29 / 04 / 2024

Necmi Dağ

Necmi Dağ

Bilge Pano Otomasyon Mühendislik Elektrik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Necmi Dağ tarafından 20 bin TL'lik sermaye bedeli ile 31 Temmuz'da Acılar, Cihangir Mahallesi'nde kuruldu.

Çita Turizm İşletmeciliği İnşaat Gıda Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuzey Şubesi açıldı!

Çita Turizm İşletmeciliği İnşaat Gıda Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuzey Şubesi bugün Eyüpsultan'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Necmi Altıntaş tarafından açıldı.

Çita Turizm İşletmeciliği İnşaat Gıda Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti.Cotton Coffee Güney Şubesi açıldı!

Çita Turizm İşletmeciliği İnşaat Gıda Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti.Cotton Coffee Güney Şubesi bugün Çekmeköy'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Necmi Altıntaş tarafından açıldı.

Necmi Kadıoğlu'ndan konut mağdurlarına: Sizi dava edeceğim!

Esenyurt eski Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, kendini eleştirenlere yanıt verdi. Kendi döneminde yapılan hizmetleri sıralayan Kadıoğlu, konut mağdurlarına da "Sizi dava edeceğim" dedi.

Karadağ'da vatandaşlık dolandırıcılığına dikkat! 

Karadağ Cumhuriyeti'nin yatırım yapana vatandaşlık vereceği vaadi Türk iş adamlarının gözünü bu ülkeye çevirmesine neden oldu. Ancak Karadağ-Türk İş Adamları Derneği (KATİAD) Başkanı Necmi Saykun, "Konut da alsanız, otel de yapsanız vatandaşlık almanız garanti değil" dedi. 

Üst Konut Yapı Gıda Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Üst Konut Yapı Gıda Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Necmi Esmer, Adem Esmer ve Oktay Gerz tarafından 3 milyon TL sermaye ile, 8 Eylül'de kuruldu.

Necmi Kadıoğlu'ndan 27 yeni okul müjdesi!

Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, bölünen yeni mahalleler için 8 Mart’ta seçilen yeni muhtarlar ile kahvaltıda bir araya geldi. Kadıoğlu " 27 yeni okul yapmayı planlıyoruz. Yol ve altyapı çalışmalarımızı hızlandırdık" dedi

Necmi Kadıoğlu: Yapılan yapılar imara uygun!

Esenyurt Belediye Meclisi Şubat ayı meclis toplantısı, Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu'nun yönetiminde gerçekleşti. 16 gündem maddesinin görüşüldüğü toplantıda gündem maddeleri ilgili komisyonlara havale edildi.

Akgün Beton Trakya'da inşaatlara malzeme veriyor!

Tekirdağ ve Çorlu’da hazır beton ve inşaat malzemesi dendiğinde akla Akgün Beton geliyor. Metin Akgün, kendisini ziyaret eden Gazeteci Necmi Işıksal’a firması hakkında bilgiler verdi.

Bilge Pano Otomasyon Mühendislik Elektrik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bilge Pano Otomasyon Mühendislik Elektrik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Necmi Dağ tarafından 20 bin TL'lik sermaye bedeli ile 31 Temmuz'da Acılar, Cihangir Mahallesi'nde kuruldu.

Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu kredi için yetki istiyor!

Esenyurt Belediye Meclisi Temmuz ayı gündeminde de Necmi Kadıoğlu'na taksitli nakdi kredi alma yetkisinin verilmesi var. Esenyurt Belediye Meclisi, Haziran'da da aynı gündemle toplanmıştı. İşte bu haftaki toplantının maddeleri...

Necmi Asfuroğlu: Müze otelin inşaatını tarihi kalıntılara zarar vermeden yapıyoruz!

Oteli yaptıran firma yetkilisi iş adamı Necmi Asfuroğlu, 2009'da başlatılan çalışma sırasında tarihi kalıntılara rastlanılması üzerine alanda uzman ekiplerce kazıya yapıldığını belirtti. Necmi Asfuroğlu otelin inşaatını gezdi.

Necmi Asfuroğlu, Hatay'daki müze otel inşaatı ile ilgili bilgi verdi!

Necmi Asfuroğlu, Süreyya Halefoğlu Caddesi'ndeki otel inşaatı hakkında kanaat önderlerine bilgi vererek, 2009'da başlatılan çalışma sırasında tarihi kalıntılara rastlanılması üzerine alanda uzman ekiplerce kazıya yapıldığını belirtti.

Necmi Kadıoğlu, Kiptaş 4'ncü ve 5'nci etap yönetimiyle bir araya geldi!

ESENYURT Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, İncirtepe Kültür Merkezi'nde düzenlenen kahvaltıda Kiptaş 4'ncü ve 5'nci etap yönetimi ve site sakinleriyle bir araya geldi. Kadıoğlu, "Ben sizlere hizmet için buradayım" dedi.

Necmi Dağ Haberi

Necmi Dağ

Bilge Pano Otomasyon Mühendislik Elektrik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Necmi Dağ tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile 31 Temmuz'da kuruldu. 


Bilge Pano Otomasyon Mühendislik Elektrik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; ELEKTRİK   1  Her türlü voltajın her seviyesinde enerjinin üretimi, iletimi, dağıtımı, tesis edilmesi, elektrik, elektronik, elektromekanik malzemeler, panolar, makineler, uzaktan kumandalı otomasyon tesisleri, motorlar, sabit ve değişken dirençler, kondansatörler, selfler, diyotlar, transformatörler, bobinajlar, regülatör, jeneratörler, elektron tüpleri, transistörler, şarjlı ve kuru piller, tablosu aydınlatma armatürleri, elektrikli küçük el aletleri, kablolar, kablo kanalları ve bunların yedek parçaları ve aksesuarları imalatı, servisi, bakımı, onarımı, alımı, satımı, ithalat ve ihracatını yapmak,   2  Her türlü elektrik, elektronik ve elektromekanik kontrol aletleri, elektronik devre elemanları, iletken, yarı iletken...