçırmayın!

Konya’da Necmettin Erbakan Üniversitesi 770 Sözleşmeli Personel istihdam edeceğini duyurdu. Birçok branşta alım yapacak olan üniversitenin alım şartları haberimizde…

O ildeki 2 arsa satışa sunuluyor! Turizm ve konut imarlı arsa fırsatı!

Kilis Belediye Başkanlığı, Kilis ili, Merkez ilçesi, Necmettin Erbakan Mahallesi, 2651 ada 5 ve 6 parsellerde yer alan 2 arsayı satıyor. Satış fiyatları dudak uçuklattı...

Kilis Belediyesi 9 gayrimenkulü satıyor! 407 bin 403 TL'den başlayan fiyatlarla...

Kilis Belediye Başkanlığı, Kilis ili, Merkez ilçesi, Necmettin Erbakan, Mücahitler, Ekrem Çetin, Namık Ünler Paşa, Albay İbrahim Karaoğlanoğlu ve Mehmet Şanlı mahallelerinde yer alan 9 adet gayrimenkulü satıyor...

Heybe Havran Turizm İnşaat Sanayi Ticaret  Limited Şirketi kuruldu!

Heybe Havran Turizm İnşaat Sanayi Ticaret  Limited Şirketi  Büyükçekmece’de  1 milyon TL sermaye bedeli  ile Hakan Atılgan ve Necmettin  Aydın kuruldu.

Konya OSB’ye Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu kurulacak!

Konya Organize Sanayi Bölgesi (KOS) ile Necmettin Erbakan Üniversitesi arasında yapılan anlaşma ile Konya OSB’ye Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu kurulacak.

Yeniden Refah Partisinin Bartın İl Başkanlığı binası açıldı!

Yeniden Refah Partisinin Bartın İl Başkanlığı binası açıldı. Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan açılış için geldiği şehirde vatandaşlara seslendi.

İHH, İdlib'de Necmettin Erbakan Okulu inşa ediyor!

İnsan Hak ve Hürriyetleri (İHH) İnsani Yardım Vakfı, Suriye İdlib'de Necmettin Erbakan Okulu inşa ediyor.

Rıza Sarraf’ın Kanlıca’daki yalısında yıkım ertelendi!

Şarkıcı Ebru Gündeş ve Rıza Sarraf’a ait Beykoz Kanlıca’daki kaçak yalılar hakkındaki yıkım kararının mahkeme tarafından durdurulduğu idda edildi. Yalıda Kültür ve Tabiat Varlıklarını Koruma Kanunu’na aykırı tadilat yapıldığı iddiasıyla açılan dava ise sürüyor.

Saadet Partisi'ni icra ettiren Fatih Erbakan'dan açıklama!

Necmettin Erbakan'ın oğlu Fatih Erbakan, Saadet Partisi Genel Merkez binasının icra yoluyla boşaltılmasına ilişkin olarak yaptığı açıklamada "Bu olay tamamen hukuki ve haklı bir sürecin sonucudur" dedi.

Saadet Partisi'ne icra yoluyla tahliye!

Saadet Partisi'nin kira borcunu ödemediği nedeniyle başlatılan haciz işlemi sırasında bina tahliye edildi. Fatih Erbakan’ın, boşaltılan SP’nin binasını kendi partisinin genel merkezi olarak kullanacağı iddia edildi.

Saadet Partisi yeni bina arıyor!

Saadet Partisi yönetimi, Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan'ın açtığı dava sonucunda mahkemenin verdiği tahliye kararının ardından yeni bir parti binası için arayışa girildi. 

Saadet Partisi'nin genel merkez binası tahliye edilecek!

Eski Başbakanlardan Necmettin Erbakan'ın oğlu Fatih Erbakan ve damadı Mehmet Altınöz'ün açtığı dava sonucunda Saadet Partisi'nin genel merkez binası 1 ay içinde tahliye edilecek.

Necmettin Erbakanın kanlıcadaki yalısının fiyatı ne kadar Haberi

Necmettin Erbakanın kanlıcadaki yalısının fiyatı ne kadar

Necmettin Erbakan’ın Kanlıca’daki yalısı 21 milyon dolara (60 milyon TL) satışa çıkarıldı. 2. derece tarihi eser olduğu için yalıyı alacak kişi, alım satım ve emlak vergisi ödemeyecek. 

Rahmetli Necmettin Erbakan, partisi kapatılırsa, mallara el konulmasın diye, tüm tapuları ailesine ve kendisi üzerine yaptırıyordu. Bu arada nasıl olduyla, İstanbul Boğazı’nda da bir yalı alınmıştı.


Erbakan’ın çocukları, yalıyı birbirlerine kaptırmamak için davalar açtılar.Sonuçta yalının tapusu, Erbakan’ın kızı Elif Hanım’la evli damat Mehmet Altınöz’de çıktı.


Rahmetli işadamı Şeyhmus Tatlıcı’dan 810 bin TL’ye Kasım 1999’da satın alınan yalının, Mart 2006’da Damat Mehmet Altınöz’e 1 milyon TL’ye satıldığı anlaşıldı.İşte bu yalı, bugünlerde 21 milyon dolara (yani neredeyse 60 milyon TL) satışa çıkarılmış.


Kanlıca’daki bir emlakçı, yalıya sessiz sedasız müşteri arıyor. 2. derece tarihi eser olduğu için yalıyı alacak...