29 / 04 / 2024

Fatih Erbakan'dan dikkat çeken asgari ücret açıklaması: ''15 bin liraya yükseltilmesi gerek'

Fatih Erbakan'dan dikkat çeken asgari ücret açıklaması: ''15 bin liraya yükseltilmesi gerek'

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, bugün ara zam görüşmeleri başlayan asgari ücretle ilgili yaptığı açıklamada, işverene de destek verilerek asgari ücretin en az 15 bin TL'ye yükseltilmesi gerektiğini belirtti. İşte Fatih Erbakan'ın asgari ücret açıklamasının detayları...



Yeniden Refah Partisi lideri ve İstanbul Milletvekili Fatih Erbakan, İstanbul Sultangazi İlçe Teşkilatı tarafından düzenlenen bir programda yerel basın ve STK temsilcileriyle bir araya geldi. Programda asgari ücrete yapılacak olan ara zam konusuna da değinen Erbakan, asgari ücretin 15 bin TL olması gerektiğini savundu.

Erbakan, asgari ücret konusunda yapılan görüşmelere atıfta bulunarak, işverene de destek verilecek şekilde asgari ücretin 15 bin lira olması gerektiğini belirtti. Erbakan, geçmişte 54. hükümet döneminde babası merhum Necmettin Erbakan'ın vermiş olduğu zam ve maaş artışlarıyla ilgili örnek verdi. O dönemde dar gelirli vatandaşların refah seviyesinin arttığını ve ekonominin canlandığını ifade etti.

 


Geri Dön