23 / 05 / 2024

nef GF Hakan Plastik ürünleri

nef GF Hakan Plastik ürünleri

Projelerinin odağına tasarım ve inovasyonu alan Nef, suyun sağlıklı taşınması yolunda GF Hakan Plastik ürünlerini tercih ediyor.

Nef Arsa Ve Yapı Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Nef Arsa Ve Yapı Ticaret Anonim Şirketi Şişli’de  50 bin TL sermaye bedeli ile Nuh Hakan Oflazer Meryem Sövüt, Erden Timur , Musa Timur tarafından kuruldu.

Avrupark Hayat'ın tesisat sistemlerinde tercihi GF Hakan Plastik!

Emlak Konut güvencesiyle Cihan İnşaat tarafından hayata geçirilen Avrupark Hayat projesinin tesisat sistemleri GF Hakan Plastik tarafından yapılıyor.

Nef projelerinde GF Hakan Plastik ürünleri tercih ediliyor!

Projelerinin odağına tasarım ve inovasyonu alan Nef, suyun sağlıklı taşınması yolunda GF Hakan Plastik ürünlerini tercih ediyor.

Karat 34 projesinin tercihi GF Hakan Plastik ürünleri!

"Doğa Şehircilik" ve "Başyapı" tarafından hayata geçirilen Karat 34 karma yaşam projesinin tesisat sistemlerinde GF Hakan Plastik ürünleri tercih edildi. 

İhlas Yapı’nın projeleri için GF Hakan Plastik ürünleri tercih ediliyor!

İhlas Yapı’nın İstanbul’daki önemli projelerinden Bizim Evler Güzelce ve Marmara Evleri 4  projeleri için GF Hakan Plastik ürünleri tercih ediliyor. PVC boru sistemleri ile projelerin atık su drenajlarının sağlıklı bir şekilde yapılması sağlanacak.

Yeşim Salkım ile eşi Hakan Eratik evlerini ayırdı!

Çanlar; Yeşim Salkım ile eşi Hakan Eratik için çalıyor! Geçen ay evlerini ayıran çiftin, boşanma arifesinde olduğu konuşuluyor!

Hakan KODAL: 45 yeni AVM için 4-5 milyar dolar yatırım yapılır!

AYD Başkanı Hakan Kodal: "2012 sonu itibariyle 340 AVM ile 9 milyon metrekare kiralanabilir alana ulaşılmasını bekliyoruz" diye konuştu

Timur Gayrimenkul, Nef Flats Levent 163'ü ne zaman teslim edecek

Büyük kısmı 1+1 ve loftlardan oluşan Nef Flats Levent 163 projesi Timur Gayrimenkul tarafından hayata geçiriliyor

Nef Flats 163 Levent'te 320 bin TL'ye!

Alanları 59 metrekare ile 320 metrekare arasında farklılık gösteren konutlardan oluşan Nef Flats Levent 163, tek blok halinde yükseliyor

Hakan Kodal: Türkiye'deki AVM sayısı 2012'de 340'a çıkacak!

AYD Başkanı Hakan Kodal: "Bu yıl AVM sayısının 340'a ulaşmasını bekliyoruz" şeklinde bir açıklama yaptı

Nef 04 Apartments, Gayrimenkul Ödülü 2012'de finale kaldı!

Nef 04 Apartments, Çekmeköy Mayavera ve Apartıman Belkıs ile birlikte Gayrimenkul Ödülü 2012 konut kategorisinde finale kaldı

Opera Oteli'nin yenilenmesi Hakan Kıran'a ödül kazandırdı!

15 milyon liralık yatırımla mimar Hakan Kıran tarafından yenilenen Opera Oteli, açılır açılmaz Avrupa'nın En İyi Otel Mimarisi ödülünü aldı. Otel, dalgalı cephesi ve üç cepheden Boğaz'ı gören manzarasıyla dikkat çekiyor

Erden Timur: Nef 2'de 4 loft katı aşağı alacağız... Silüet kararı olumlu!

Timur Gayrimenkul Yönetim Kurulu üyesi Erden Timur, İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi'nin almış olduğu İstanbul silüetini koruma kararını Emlakkulisi.com'a değerlendirdi. Timur, "Nef 2'de 4 katı aşağı alacağız" dedi

nef GF Hakan Plastik ürünleri Haberi

nef GF Hakan Plastik ürünleri

Nef'in en çok tercih edilen Nef Sancaktepe, Nef Reserve Kandilli ve Nef Çekmeköy projelerinin temiz ve atık su tesisatlarında GF Hakan Plastik Aquasystem PP-R ve PVC ürünleri kullanıldı.

6 bloktan, 453 ofis ve daireden oluşan Nef Sancaktepe; 407 konuttan meydana gelen Nef Reserve Kandilli ile 3 farklı projede toplam 1.600 ofis ve daireden oluşan Nef Çekmeköy projesinde seçilen Aquasystem PP-R boru sistemleri, konutlarda suya sağlıklı ve güvenli şekilde ulaşılması; tesisat sistemlerinin sorunsuz bir şekilde uzun ömürlü çalışması için kullanılıyor.

İhracat pazarında da GF Hakan Plastik’in en çok tercih edilen ürünlerinden biri olan Aquasystem PP-R, korozyona dayanıklı yapısı ile kireçlenme ve paslanma gibi etkenleri kaldırılıyor. Yüksek sıcaklığa ve basınca karşı son derece dirençli olan ürünler, PN 20-25 basınç sınıflarına uygun olarak sıcak...