17 / 05 / 2024

nef gönlü zenginler araştırması

nef gönlü zenginler araştırması

CAPITAL ve Ekonomist dergilerinin Nef sponsorluğunda gerçekleştirdiği en çok bağış yapanlar araştırmasında Koç, Bilkent ve Fiba Holding ilk üçe girdi. Araştırmada Doğan Holding 8. sırada yer aldı...

Kerem Gönlüm Kemerburgaz'dan ev aldı!

Elif Gönlüm ile basketbolcu eşi Kerem Gönlüm, oğulları Kerem Can ve Kerem Alp ile yaşadıkları Kemerburgaz'daki evlerini anlattı.

Büyükçekmece'de günlük ev baskını!

günlük kiralık evler tehlike saçmaya devam ediyor. Büyükçekmece'de 400 TL'ye kiralanan günlük evde uyuşturucu partisi düzenlendi. İhbarı alan polisler eve baskın yaptı.

Fatih'te günlük kiralık 324 ev mühürlendi!

Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir, kiraya verilen günlük evlerin kayıt altına alınmaya başlandığını söyledi. Başkan Demir, uygun bulunmayan 324 evin mühürlendiğini açıkladı.

İstanbul'da günlük kiralık ev operasyonu!

Reina canisi Masparipov’un günlük kiralık evlerde kaldığının ortaya çıkmasının ardından tüm gözler günlük kiralık evlere çekildi. Polis İstanbul’da 39 ilçede bin 210 günü birlik eve işlem yaptı. İşlem yapılan bu evlerden 550'si kapatıldı, 283 eve de 2 milyon 22 bin 501 TL idari para cezası yazıldı.

Günlük kiralık evlere gözaltı!

Maliye Bakanlığı, günlük ve saatlik olarak kiralanan evler ile ilgili harekete geçti. Günlük kiralık evlere gözaltı 7 ilde başladı.

Günlük ev kiralamada nasıl vergi ödenir?

Hürriyet Gazetesi köşe yazarlarından Ahmet Karabıyık bugün köşesinde ''Günlük ev kiralamada nasıl vergi ödenir'' sorusunu yanıtladı. İşte yazının detayları...

Günlük ev kiralarken nelere dikkat edilmeli?

Günlük kiralık daireler yapılan düzenlemelerle kontrol altına alındı. Emlakçılar Odası Başkanı Sedat Altınay, Kiralama yapmak için emlak ofisine gelen vatandaşların araması gereken hususları şu şekilde sıraladı..

Dolmabahçe Sarayı Otoparkı'nın günlük kirası 50 bin TL!

TBMM, Dolmabahçe Sarayı Otoparkı'nın bir günlük kiralama bedelinin 50 bin lira olduğunu bildirdi.

Günlük ev kiralamalarına 10 bin TL ceza yolda!

Avcılar Kaymakamı Hulusi Doğan, hukuka aykırı günlük ev ve daire kiralamalara karşı etkili denetimler yapılacağını söyledi. Özel veya resmi her türlü konaklama tesisleri, tüm kayıtlarını bilgisayarda günü gününe tutmak, belge ve kayıtları genel kolluk kuvvetlerine anlık olarak bildirmek zorunda.

Cinayet işlenen günlük evin emlakçısına ceza!

İzmir Çiğli'de günlük ev kiralayan Turan Sert yeğenini vurduktan sonra ihtihar etmişti. Soruşturma kapsamında emlakçıya kiracıların kimlik bilgilerini almadığı için ceza kesildi.

Günlük ev terörü bitiyor!

İstanbul Valisi Vasip Şahin, günlük kiralanan evleri kontrol etmek için 40 özel birim oluşturulduğunun bilgisini verdi. Şahin, ''18 yaş altındakilere ev kiralanmasına, hücre tipi yapılanmalara göz açtırmayacağız" diye konuştu.

Günlük ev terörü milyarlarca vergi kaybına neden oluyor!

Bataklığa dönüşen günlük kiralık dairelerle ilgili ortaya çıkan rakamlar ise dudak uçuklatıyor. Emlakçılar Odası Başkanı Nizamettin Aşa, İstanbul'daki 65 bin evden, yıllık 500 milyon dolar kayıt dışı kazanç elde edildiğini belirtti.

Fatih'te 201 günlük ev mühürlendi!

İstanbul'da gittikçe yaygınlaşan günlük kiralık evler Fatih'de de büyük sorunlara neden oldu. Fatih Belediyesi'de şikayet ve güvenlik sıkıntıları nedeniyle harekete geçti.

nef gönlü zenginler araştırması Haberi

nef gönlü zenginler araştırması


Capital ve Ekonomist Türkiye’nin en çok bağış yapanlarını belirledi.


CAPITAL ve Ekonomist dergilerinin gerçekleştirdiği en çok bağış yapanlar araştırmasında Koç, Bilkent ve Fiba Holding ilk üçe girdi. Araştırmada Doğan Holding 8. sırada yer aldı.


CAPITAL ve Ekonomist Dergilerinin Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin’in desteğiyle gerçekleştirdiği, son 10 yılda Türkiye’nin en çok bağış yapan iş insanlarını ortaya koyan “Gönlü Zenginler” adlı araştırmasının ödülleri törenle sahiplerini buldu. Nef sponsorluğunda gerçekleştirilen araştırmada şirket CEO’larına, son 10 yıldaki toplam bağış tutarının ve 2012 yılındaki toplam bağışlarının ne kadar olduğu soruldu. Anketle yapılan araştırma kapsamında, Türkiye’nin en çok bağış yapan ilk 50 şirketi ortaya çıktı. Doğan Holding’in 8’inci sırada yer aldığı listede, son 10 yılda ve 2012 yılında en...