03 / 05 / 2024

Nef Çamlıtepe evleri fiyat listesi

Nef Çamlıtepe evleri fiyat listesi

Nef Çamlıtepe Evleri fiyat listesi 279 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Nef Çamlıtepe Evleri İstanbul Çekmeköy'de inşa ediliyor...

Nef Çamlıtepe fiyat listesi!

Çekmeköy'de hayata geçirilen Nef Çamlıtepe projesi Cumartesi günü satışa çıkacak. 1.500 daireden meydana gelen projede fiyatlar 279 bin TL'den başlıyor. İşte Nef Çamlıtepe fiyat listesi...

Panaroma Çamlıca Evleri Eylül'de teslim! 

Panaroma Grup imzası ile hayata geçirilen Panaroma Çamlıca Evleri Eylül ayında sahilerine teslim edilecek. Satışların devam ettiği projede toplam 76 adet konut yer alıyor. 

Panaroma Çamlıca Evleri 10 soruda bütün detaylarıyla!

Panaroma Grup imzası ile hayata geçirilen Panaroma Çamlıca Evleri’nde satış süreci devam ediyor! Peki, Panaroma Çamlıca Evleri'nde konutların fiyatları ne kadar? Ne zaman satışa çıktı? İşte 10 soruda tüm detaylarıyla Panaroma Çamlıca Evleri...

Panaroma Çamlıca Evleri nerede? Panaroma Çamlıca Evleri fiyat listesi!

Panaroma Çamlıca Evleri nerede sorusunun yanıtı ve Panaroma Çamlıca Evleri fiyat listesi ile ilgili detaylar haberimizde yer alıyor. İşte proje ilgili merak edilen tüm detaylar...

Panaroma Çamlıca Evleri’nde 0 faiz fırsatı! Yaşam Mayıs 2023'te başlıyor!

Panaroma Grup imzası ile hayata geçirilen Panaroma Çamlıca Evleri’nde yaşam başlıyor. İşte proje ile ilgili merak edilen detaylar...

Sarıyer Çamlıtepe ve Darüşşafaka Mahalleleri 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Sarıyer İlçesi, Çamlıtepe (Derbent) ve Darüşşafaka Mahallelerinde Bulunan 27,97 Ha’lık Riskli Alana İlişkin 1/5000 Ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği ve 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıktı.

Nef Nakkaştepe fiyat listesi!

Nef Nakkaştepe fiyat listesi haberimizde yer alıyor. Proje Kuzguncuk'da inşa ediliyor.

Nef Nakkaştepe fiyat!

Nef Nakkaştepe fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. Proje 3 katlı 4 blok halinde inşa ediliyor...

Nef Nakkaştepe nerede?

“Foldhome” ve “Garantili Proje” gibi yeniliklerle öne çıkan Nef, yeni projesi için düğmeye bastı. Peki Nef Nakkaştepe nerede?

Nef Nakkaştepe ön talep topluyor! Yeni proje!

Son 4 senede, 18 projede 6 binin üzerinde konut teslimi yapan Nef, Nakkaştepe projesi için düğmeye bastı. Proje Üsküdar Kuzguncuk'ta hayata geçiriliyor.

Nef Çekmeköy'den 0.98 yaz fırsatı kampanyası!

Nef, 2020 Nisan ayında teslim edilmesi planlanan Nef Çekmeköy Ormantepe ve Nef Çekmeköy Çamlıtepe projelerinden daire sahibi olmak isteyenler için 120 ay vade ile yüzde 0,98 faiz avantajı sağlıyor...

Sarıyer Çamlıtepe 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıda!

İstanbul İli, Sarıyer İlçesi, Çamlıtepe (Derbent) Mahallesinde Bulunan Riskli Alana İlişkin 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıktı.

Gaziantep Çamlıtepe Ticaret Merkezi tamamlandı!

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, yapımı tamamlanan Çamlıtepe Ticaret Merkezi'ni inceledi. Fadıloğlu, merkezin inşaatının tamamlandığını ifade etti.

Körfez Çamlıtepe Spor Kompleksi'nde çalışmalar hızlandı!

Kocaeli Körfez Belediyesi tarafından Çamlıtepe Mahallesi’nde Çamlıtepe Spor Kompleksi inşa ediliyor. 4 bin 200 metrekarelik alanda inşa edilecek olan kompleks için hafriyat çalışmaları sürüyor.

Nef Çamlıtepe evleri fiyat listesi Haberi

Nef Çamlıtepe evleri fiyat listesi

21-22 Ekim'de lansman öncesi avantajlı fiyatlarla satışa sunulacak olan Nef Çamlıtepe projesi İstanbul Çekmeköy Nişantepe Mahallesi'nde hayata geçirildi. 
 

1+1, 2+1 ve 3+1 seçeneklerinde toplam 1.500 daireye yer verilen NEF Çamlıtepe projesinde daire fiyatları 279 bin TL'den başlıyor. 

Nef Çamlıtepe Evleri fiyat listesi!

Nef Çamlıtepe projesinde satışa sunulan 1+1'lerin fiyatları 279 bin TL'den, 2+1'lerin fiyatları 429 bin TL'den ve 3+1'lerin fiyatları 639 bin TL'den başlıyor. 


Sabiha Gökçen ve 3. Havalimanı ve  Marmaray  bağlantısıyla Avurpa Yakası'na direk ulaşımın sağlandığı Nef Çamlıtepe projesi Özyeğin Üniversitesi'nin ve Alman Lisesi İlkokulu'nun yanında inşa ediliyor. 
 

Nef Çamlıtepe adres: Nişantepe Mh., 34794 Çekmeköy/Istanbul
 

Tel: 444 9 633
Web: nefcekmekoy.com
Gizem...