29 / 04 / 2024

Necmettin Turan

Necmettin Turan

Medel Yapı Sanayi Ticaret Anonim Şirketi, Necmettin Turan tarafından 1 milyon TL'lik sermaye ile kuruldu

Ergün Turan: Konutta balon yok!

TOKİ Turan, TOKİ'nin ürettiği konut segmentinde 'balon' değil talep patlaması olduğunu belirterek, "Özellikle belli segmentlerde, bizim uğraştığımız orta gelir seviyesine kadar olan segmentlerde, asla ve kata bir balon olduğu kanaatinde değilim" dedi.

Ergün Turan: TOKİ'de balon yok, talep patlaması var!

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Ergün Turan, konutta 'balon' oluştuğu söylentilerine cevap verdi. Başkan Turan, TOKİ'nin ürettiği konutlara, birçok bölgede büyük ilgi olduğunu vurguladı..

Ergün Turan: TOKİ Yunuseli Konutları Türkiye'nin gururu olacak!

TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan, mahalle kültürünün toplumun istediği bir kültür olduğunu ve 4 ilde bunu başlatacaklarını söyledi. Turan, Yunuseli konutlarının Türkiye’nin gururu olacağını kaydetti.

Mehmet Ergün Turan, Çankırı'daki kentsel dönüşümü inceledi!

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Mehmet Ergün Turan ve kurum yetkilileri, Çankırı Belediyesi tarafından planlanan Kentsel Dönüşüm Projelerini incelemek üzere Çankırı'ya geldi.

Arda Turan Londra'dan ev almak için araştırma yapıyor!

Ünlü futbolcu Arda Turan şimdilerde İngiltere ve İspanya’da ev almak için araştırmalara başladı. Turan, zamanının bir kısmını Londra'da geri kalan kısmını da Milano'da geçirmek istiyor..

Ergün Turan: Konutta alt-orta segmentte asla balon yok!

TOKİ Başkanı Turan, TOKİ'nin ürettiği konut segmentinde ''balon'' değil talep patlaması olduğunu belirterek, "Özellikle bizim uğraştığımız orta gelir seviyesine kadar olan segmentlerde asla ve kata bir balon olduğu kanaatinde değilim" dedi..

Mehmet Ergün Turan: 281 bin konut planlamamız var!

TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan, Mimar ve Mühendisler Grubu Bursa Şubesi 'nin 5. Olağan Genel Kurulu'na katıldı. Turan Yunuseli'nde yapılacak konutların gurur kaynağı olacağını belirtti.

Ergün Turan 5 ilde inşaat projelerini inceledi!

TOKİ Başkanı Turan, Ankara’nın Kalecik ilçesi, Çankırı, Kastamonu ve Karabük’ün Safranbolu ilçesindeki incelemelerinin ardından Karabük'te Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın iştirak ettiği “Karabük Toplu Açılış” törenine katıldı.

Necmettin Şeker kimdir?

Kırşehir Valiliği Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Necmettin Şeker kimdir? Necmettin Şeker, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Necmettin Şeker, ne zamandan beri, Kırşehir Valiliği Çevre ve Şehircilik İl Müdürü?

Mehmet Ergün Turan: En yüksek bina TOKİ olmayacak!

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Mehmet Ergün Turan, TOKİ'nin 2023 hedefinin 1 milyon konut olduğunu ve artık şehirlerde dikey mimariden yatay mimariye geçeceklerini açıkladı.

Arda Turan: Gayrimenkule yatırım yapıyorum!

Yaklaşık 4 yıldır İspanya’da da 10 numaralı Atletico Madrid formasıyla Türkiye’yi temsil eden Arda Turan’la, çözüm sürecinden, faiz tartışmalarına, Türk futbol endüstrisinden yatırımlarına kadar birçok konuyu konuştuk.

Ergün Turan TOKİ indirim kampanyasına başvuranların sayısını açıkladı!

TOKİ Başkanı M. Ergün Turan, borcunu ödeyip tapusunu hemen almak isteyen konut ve işyeri alıcıları için başlatılan indirim kampanyasına 33 bin 234 kişinin başvurduğunu açıkladı.

Mehmet Ergün Turan: Bizde balon değil talep patlaması var!

TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan, konut sektörünün darboğaz yaşadığı ve balon oluştuğu yorumlarına “Bizde ciddi talep patlaması var” sözleriyle yanıt verdi. Turan, orta ve alt gelir grubu için inşa ettikleri konutlara yoğun talep olduğunu söyledi

Necmettin Turan Haberi

Necmettin Turan

Medel Yapı Sanayi Ticaret Anonim Şirketi, Necmettin Turan tarafından 1 milyon TL'lik sermaye ile kuruldu. 5 Mart tarihinde kurulan Medel Yapı Sanayi Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; Şirket inşaat ile ilgili her türlü müteahhitlik mimarlık mühendislik proje ve kontrollük teknik mühendislik inşaatçılık ve taşeronluk işleri yapmak yaptırmak ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Medel Yapı Sanayi Ticaret Anonim Şirketi adres: Kadıköy, Feneryolu Mahallesi, Kumbaracılar Sokak, No:22,Sadibey Apartmanı, Kat:2...